Αγορά Τηλεόρασης help

dusterboy

New member
29 August 2013
3
Καλησπέρα παιδιά,κοιτώντας στο net για βοήθεια βρήκα το forum και είπα να ζητήσω τη γνώμη και βοήθεια σας.
Θέλω να πάρω μία TV για blu-ray ταινίες και gaming(ps3-ps4),καθώς δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στα ελληνικά κανάλια πλέον.
Μπορώ να διαθέσω γύρω στα 500-600 ευρώ,δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι smart ή 3D απαραίτητα.
Η απόσταση πού έχω είναι 2 μέτρα οπότε υποθέτω ότι ψάχνω μεταξύ 40-46 ιντσών.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας!

Λίγο πιο πάνω από τα 600 βρίσκεις τη Samsung F6100 στις 46". Αν δε βλέπεις καθόλου αθλητικά, βρίσκεις και κάποιες άλλες επιλογές με λιγότερα χρήματα στις 46"-47" στα 50 Hz.

Αποφάσισα να πάρω την UE46F6500 τελικά κοιτάω για τιμές πάλι λοιπόν και μέσα σε δύο μέρες από τα 770e που την είχαν όλα τα μαγαζιά την πήγαν 899e,πάνε στα καλά τους ρε παιδιά´?υπάρχει κάποιος λόγος που έγινε αυτό ή απλά κάνουν οτι τους κατέβει..πραγματικά έμεινα άφωνος!

Και η 55άρα πήγε από τα 1259 στα 1399 , όποιος πρόλαβε και πάτησε το κουμπί τον κύριο είδε.

Περίμενε καμία προσφορά πάλι αλλά δεν ξέρουμε πότε θα είναι αυτό (μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις αρκετά).

Πρόλαβα και το πάτησα το κουμπί σε γνωστή αλυσίδα αλλά σε καμία 20αριά ημέρες μου είπαν παράδοση (περιμένουν να εισάγει κομμάτια η Samsung).

Αν γινόταν η αγορά με βάση αποκλειστικά την θέαση σε κατάστημα θα υπήρχε ένα ποσοστό ρίσκου αλλά επειδή έχω και τον φίλο μου με την 50F6800 θα έλεγα ότι είμαι σίγουρος ότι με καλύπτει σχεδόν απόλυτα.

Το σχεδόν είναι λόγω ενεργητικού 3D που αν και βελτιωμένο σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι και πάλι παραμένει κουραστικό.