Αγορα Τηλεόρασης για τους γονεις μου

lazarnik

New member
1 June 2015
23
Παρακαλώ την βοηθεια σας, εχω διαβάσει πολλά ποστ αλλα, θελω την γνώμη σας.
Χαλασε η τηλεοραση μπαουλο στης 32 ιντσες που είχαν οι γονεις μου και τωρα σκεφτονται να μπουν στο club των Led, ψαχνω να βρω μια τηλεοραση με οσο το δυνατων καλητερη είκονα, δεν με ενδιαφερουν smart κ 3d αλλα και να τα εχει δεν μας πειραζει, μας ενδιαφερει η εικονα, παρακολουθουν digea και δορυφορικα καναλια απα astra, επισης αγωνες είτε σε digea είτε σε astra. τα χρηματα που μπορουν να διαθεσουν είναι στα 460 ευρω και επειδη ειναι ανεργοι θα το παρουν με δοσεις. οποτε τα 460 ειναι μαξ, αντε να παμε στα 500 αλλα μεχρι εκει. Μην με ρωτησετε για αποστασης θεασης, (ειναι 4 μετρα :p) αλλα ο πατερας μου του φαινοναι μεγαλές οι 40 κ 42 αλλα τον επιεσα για μαξ 42'' πιο πανω δεν παει με τιποτα, "τι θα το κανουμε εδω μεσα θεατρο" "ενα καρο ρευμα καινε τοσο μεγαλες" αυτα μου λεει. χαχαχα. Να ξερετε ειναι ανενδοτος. Λοιπον λιγο που κοιταξα στα γνωστα μαγαζια βρηκα αυτην LG 42LB650V 42'' στα 455 και samsung UE40H6400 στα 469. Δεν ξερώ αν κανουν ή θα εχω προβληματα θεασης. Οποτε καθε γνώμη δεκτή και καθε αλλη προταση (εκτος μεγαλητερων ιντσων)

Σας ευχαριστω
UE40H6400
UE40H6400

UE40H6400

Samsung UE40H6400

Samsung UE40H6400

Samsung UE40H6400

Samsung UE40H6400s

Απάντηση: Αγορα Τηελόρασης για τους γονεις μου

Είναι λάθος επιλογή οποιαδήποτε από τις πιο πάνω, εξαιτίας της απόστασης θέασης. Επίσης, η κατανάλωση δεν διαφέρει σημαντικά στα μοντέλα με μεγαλύτερη διαγώνιο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως όποια επιλογή και αν γίνει θα έχει χαμηλότερη κατανάλωση από την 32" CRT. Αν τελικά, γίνει ορθότερη προσέγγιση του θέματος, εντός του budget καλές λύσεις θα είναι οι Samsung H5000, Sony W585B και LG PB5600, αν δεν υπάρχει έντονος φωτισμός.

Απάντηση: Αγορα Τηελόρασης για τους γονεις μου

Εδω αλλο, αν οχι αρκετοι στα σπιτια τους, οπως καιγω, ξεκινηςαν με 32αρα lcd πειν μερικα χρονια και βλεπουμε μια χαρα.
Το ποςο ομως καλα θα ρο δειξει αν περαςουμε σε μια μεγαλυτερη και δεν κουραζονται πλεον τα ματια.

Παρε 48 αρα και πες τους οτι ειναι μικροτερη. Θα τονευχαριστηθουν και θα πουν και ευχαριστω.

Re: Αγορα Τηελόρασης για τους γονεις μου

Τι εννοεις λαθος επιλογη? Λογο αποστασης? Θα ηθελα να μου πειτε σαν εικονα ειναι καλες αυτες που ειπα? Η αγορα θα γινει απο κοτσοβολο η public για να κανουμε της δοσεις.

