αγορά τηλεόρασης με βάση συγκεκριμένα κριτήρια

τώρα είναι που μπερδεύτηκα εντελώς....απλά sony δεν θέλω.

Η W5500 ειναι στα επιπεδα της B650 , δηλαδη δυο κλασεις πανω απο την 7404 και την 8404 με το προιστορικο συστημα επεξεργασιας pixel precise (=pixel plus 3HD)...

μια πολύ κρίσιμη ερώτηση....η samsung LE40B650 για να εκμεταλευτεί το dlna χρειάζεται και κάποιον επιπλέον αντάπτορα? γιατί κάτι τέτοιο έχω διαβάσει.

ναι, δηλ. δεν πρέπει να το αγοράσεις extra για μια δυνατότητα (dlna) που η samsung διαφημίζει....?

ναι, δηλ. δεν πρέπει να το αγοράσεις extra για μια δυνατότητα (dlna) που η samsung διαφημίζει....?

Ετσι ειναι . Η δυνατοτητα υπαρχει αλλα χρειαζεσαι το εξτρα για να λειτουργησει . Δεν ειναι πρωτοφανες , σε πολλα προιοντα συμβαινει αυτο .
Π.χ , ενισχυτες που συνεργαζονται με ipod πουλανε εξτρα τον ανταπτορα αλλα διαφημιζουν το οτι υποστηριζουν τη συσκευη...
:ernaehrung004:

μπορεις και με ethernet να την αξιοποιησεις αλλα ποιος εχει χωρο για καλώδια σε ολο το σπίτι?

έτσι είναι φίλε μου, εδώ πάμε να μειώσουμε τα καλώδια - άσε που πρέπει να στρώσω καλώδιο σε όλο το σπίτι για να πάει απο το router στο σαλόνι.

πάντως δεν μου αρέσει αυτό που κάνει η samsug. Αυτή είναι συμπεριφορά μικρής εταιρείας, αγοράζεις ένα προϊόν και μετα ανακαλύπτεις ότι αυτό που υπόσχεται δεν το κάνει με τα λεφτά που έδωσες.