Αγορα τηλεορασης για υπνοδωματιο

HexDec

New member
6 August 2008
44
Καλησπερα βρισκομαι σε αναζητηση τηλεορασης 32 ιντσων για το υπνοδωματιο, ψαχνω με ανω οριο τα 300 , ειδα αυτη: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10118271 η οποια εχει καταπληκτικα χαρακτηριστικα και θα βλεπει και τον media server στο σαλονι, αλλα θα αξιζει σαν ποιοτητα εικονας? τι πιστευετε?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Θα έλεγα να κοιτάξεις για κάτι καλύτερο, κυρίως σε LG και Samsung σε αυτό το μέγεθος.

Τωρα κοιτουσα την πρωτη samsung που μου προτεινες, καλυτερο media player εχουν οι lg η οι samsung? εχω μια παλαιοτερηlg και δεν παιζει ηχο dts στα αρχεια....

Πλέον δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα , ακόμη και οι φετινές Sony (επιτέλους) παίζουν αρκετά αρχεία από τον media player.

H 32F4000 είναι αρκετά καλή τηλεόραση (την είχα γύρω στις 10 ημέρες ως αντικατάσταση άλλης τηλεόρασης που χάλασε) , εκτός από την γωνία θέασης που είναι μέτρια προς κακή. Τα ίδια ισχύουν και για την Sony οπότε αν σε ενδιαφέρει το θέμα αυτό δες μια από τις LG (κατά προτίμηση την LN540).

Οκ κλεινω προς την λτζι γιατι με ενδιαφερει η γωνια θεασης, μηπως υπαρχει καμια καλη ιδεα και για android media player, ειχα δει παλαιοτερα κατι προτασεις στα 50 απο ebay....

Υπάρχει σχετικό κομμάτι του forum που μπορείς να ρωτήσεις και να δεις διάφορες προτάσεις...

Πρόσεξε μόνο την τοποθέτηση, γιατί η γυναίκα μου έχει στραβολεμιάσει που θέλει να βλέπει τηλεόραση ξαπλωτή. Σε μια βάση τοίχου σχετικά ψηλά είναι καλύτερα, όχι στον πάγκο απέναντι από το κρεβάτι.

Πρόσεξε μόνο την τοποθέτηση, γιατί η γυναίκα μου έχει στραβολεμιάσει που θέλει να βλέπει τηλεόραση ξαπλωτή. Σε μια βάση τοίχου σχετικά ψηλά είναι καλύτερα, όχι στον πάγκο απέναντι από το κρεβάτι.

Θα την κρεμάσω στον τοίχο σαν κάδρο και θα ψάξω για καμιά βάση που να μπορεί να δώσει λίγη γωνία, αλήθεια υπάρχει κάτι τέτοιο ?

η 520 απο την 540 εχει μεγαλες διαφορες; γιατι την πρωτη την βρισκω ετοιμοπαραδοτη .............

@Yperion ευχαριστω για την προταση βασης!