Αγορά τηλεοράσης για αθλητικά και ps5

Andrewwww14

New member
4 April 2012
30
Καλησπέρα, ψάχνω για tv (65+) για αθλητικά (μεσω iptv αν εχει σημασία) κυριως, που και που κανενα νετφλιξ και θα εχει και ps5 πανω της.

Η αποσταση θεασης θα ειναι στα 2.50 με 2.80 μετρα στην ευθεια και το budget κοντα στα 1000 ευρω εκτος αν υπαρχει κατι εξαιρετικο με +200 ξερω γω.

Το σαλονι ειναι αρκετο φωτεινο.

Εάν ψάχνεις για τηλεόραση με πλήρη χαρακτηριστικά για το HDMI 2.1 (με Variable Refresh Rate, μεταξύ άλλων), δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Οι πιο καλές λύσεις για gaming είναι μάλλον τα OLED μοντέλα από την LG, με ένα ρίσκο για το burn in και με σχετικά χαμηλή φωτεινότητα. Συν ότι είναι εκτός budget για εσένα. Συνεπώς, αν δεν υπάρχει βιασύνη για αγορά, βάλε υπό παρακολούθηση τις Samsung Q80A και Sony X90J. Πιθανώς, το φθινόπωρο θα τις πετύχεις κοντά στα 1200 ευρώ.

Εάν ψάχνεις για τηλεόραση με πλήρη χαρακτηριστικά για το HDMI 2.1 (με Variable Refresh Rate, μεταξύ άλλων), δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Οι πιο καλές λύσεις για gaming είναι μάλλον τα OLED μοντέλα από την LG, με ένα ρίσκο για το burn in και με σχετικά χαμηλή φωτεινότητα. Συν ότι είναι εκτός budget για εσένα. Συνεπώς, αν δεν υπάρχει βιασύνη για αγορά, βάλε υπό παρακολούθηση τις Samsung Q80A και Sony X90J. Πιθανώς, το φθινόπωρο θα τις πετύχεις κοντά στα 1200 ευρώ.
για την

OLED55CX6LA​

τι αποψη εχουμε?

για την

OLED55CX6LA​

τι αποψη εχουμε?

Καλή αλλά μικρή. Κάνε λίγο υπομονή να πετύχεις την 65αρα , ίσως και το φετινό μοντέλο, με έξτρα έκπτωση είτε επιστροφή από κάρτα. Θεωρώ πως θα βρεις γύρω στα 1200-1300€ .

Καλή αλλά μικρή. Κάνε λίγο υπομονή να πετύχεις την 65αρα , ίσως και το φετινό μοντέλο, με έξτρα έκπτωση είτε επιστροφή από κάρτα. Θεωρώ πως θα βρεις γύρω στα 1200-1300€ .
εκπτωσεις ξερουμε ποτε περιπου θα μπουν? δηλαδη θα παει οκτωβρης?

δες πριν ένα μήνα .....

νομίζω την είχα δει μετά από 1-2 βδομάδες την είχαν ξαναβγάλει στα 1150. φανταστική αλλά κι εγώ θα έλεγα σκέψου μήπως πας σε 65.

επισης εστειλα στο τμημα της lg για το burn in και αν καλυπτεται και μου εστειλαν αυτο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν υπάρχει ειδικός όρος στην εγγύηση για συγκεκριμένη βλάβη όπως είναι το burn in που μας αναφέρατε. Κάθε περίπτωση ελέγχεται και αξιολογείται ξεχωριστά από τα εξουσιοδοτημένα service μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της εργοστασιακής εγγύησης και της επέκτασης εγγύησης μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site μας στους παρακάτω συνδέσμους.

αρα σημαινει οτι το καλυπτουν υποθετικα?

υπάρχει εδώ κάπου ένα μεγάλο νήμα που αναφέρεται ότι το καλύψαν σε κάποιον. Τους καταλαβαίνω όμως ότι δεν μπορούν να βγουν να το πουν επίσημα, γιατί πως ορίζεις το burn in? σε τι βαθμό και πως το μετράς; κι αν έρθει ένας και αρχίσει και λέει έχω burn in ενώ δεν φαίνεται τίποτα; Εγώ καταλαβαίνω ότι αν όντως πάθεις ζημιά θα στο καλύψουν λογικά, τώρα αν έχεις 5 πιξελ που κάτω από συγκεκριμένη γωνία και ανάποδο Ερμή φαίνονται πιο σκούρα, πιθανά όχι.

ερωτηση, αν αγορασεις την τιβι με τιμολογιο στο ονομα αλλου θα μπορεσεις να της κανεις επεκταση εγγυησης (lg) στο ονομα σου?