Αγορα τηλεορασης μεχρι 1000 ευρω

nick2001

Senior Member
22 October 2008
590
Θεσσαλονικη
Ψαχνω για μια τηλεοραση μεχρι 1000Ε.Με τοσα αξιζει να παρω προτζεκτορα?Η αποσταση θεασης θα ειναι απο 4 μετρα μεχρι 6 οποτε χρειαζομαστε κατι μεγαλο.Επειδη ειμαι περισοτερο των πλασμα τηλεορασεων υπαρχει κατι σε αυτα τα λεφτα που να εχει και αξιοπρεπη ευκρινεια?Απο προτζεκτορες δεν εχω ιδεα η ευκρινεια και τα χρωματα θα ειναι εφαμιλα με μια lcd?
 
Plasma Panasonic 50S20,889 ευρώ.Για αγορά προτζέκτορα μπορείς να δημιουργήσεις θέμα στην ανάλογη κατηγορία δηλαδή εδώ.Οι προτζέκτορες δεν είναι για όλη την ημέρα,και προορίζονται για βραδυνή κυρίως χρήση λόγω του χαμηλού φωτισμού.
 
Last edited by a moderator:
Ο πατερας μου εχει μια πανασονικ και γενικα ειναι πολυ ευχαριστημενος,για τα χρηματα τους ειναι καλες?θεωρω οτι αντιστοιχα χρηματα για lcd δεν παιρνεις την ποιοτητα εικονας των πλασμα.διαφωνειτε?
 
Panasonic 50S20,η καλύτερη τηλεόραση κατά την γνώμη μου για τα κριτήρια ποιότητα εικόνας/value for money.