Δεν νομιζω να υπαρχει λαθος επιλογη.....
Ο παραγοντας θεατης μπαινει πανω απο ολα.......οι ανθρωποι ουτε ταινιες θα βλεπουν ουτε για καποια αλλη χρηση απο οτι καταλαβαιμω την χρειαζονται......Μοιραζομαστε την τρελλα μας εδω μεσα αλλα σε καποιους αλλους ειναι απλως ενα μεσο προβολης καναλιων και τιποτα παραπανω.....
Νομιζω οτι 40-42 ειναι ιδανικο για αυτους...δεν χρειαζεσαι παραπανω.......
Μια χαρα θα ειναι σε ποιοτητα οι οσες αναφερθησαν,σε 40-42 ομως.....βεβαια στο τηλεωπτικο η Sony που προτεινεται ειναι ενα κλικ καλυτερη....
Για εκεινους,γιατι παντα το κριτηριο ειναι σε σχεση με το εβλεπαν,θα ειναι μια χαρα απο ποιοτητα εικονας....

Δεν νομιζω να υπαρχει λαθος επιλογη.....
Ο παραγοντας θεατης μπαινει πανω απο ολα.......οι ανθρωποι ουτε ταινιες θα βλεπουν ουτε για καποια αλλη χρηση απο οτι καταλαβαιμω την χρειαζονται......Μοιραζομαστε την τρελλα μας εδω μεσα αλλα σε καποιους αλλους ειναι απλως ενα μεσο προβολης καναλιων και τιποτα παραπανω.....
Νομιζω οτι 40-42 ειναι ιδανικο για αυτους...δεν χρειαζεσαι παραπανω.......
Μια χαρα θα ειναι σε ποιοτητα οι οσες αναφερθησαν,σε 40-42 ομως.....βεβαια στο τηλεωπτικο η Sony που προτεινεται ειναι ενα κλικ καλυτερη....
Για εκεινους,γιατι παντα το κριτηριο ειναι σε σχεση με το εβλεπαν,θα ειναι μια χαρα απο ποιοτητα εικονας....

Σε ευχαριστώ για την απαντηση, νομιζω οτι αυτο ολο που ειπες είναι αυτο που εχουμε κατα νου και εμεις. Διαβασα για την sony καλα, αλλα υπαρχει μονο στα skroutzομαγαζα. Απο την αλλη ειμαι μπερδεμενος οσο αφορα τις 2, γιατι καποιοι λενε στα digea υπαρχει προβλημα στην θεαση, καποιοι αναφερουν κατι για ασπραδια περιμετρικα στην οθονη και δεν θα ηθελα να εχω τετοια θεματα για αυτο ηθελα την γνωμη σας σε τι να προσεξω. Ειναι κριμα να επιβαρυνθει με ενα τετοιο ποσο και να εχει θεματα.

Μην ανησυχείς, στις 40 ίντσες από αυτήν την απόσταση κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρχει σε τηλεοπτικό. Τα προβλήματα στο τηλεοπτικό αρχίζουν σε περισσότερες ίντσες.
Απλά κοίτα καλύτερα για την 40H6200, καθώς όπως λες δεν τους ενδιαφέρουν τα extra της Η6400 (smart χειριστήριο και 3d γυαλιά). Θα εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα.

http://www.skroutz.gr/s/4639979/Samsung-UE40H6200.html?keyphrase=40h6200

Να ξέρεις ότι στις smart και 3d τηλεοράσεις, πληρώνεις εκτός από την εικόνα και τις extra λειτουργίες τους. Για ακόμα πιο οικονομική πρόταση λοιπόν χωρίς κανένα περιττό extra για τους γονείς σου, μπορείς να κοιτάξεις και την 40Η5000.

http://www.skroutz.gr/s/4867088/Samsung-UE40H5000.html?from=most-popular&keyphrase=40h5000

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα είδα ότι θα βλέπει ο πατέρας σου πολλούς αγώνες επομένως η δεύτερη πρόταση (40H5000) που δεν διαθέτει 100Hz μάλλον απορρίπτεται καθώς τα 100Hz θα βοηθούσαν κατά τι στη θέαση τους, έστω κι απ' αυτήν την μακρινή απόσταση.

Last edited: