Αγορα τηλεορασης LCD LG 42LG5000

kokoyroy

New member
19 January 2009
1
καταρχην να σας πω ποσω χαρηκα που βρηκα αυτο το forum παιδια ειναι νομιζω περιτο... πραγματικα μου λυσατε τα χερια.
Διαβασα αρκετα νηματα και κατεληξα σε αυτην την τηλεοραση
42LG5000

Θελω να κινηθω σε αυτο το ευρος τον χρηματων και σε ιντσες απο 37-42
την θελω για κανα game με το xbox 360 και για ταινιες και tv. κυριως γενικη χρηση και δεν ζηταω τις απολυτες επιδοσεις σε θεμα χρωματων κτλ. απλα θελω να ειναι full HD. θα ηθελα και εσεις να της ριξετε μια ματια και να μου πειτε τη γνωμη σας η αν εχετε να προτεινετε κατι θα το διαβαζα ευχαριστως.
Σας ευχαριστω για το χρονο σας και χαιρομαι παρα πολυ που σας βρηκα!

πεντακοσια τοπικ εχουν ανοιχτει περι τηλεορασεων κανε το κοπο να διαβασεις μερικα , ο καθενας εδω μπαινει και ανοιγει 2 την φορα -bye-

φιλικα παντα

Θα σου έλεγα να δεις και αυτήν. Εγώ κυρίως λόγω της τιμής της και της zero pixel εγγύησης προσανατολίζομαι μήπως την τσιμπήσω μια από τις επόμενες μέρες.

Θα σου έλεγα να δεις και αυτήν. Εγώ κυρίως λόγω της τιμής της και της zero pixel εγγύησης προσανατολίζομαι μήπως την τσιμπήσω μια από τις επόμενες μέρες.

Αυτή την τρύπα τι την ήθελαν ρε παιδιά. Τέλος πάντων θα μου πείτε είναι θέμα γούστου. Για δες και την Lg 7000 η οποία έχει πιο κλασικό στυλ.

To χω πει και αλλου (δεν ξερω αν απο δικο μου ποστ το ειδες) αυτη που θες να παρεις ειναι η καλυτερη λυση οχι μονο στα ~600 ευρω που κοστιζει αλλα τουλαχιστον μεχρι τα 900! Αν πας να την δεις απο κοντα θα εκπλαγεις απο την ποιοτητα σε σχεση πχ με samsung στα ιδια λεφτα! Το μαυρο της δεν ειναι τελειο, αλλα και παλι ακομα δεν εφτασε η ωρα για το τελειο!

να την παρεις ......
την πηρε κολλητος μου προχθες. Απλα αριστη για τα λεφτα που ζηταει -bye-