Αγορά τηλεόρασης για δωμάτιo

tsak0

New member
14 November 2011
8
Καλησπέρα.
Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για το δωμάτιο μου . Το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 280ευρο.

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο LG 32LK330 LCD 32'' και Samsung LE26D450 LCD TV 26'' ή Samsung LE32D400 LDC TV 32" ( πιστεύω ότι είναι ίδιες )[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: bold_red, align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Εγώ θα προτιμούσα την LG Αλλά θέλω να μου πείτε εσείς τι πιστεύετε.

Να προσθέσω ότι θέλω να μπορώ να βλέπω ταινίες από USB αν και θα συνδέσω με HDMI μάλλον το PC με την TV

Ευχαριστώ ! :D

Last edited:
Η Samsung D400, σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης της δεν αναπαράγει αρχεία video, οπότε μάλλον παίρνεις την LG LK330.

Η γλώσσα επικοινωνίας του forum σύμφωνα με τους κανονισμούς που αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας είναι τα Ελληνικά.

Ευχαριστώ για τη κατανόηση και καλώς ήρθατε.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης για δωμάτιo

26άρα είναι υπερβολικά μικρή εκτός κι αν τη θέλεις για PC monitor.
Αν μπορείς κάνε μια μικρή υπέρβαση και πάρε την 32D450 που ξεκινά απ'τα 337 Ευρώ.
Και αρκετά πιο μεγάλη και παίζει τα πάντα από USB.

czoun said:
Η γλώσσα επικοινωνίας του forum σύμφωνα με τους κανονισμούς που αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας είναι τα Ελληνικά.

Με συγχωρείτε… δεν ξέρω τι με έπιασε με τα αγγλικά .. μάλλον μπέρδεψα τα φόρουμ χεχεχε

Είμαι μεταξύ αυτών

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Samsung LE32D[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]400[/FONT] - 289ευρο
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]LG 32LK450 - 340 ευρο[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Samsung LE32D450 [/FONT]- 349ευρο

Τελικά αγόρασα την Samsung 32D450 και οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές.
Μήπως υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση για καλύτερη εικόνα - ήχο - κανάλια κλπ?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης για δωμάτιo

Τελικά αγόρασα την Samsung 32D450 και οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές.
Μήπως υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση για καλύτερη εικόνα - ήχο - κανάλια κλπ?

Ευχαριστώ

Να την δοκιμάσεις κ για καμμένα πιξελ, cloud και τέτοια...
Τα παιδιά είναι πολύ καλοί γνώστες του αντικειμένου :)
Θα σου τα εξηγήσουν όλα :)

Edit : Καλοθέατη :)

Βρήκα κάτι ρυθμίσεις αλλά τις σχολιάζουν αρνητικά στα σχόλια...

Δεν έχει κάποιος καμιά ιδέα;

Μεγειά σου φίλε.
Δεν υπάρχει ρύθμιση για καλύτερη εικόνα αλλά γι'αυτή που σ'αρέσει.
Προσωπικά πάντως δε θα επέλεγα dynamic, δηλαδή normal ή cinema και μετά παίξε με τις μπάρες.
Αν googlareis θα βρεις σίγουρα "προτεινόμενες" ρυθμίσεις.

Φυσικά κ υπάρχουν τέλειες ρυθμίσεις. Είναι από κάτι οργανωμένα εργαστήρια τα οποία βρίσκουν τη χρυσή τομή σε κάποια πράματα για να βλέπεις την καλύτερη δυνατή εικόνα με τις καλύτερες δυνατές χρωματικές αποδόσεις.
Πάντως αν ήταν να γκουγκλάραμε ότι θέλαμε (ασχετο) δε θα ήμασταν μέλη σε κανένα φόρουμ :P

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης για δωμάτιo

Το τελευταίο δε το'πιασα φίλε.
Όλοι ψάχνουν στο google και ούτε τα μέλη του forum είναι όλοι ηλεκτρονικοί και επαγγελματίες πάνω στο θέμα.
Εξάλλου δεν είπα πως πρέπει να συμμερίζεσαι ότι γράφει το internet.
Σε αποσιωπητικά είναι το προτεινόμενες.

Μην εξάπτεσαι...
Στη δικιά μου ΤιΒι η βοήθεια που πήρα ήταν unlimited και μάλιστα θεωρώ ότι εδώ μέσα υπάρχουν και επιστήμονες.
Και σίγουρα όλοι googlάρουμε κ μετά postάρουμε.