Αγορά τηλεόρασης για ps3 κι ps4

vlapanos

New member
19 November 2011
18
Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μου επιλέξετε από τις τηλεοράσεις που θα σας παραθέσω ή ακόμα κι να μου προτείνεται κάποια άλλη.
Η τηλεόραση θα χρησιμοποιείται για ps3 κι στο μέλλον για ps4 για Battlefield 4!!! Ακολουθούν hd ταινείες κι σειρές.
Τέλος η τηλεοπτική παρακαλούθηση θα είναι μηδαμινή. Με ενδιαφέρει να είναι smart, 3d κι να είναι μέχρι 42 ίντσες.
Κι το πιο σημαντικό δίνω μέχρι 800,00 .

Οι τηλεοράσεις είναι :
SAMSUNG UE40F6500
PANASONIC TX-L42ET60
LG 42LA660S
PANASONIC TX-P42ST60
SONY KDL-42W805
PANASONIC TX-L42FT60
SAMSUNG UE40F6800

H χρήση της τηλεόρασης θα είναι κατά 70% για gaming οπότε θα πρέπει να έχει ομαλή κίνηση κι μηδαμινό lag. Το λέω γαιτί είμαι ήδη κάτοχος
μιας lg 42lm 640s η οποία είναι στα ..400hz.. κι όταν αφήνω τις ρυθμίσεις στο κανονικό αντί στο mode παιχνίδι η κίνηση σπάει τραγικά!! Ενώ
όταν το βάζω στο game mode το σπάσιμο σταματάει αλλά δεν έχει την ρεαλιστική κίνηση του standart mode.

[TABLE="width: 132"]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 132"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Απο αυτες που λες, την 42W805 λογω μηδαμινου input lag (Κατω απο 20ms)
Αποκει και περα αν θες εντος budget σου με 750ε πας και σε 50αρα με την 50W656 να ειναι επισης αριστη για τη χρηση σου (ακομα πιο λιγο Input lag, προς τα 15ms)

Εχω ομως απορια, στην LG επαιξες ποτε στο standard mode για καλυτερη κινηση? Δε σε ενοχλησε το input lag που ανεβαινει με ολες τις υποβοηθειες κινησης κλπ?

Η LM640S είναι στα 50 Hz. Υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος λόγω χώρου ? Απόσταση θέασης ?

Η καλύτερη επιλογή είναι η Sony λόγω χαμηλού lag. Την τηλεόραση που έχεις τώρα δεν θα έπρεπε να το είχες ψάξει και πολύ πριν την αγοράσεις καθώς ήταν ένα από τα χειρότερα μοντέλα της περυσινής χρονιάς για gaming (υψηλό lag και προβληματική κίνηση).

Δεν μπόρεσα να παίξω πάνω απο λεπτό στο standard mode!! Έσπαγε όλη η κίνηση. To game mode απενεργοποιεί τα πάντα!!!
Κι έτσο παίζεις καλύτερα, αλλά η κίνση δενφαίνεται τόσο καλή.
Για τις άλλες τηλεοράσεις ξέρουμε input lag?

Η LM640S είναι στα 50 Hz. Υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος λόγω χώρου ? Απόσταση θέασης ?

Απόσταση θέασης 2-2,50 μέτρα

Last edited by a moderator:
Κοίτα καλύτερα για 46"-47". Panasonic ET60 και Samsung F6500 είναι καλές επιλογές. Lag περίπου 30 και 40 ms αντίστοιχα, χαμηλότερο και στις δύο από την τηλεόραση που έχεις τώρα, ακόμα και στο game mode.

Τα Ηertz που λένε... από 400 μέχρι κι τα 2500 για τις τηλεοράσεις που αναφέρω πιο πάνω, πόσο ρόλο παίζουν στο gaming?
θέλω να πω, οτι πρέπει να κοιτάζω τα σωστά κριτήρια κι να μην παρασύρομαι απο φαρφάρες.

Στα 60 Hz παίζουν ούτως ή άλλως οι τηλεοράσεις σε σύνδεση με κονσόλες. Απλά αν εφαρμόζουν κάποια μέθοδο motion interpolation (στις LCD) μειώνεται η όποια "θολούρα" μπορεί να υπάρχει, σε αθλητικούς τίτλους κυρίως. Οι LCD έχουν ρυθμό ανανέωσης από το panel μέχρι 200 Hz (στα ακριβότερα μοντέλα). Ότι μεγαλύτερο βλεπεις από αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.