αγορα τηλεορασης για μικρο σαλονι..

gergeo

Senior Member
3 January 2010
664
καλησπερα παιδια..ο ξαδερφος μου αποφασισε να αλλαξει μετα απο 11 χρονια μια 26'' τηλεοραση που ειχε στο σαλονι..
οποτε
1ο)θελει μια το πολυ 40αρα(αποσταση θεασης 2 μετρα το πολυ)
2ο)να μην υπερβαινει τα 450 ευρω
3ο)να μην ειναι πλασμα
4ο)προωριζεται για τηλεοπτικο(80%) και ταινιες(20%)

Αν γινεται να εχει και ενσωματομενο dvd player με συνδεση για usb..

Λίγο δύσκολο να βρεις LCD έως 450 ευρώ με καλή εικόνα για τηλεοπτικό. Για λίγο παραπάνω υπάρχουν οι εξής επιλογές: LG D450, LG D550, Samsung C530, Samsung C630 όλες περσινά μοντέλα με την τελευταία να είναι και η καλύτερη πρόταση. Σε plasma, (αν μεταπειστεί): LG PJ550 (περσινή), LG PT353, Panasonic C3. Για τη χρήση πάντως που προορίζεται εγώ θα έπαιρνα μία εκ των Samsung C630 και LG PT353.

Υπαρχει η εκφραση "του χαριζανε ενα αλογο και το κοιταζε στα δοντια".

Ας παρει λοιπον καμια LCD της πλακας αντι για καμια αξιοπρεπη πλασμα με τα λεφτα αυτα.

οι 40αρες και γενικα οι μικρες σε μεγεθος τηλεορασεις πλασμα θελουν και αυτες στρωσιμο?

μια καλη 40'' και κατω τηλεοραση γι'αυτα που ανεφερα ποσο περιπου πρεπει να κυμαινεται η τιμη?

οι 40αρες και γενικα οι μικρες σε μεγεθος τηλεορασεις πλασμα θελουν και αυτες στρωσιμο?

μια καλη 40'' και κατω τηλεοραση γι'αυτα που ανεφερα ποσο περιπου πρεπει να κυμαινεται η τιμη?

Στα έχω γράψει πιο πάνω. 42" είναι η μικρότερη plasma που κυκλοφορεί.

Υπάρχουν και κάποιες Panasonic plasma 37άρες, απλά δε συμφέρει η αγορά τους, αφού είναι ακριβότερες απ'τις 42.

ok θα του προτεινω μια απο τις παραπανω..οταν και αν με το καλο γινει η αγορα θα σας πω εντυπωσεις