Αγορά τηλεόρασης LED

ndlns

New member
16 July 2014
3
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας όσον αφορά την επιλογή τηλεόρασης. Σκέφτομαι να αγοράσω μία από τις Samsung UE50H6200, SAMSUNG UE46F6320AWXXH, SONY KDL-48W605BB. Δικαιολογεί η πρώτη τη διαφορά τιμής από τις άλλες δύο;

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας όσον αφορά την επιλογή τηλεόρασης. Σκέφτομαι να αγοράσω μία από τις Samsung UE50H6200, SAMSUNG UE46F6320AWXXH, SONY KDL-48W605BB. Δικαιολογεί η πρώτη τη διαφορά τιμής από τις άλλες δύο;

γεια σου και καλως ορισες...ποση αποσταση θεασης???ειναι καλυτερη η h6200 λογω μεγεθους με την 6320 και λογω εξοπλισμου και μεγεθους με την 605 (3d)....εαν εισαι πανω απο 2 μετρα ναι αξιζει η διαφορα...

Είμαι στα 3 μέτρα περίπου. Έχει τόσο μεγάλη διαφορά η 48'' από την 50''; Εγώ ρωτούσα από άποψη ποιότητας εικόνας και τεχνολογίας αν είναι κάποια καλύτερη. Μου είπαν ότι η SONY είναι 50 hertz, ενώ η samsung 100 πραγματικά. Αυτό ισχύει; Παίζει ρόλο στην επιλογή;

Είμαι στα 3 μέτρα περίπου. Έχει τόσο μεγάλη διαφορά η 48'' από την 50''; Εγώ ρωτούσα από άποψη ποιότητας εικόνας και τεχνολογίας αν είναι κάποια καλύτερη. Μου είπαν ότι η SONY είναι 50 hertz, ενώ η samsung 100 πραγματικά. Αυτό ισχύει; Παίζει ρόλο στην επιλογή;
- Για 3μ κανονικά θες 55 ίντσες μίνιμουμ, άρα η 50αρα είναι καλύτερη από τις άλλες δύο.
- Ναι η σονυ είναι 50 Hz , πολύ καλή όμως σε εικόνα, αλλά καλύτερη σε κίνηση σίγουρα η samsung, που είναι 100 Hz.

Ευχαριστώ. Θα αγοράσω την 50άρα. Πάντως προς το παρόν έβλεπα στην ίδια απόσταση σε 32'' 10ετίας...

Ευχαριστώ. Θα αγοράσω την 50άρα. Πάντως προς το παρόν έβλεπα στην ίδια απόσταση σε 32'' 10ετίας...

καλη επιλογη...στα 3 μετρα θες 50-55 ιντσες...δεν θα το μετανιωσεις...ακομα και οι δυο ιντσες βαζουν το "ληθαρακι τους"