Αγορα τηλεορασης για υπνοδωματιο

teris100

New member
30 August 2009
52
Παιδια καλησπερα.Ειμαι καινουργιος στο site και μπορω να πω οτι ειναι αψογο.Εχω μια τηλεοραση 32 ιντσων στο υπνοδωματιο ουτε ενος ετουσ αλλα θελω να την αλλαξω να παρω μεγαλυτερη.Ειμαι μεταξυ τριων μοντελων τηςSamsungUE40B7000 της Samsung LE 40 B 750και της SamsungLE40B650T2.Ποια ειναι η δικη σας γνωμη σε συγκριση βεβαια και με την διαφορα τιμης(δηλ εαν αξιζει να δωσω παραπανω χρηματα για να παρω led tv).Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Φυσικά και αξίζει τα λεφτά της διαφοράς η LED δεν θα υπήρχε (που λέει ο λόγος) αν δεν τα άξιζε.

Το θέμα είναι πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις για μια τηλεόραση.

Ψυχολογικά μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως αυτό το όριο συνέχεια φθίνει προς τα κάτω.

Κάποιος που έδωσε πέρυσι 1500 για μια 32άρα, φέτος λυπάται τα 1000 για μια 40άρα (για παράδειγμα)

Σημαντικό είναι να ορίσεις το budget σου και μετά κοιτάζεις να το εξαντλήσεις βάσει των αναγκών σου, αν το ζητούμενο είναι βέβαια η καλύτερη ποιότητα εικόνας

Διαθετω γυρω στα 1000-1200 περιπου euro αλλα εαν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην εικονα τοτε θα προσπαθησω για περισσοτερα.Παντως στο καταστημα Plaisio που ειδα τις τηλεορασεις να παιζουν δεν ειδα αισθητη διαφορα.

Επειδη , στον ιδιο προβληματισμο ημουν κι εγω , θα σου πω που κατεληξα...
Οι led αυτης της σειρας , εχουν ατελειες , οι οποιες βελτιωνονται και θα εξαλειφθουν σχεδον στα επομενα μοντελα .
Μπορει σαν τεχνολογια να ειναι η εξελιξη , αλλα οπως κι εσυ , οταν πηγα και ειδα να παιζουν διπλα τα μοντελα που αναφερεις , εγω δεν ειδα καμια συνταρακτικη διαφορα ...
Γνωμη μου ειναι να δωσεις οσο γινεται λιγοτερα , ωστε να καλυψεις τις αναγκες σου , μιας και σιγουρα δεν θα ειναι η τελευταια τηλεοραση που θα αγορασεις
Ασε που με 1200 και λιγη υπομονη ισως , χτυπας την 46β650 η την 750...

-bye-

Last edited:
Για 46 ιντσες ουτε λογος δεν συμφωνει η γυναικα μου αλλα κατα τη γνωμη σου ποια απο τις τρεις και γιατι?