αγορα τηλεορασης για μπαλα και ps4 μεχρι 50"

Kalliatakis

New member
16 March 2015
6
για σας στο φορουμ.
Θελω να παρω καινουρια tv μεχρι 50" δεν εχω προβλημα ας μην ειναι 3d αλλα να εχει χαμηλο input lag για παιχνιδια
Εχω δει μερικες και νομιζω οτι ή sony bravia βγαζει καλες τηλεορασης με πολυ λιγο input lag.εαν εχετε καποια να μου προτείνεται παρακαλώ...

για σας στο φορουμ.
Θελω να παρω καινουρια tv μεχρι 50" δεν εχω προβλημα ας μην ειναι 3d αλλα να εχει χαμηλο input lag για παιχνιδια
Εχω δει μερικες και νομιζω οτι ή sony bravia βγαζει καλες τηλεορασης με πολυ λιγο input lag.εαν εχετε καποια να μου προτείνεται παρακαλώ...
Πιστεύω πως αφού δε σε ενδιαφέρει το 3D , για αυτά που θες η Sony 50W705 είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι , ειδικά αν η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 2,5μ

Η καλύτερη επιλογή είναι αυτή
http://www.skroutz.gr/s/5078375/Sony-KDL-50W705B.html?from=most-popular&keyphrase=50w705
Είναι γύρω στα 14 ms input lag.

2η επιλογή με 3d και λίγο καλύτερο vfm (value for money) μιας και έχει 3d και είναι στην ίδια τιμή με την w705.
http://www.skroutz.gr/s/4452647/Sony-KDL-50W805B.html?keyphrase=50w805
Εδώ πάς στα 20 ms input lag

Άλλες εταιρίες δεν θα συνιστούσα μιας και ανεβαίνουν στα 40+ ms.

Καλωσόρισες. Απόσταση θέασης και budget ?

Αποσταση απο 2 εως 3 μετρα και γυρω στα 600 ευρω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Sony Bravia 48" LED KDL-48W585BBAEP Smart TV, XR100Hz Full HD Wi-Fi®

Και αυτη εχω δει και ειναι σε καλη τιμη και νομιζω input lag στα 22 με ενεργοποιημενο το game mode
Τι λετε εχετε καποια καλυτερη στα 500-600

Re: Απάντηση: αγορα τηλεορασης για μπαλα και ps4 μεχρι 50"

Τι διαφορα εχει με την παραπανω που αναφερω

Η 585 με την 605 δεν έχουν καμία διαφορά εκτός της βάσης που στην 605 είναι μεταλλική.Γράφεις ποιο πάνω ότι την θέλεις και για αθλητικά.Η σειρά 5 και 6 είναι 50 Hz πραγματικά ενώ η 7 και 8 από 50 ίντσες και πάνω είναι 100 Hz.Εφόσον θα βλέπεις Αθλητικά προτίμησε μια απο αυτές.

Η kdl-48w605 με αυτη Sony KDL-50W705B
Εχουν τεραστιες διαφορες εκτος απο τα ευρω βεβαια που εχουν κοντα 250 διαφορα αξιζει η διαφορα που εχουν

Η 50w705 έχει έναντι της 605
100Hz
2" μεγαλύτερο πάνελ
Καλύτερη για gaming
Και κατά την προσωπική μου γνώμη καλύτερο πάνελ (auo η 705 έναντι samsung η 605) με λιγότερα θέματα banding,dirty screen effect και καλύτερη χρωματική ακρίβεια.
Για μένα διέθεσε τα περισσότερα χρήματα αν φυσικά μπορείς και αγόρασε μια εκ των 50w705/50w805.

Από την άλλη, μπορεί να θεωρηθεί πλεονέκτημα το γεγονός πως η W605B είναι direct led, ενώ η W705B είναι edge led.

Εχεις δικιο φιλε μου αυτο το ειχα ξεχασει ειναι σημαντικο το direct αντι του edge led
Σε θεμα φωτεινότητας και χρωματων...θα παω να δω και τις δυο και θα αποφασισω εκει...
Μαλον για την w605b με βλεπω που ειναι και πιο φθηνη βεβαια...γιατι οπως ειπα το 3d δεν με ενδιαφερει...τωρα απο input lag εχει λιγο διαφορα η 605 εχει γυρω στα 30 ms ενω η 705 στα 14ms
Αλλα δεν πιστευω να εχει τεραστια διαφορα

Εχεις δικιο φιλε μου αυτο το ειχα ξεχασει ειναι σημαντικο το direct αντι του edge led
Σε θεμα φωτεινότητας και χρωματων...θα παω να δω και τις δυο και θα αποφασισω εκει...
Μαλον για την w605b με βλεπω που ειναι και πιο φθηνη βεβαια...γιατι οπως ειπα το 3d δεν με ενδιαφερει...τωρα απο input lag εχει λιγο διαφορα η 605 εχει γυρω στα 30 ms ενω η 705 στα 14ms
Αλλα δεν πιστευω να εχει τεραστια διαφορα

η 605 ειναι μια τιμια αγορα και αυτην που εχω τεσταρει ειχε περασει ολα τα τεστ με επιτυχια..δεν εχω τεσταρει σειρα 7 αλλα η 605 δεν θα σε αφησει με παραπονο..

Από την άλλη, μπορεί να θεωρηθεί πλεονέκτημα το γεγονός πως η W605B είναι direct led, ενώ η W705B είναι edge led.
Συγνωμη, ποια η διαφορα του edge με το direct, μηπως η direct, εχει καλυτερη αντιθεση;

Εχει καλυτερη φωτεινότητα και και δειχνει πιο ζωντανα τα χρωματα καθως τα led ειναι πισω νομιζω
Ενω η edge ειναι στο πλάι τα led...αλλα σε ενα συγκριτικο και για τις δυο τεχνολογίες η direct ειναι πιο καλες απλα η edge εχουν χαμηλή κατανάλωση ρευματος και ειναι πιο λεπτες

Καλως, δηλ. οι edge δεν ειναι ips, σωστα; (γιατι οι w705 και 706bs ειναι ips), oi οποιες χανουνε (υστερουνε), σε φωτεινοτητα.

Οι direct led έχουν πιο ομοιόμορφη κατανομή του φωτισμού στο panel, ανεξαρτήτως τύπου. Οι περισσότερες Sony έχουν VA panels.

Καλως, δηλ. οι edge δεν ειναι ips, σωστα; (γιατι οι w705 και 706bs ειναι ips), oi οποιες χανουνε (υστερουνε), σε φωτεινοτητα.
ΔΕΝ έχουν IPS πάνελ οι 705 - 706, VA έχουν.