Αγορα τηλεορασης για Gaming και Movies

Animus21

New member
26 May 2013
19
Αγορα τηλεορασης

Καλησπερα παιδια θα ηθελα και εγω την βοηθεια σας στην επιλογη μιας 3D τηλεορασης για 70% Games και 30% για ταινιες.Εχω ενα μονιτορ 26 Samsung Syncmaster 2693 hm Black (το 2008 το πηρα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την αποδοση του) στο οποιο εχω επανω το PC και μια κονσολα Xbox 360. Θα ηθελα να δωσουμε εμφαση περισσοτερο στα PC Games και υστερα σε Xbox 360 και PS3 μια και γνωριζω πολυ καλα το αντικειμενο εδω και χρονια.Εχω και κονσολες απο εποχη Mega Drive (Sega) και θελω να εχει αν γινεται φυσικα τουλαχιστον 2 Scart για να μπορω να βαλω PSX επανω και Dreamcast (Sega) τωρα οσο αφορα το 3D θα ηθελα να ειναι και αυτο σε ενα αξιολογο επιπεδο αν γινεται βεβαια περιμενω απαντησεις ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα.
 
Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης για Gaming και Movies

2 μετρα αποσταση ισως και ποιο κοντα απο χρηματα 800 - 850 μπορω να τα διαθεσω υπαρχει κατι καλο σε αυτη την τιμη περιπου για TV που βγηκε φετος;
 
Μιχάλη σε φετινές υπάρχει κάτι ανάλογο η πάμε σε ποιο ακριβά μοντέλα;
 
Πρέπει να δώσεις 200 ευρώ περίπου περισσότερα από τις πιο πάνω. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει. Μπορείς να περιμένεις φυσικά για καλύτερες τιμές στις φετινές.
 
Απο μια ματια που εριξα βρηκα την Samsung EH6030 καλυτερη απο αυτην Toshiba TL938 και σε ρωταω εγω τωρα υπαρχει κατι ακομα καλυτερο ας ειναι και περσινη απο την Samsung EH6030 σε αυτο τον τομεα που την θελω εγω;
 
Αν βρεις καμιά Sony HX750 σε λογική τιμή. Πάντως μεταξύ των πιο πάνω η TL938 έχει χαμηλότερο lag από την EH6030 αν δε κάνω λάθος, οπότε έχε και αυτό στα υπόψιν. Η HX750 κοντά στα 800, εφόσον την πετύχεις, είναι καλύτερη και από τις δύο.
 
Μιχάλη την βρήκα στα 790 στις 40 ίντσες άλλα είναι τσιμπημένη αρκετά η τιμή δες σε παρακαλώ αυτά τα μοντέλα και πες τι γνώμη σου SAMSUNG 46F6400 46 και SONY KDL 46R470ABAEP 46 λένε κάτι;
 
Αν η R470 είναι όντως στα 100 Hz ενδεχομένως να είναι καλή αγορά. Στα ίδια περίπου χρήματα υπάρχει και η Samsung F6100. Η F6400 είναι σχεδόν 100 ευρώ πιο πάνω.
 
Μιχαλη τελικα λεω να παρω την Samsung F6400 διαβασα εντυπωσεις απο εναν χρηστη στο Forum σας και απο οτι καταλαβα προκειται για πολυ καλη τηλεοραση τι λες και εσυ την εχεις δει να παιζει απο κοντα ποια ειναι η γνωμη σου;Σημερα θα παρω τηλεφωνο να μου δωσουν τιμη 2 μαγαζια απο τα οποια μπορω να την παρω με δωσεις και θα σε ενημερωσω οταν εχω νεα.
 
Δεν την έχω δει ακόμα. Εικάζω ότι η εικόνα της είναι κοντά στις περσινές Samsung σειράς 6 που ήταν αρκετά καλές.
 
Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης για Gaming και Movies

Μιχάλη ένας φίλος θέλει να πάρει και εκείνος 3D TV περισσότερο για ταινίες χρήση η απόσταση από την τηλεόραση είναι στα 8 μέτρα σε τι ίντσες θα πάει σε αυτήν την απόσταση και σε τι τηλεόραση LCD η Plasma;
 
Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης για Gaming και Movies

η απόσταση από την τηλεόραση είναι στα 8 μέτρα

8 μέτρα;! Σε γήπεδο θέλει να την βάλει την τηλεόραση; :laugh:
 
Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης για Gaming και Movies

Μιχάλη ένας φίλος θέλει να πάρει και εκείνος 3D TV περισσότερο για ταινίες χρήση η απόσταση από την τηλεόραση είναι στα 8 μέτρα σε τι ίντσες θα πάει σε αυτήν την απόσταση και σε τι τηλεόραση LCD η Plasma;

Cowboy-Stadium_960.jpg


Δες εδώ...

http://www.diamond-vision.com/
 
Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης για Gaming και Movies

Nομιζω οτι με αυτη που μου δειχνεις στη φωτο δεν θα εχει προβλημα!:laugh:
 
Ας πάρει μια φτηνή plasma στις 50", αφού ούτως ή άλλως δε θα βλέπει σωστά. Αλλιώς πανί και προβολέα. ;)
 
Η 6030 δεν κάνει για παιχνίδι . Δοκιμασμένο προσωπικά . Την έχω και την δοκίμασα . Καλή TV αλλά όχι για παιχνίδι .
Αγόρασα και μία ΗΧ750 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί έδωσα την κονσόλα στον ανιψιό μου ... lol . Η εικόνα της πάντως είναι από τις καλύτερες τις κατηγορίας .
Εχω την εντύπωση ότι και το 3D της είναι από τα καλύτερα .

Το μόνο κακό είναι ότι μου έπεσε μικρή τελικά ... :-( ... τόσο ψάξιμο και την πατήσαμε στις inches ... lol
 
sprsk αυτή που λες δεν την βρήκα είναι περσινή τηλεόραση και δεν την βρήκα σε 46 εδώ που βρίσκομαι έχω σχεδόν κλείσει αυτήν Samsung F6400 σε 46 αν την έχει κάποιος να μου πει αν είναι καλή σε αυτό που ζητάω ποιο πολύ.