Αγορα τηλεορασης μεχρι 2000 ευρω

nick2001

Senior Member
22 October 2008
590
Θεσσαλονικη
Τι τηλεοραση προτεινεται για αυτη την τιμη?να παρω πλασμα ή λεντ?Θα χρησιμοποιηθει κατα 50% παιχνιδια στον υπολογιστη και 50% για μπλε δισκακια.Εγω θεωρω τις πλασμα σε αυτη την κατηγορια τιμης καλυτερες,οι ειδικοι τι λενε?Η αποσταση θεασης θα ειναι 3 μετρα.

Χμ...σε αυτή την τιμή μπορείς να βρεις την καλύτερη 2d + 3d τηλεόραση του 2010...Panasonic 50VT20.Σε αυτές τις ίντσες και σε αυτή την τιμή δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο.

+1 σε αυτό που είπε ο ανδρέας παραπάνω.
αν δεν σε ενδιαφέρει το 3d μπορείς να δεις και τις samsung 58c6500 και LG 60pk550/pk950 σε σύγκριση με την 50v20. ισως να μην φτάνουν την ποιότητα εικόνας σε σχέση με τις v20/vt20 αλλά έχουν 8 και 10 ιντσες παραπάνω. και τις 2 τις βρίσκεις στα 1800 ευρώ περίπου.

τέλος αν δεν βιάζεσαι αρκετά μπορείς να περιμένεις τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν την άνοιξη. με τέτοιο budget δεν θα δυσκολευτείς να βρείς κάτι καλό αν και η vt20 στα λεφτά που έχει τώρα είναι σκέτη πρόκληση.

+1 σε αυτό που είπε ο ανδρέας παραπάνω.
αν δεν σε ενδιαφέρει το 3d μπορείς να δεις και τις samsung 58c6500 και LG 60pk550/pk950 σε σύγκριση με την 50v20. ισως να μην φτάνουν την ποιότητα εικόνας σε σχέση με τις v20/vt20 αλλά έχουν 8 και 10 ιντσες παραπάνω. και τις 2 τις βρίσκεις στα 1800 ευρώ περίπου.

τέλος αν δεν βιάζεσαι αρκετά μπορείς να περιμένεις τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν την άνοιξη. με τέτοιο budget δεν θα δυσκολευτείς να βρείς κάτι καλό αν και η vt20 στα λεφτά που έχει τώρα είναι σκέτη πρόκληση.

Συμφωνώ. Αν μπορείς να περιμένεις κανα τρίμηνο ακόμα με τα λεφτά που είσαι διατεθιμένος να δώσεις θα πάρεις τα καινούργια καλύτερα μοντέλα

Απο τα μοντελα 2010 η VT20 δεν εχει αντιπαλο σε εικονα και γενικα πλασμα>>LED αλλα επειδη βλεπω οτι θα παιζεις αρκετα θα σου ελεγα να πας σε LED LCD.

Περιμενε μεχρι τον Μαρτιο που θα κυκλοφορησουν τα νεα μοντελα η παρε ενα τηλ. στον Κωτσοβολο να δεις αν ισχυει ακομη η προσφορα με την Sony 46HX800 στα 1441 ευρω (με 15% εκπτωση λογω προσφορας).

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Λετε να παω σε plasma οι περισσοτεροι. Πιστευετε οτι για τις απαιτησεις του gaming θα ειναι πολυ καλυτερες οι επιδοσεις αυτης της τεχνολογιας? (κλασσικα παιχνιδια οπως PS3-GT5, first person shoot them up, κ συνδεση με το PC)

Το θεμα ειναι οι στατικες εικονες.

Τα παιχνιδια που θα παιζεις δηλαδη αν θα εχουν μπαρες ζωης, ενεργειας , χαρτες κτλ. σε συγκεκριμενο σημειο της οθονης.

Αν ειναι ετσι και μιλαμε για πολλες ωρες συνεχομενες καλυτερα να πας σε LED LCD που μπορει να μην εχουν τον χρονο αποκρισης μιας πλασμα αλλα ειναι καλυτερες για χρηση ως μονιτορ καθως δεν υπαρχει φοβος burn in.

Καλη σας μερα καταρχην! Σχετικα με το χρονο αποκρισης: Πως επιρρεαζει αυτος τη ποιοτητα της εικονας? Αν για παραδειγμα ενα παιχνιδι εχει πολυ δυναμικο περιβαλλον κ γρηγορες εναλαγες εικονας, θα κουρασει τα ματια η LED? Γενικα μου αρεσει η οθονη να πιανει μεγαλο μερος του οπτικου μου πεδιου. Αυτο σημαινει οτι ειτε θα καθομαι κοντα, ειτε οι διαστασεις της θα ειναι μεγαλες. Η χαμηλοτερη ταχυτητα ενδεχεται να δημιουργησει προβλημα, ή ειναι κατι που δε θα απασχολησει καθολου?
Τα περισσοτερα παιχνιδια, εχουν καποιο ειδος σταθερου display. Οποτε το θεμα ειναι, ποση ζημια μπορει να προκαλεσει αυτο σε μια plasma οθονη κ αν αυτη η ζημια ειναι προσωρινη ή μονιμη?

Καλημερα σε ολους. Το ψαξημο για τηλεοραση στα λεφτα συνεχιζεται, δεν εχω κατασταλαξει πουθενα ακομα, ομως εχω μια περεταιρω ερωτηση να κανω, μιας κ εμαθα κατι για τις πλασμα που με εβαλε σε σκεψεις:
Ποσο δυσκολο θα ειναι να βλεπω την πλασμα, γνωριζοντας οτι κριβως απεναντι της στα 3,5 μετρα θα βρισκεται ενα παραθυρο 4 μετρα πλατυ? Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που τους αρεσει να βλεπει τηλεοραση στο απολυτο σκοταδι. Θα εχω προβλημα με τις αντανακλασεις? αν ναι, θα εχω λιγοτερο ρποβλημα αν παρω καποια LCD?

Καλημερα σε ολους. Το ψαξημο για τηλεοραση στα λεφτα συνεχιζεται, δεν εχω κατασταλαξει πουθενα ακομα, ομως εχω μια περεταιρω ερωτηση να κανω, μιας κ εμαθα κατι για τις πλασμα που με εβαλε σε σκεψεις:
Ποσο δυσκολο θα ειναι να βλεπω την πλασμα, γνωριζοντας οτι κριβως απεναντι της στα 3,5 μετρα θα βρισκεται ενα παραθυρο 4 μετρα πλατυ? Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που τους αρεσει να βλεπει τηλεοραση στο απολυτο σκοταδι. Θα εχω προβλημα με τις αντανακλασεις? αν ναι, θα εχω λιγοτερο ρποβλημα αν παρω καποια LCD?

Το πρόβλημα που περιγράφεις δεν είναι μόνο για τις plasma, είναι γενικότερο. Ευτηχώς τα ακριβότερα μοντέλα των εταιριών έχουν κάποιου είδους αντιανακλάστικό φίλτρο/επιφάνεια οπότε μπορείς να δείς και με φωτεινές πηγές. Οπότε είτε plasma είτε LCD το θέμα είναι να έχει τέτοιου είδους φίλτρο.

Καλημερα σε ολους

Υπαρχουν εξελιξεις στο θεμα της αγορας μου!
Να λοιπον οι ανταγωνιστες:
SONY KDL-55NX810
SAMSUNG UE55C8000
LG 60PS7000
PANASONIC TC-P50VT20

Οσοι εχουν παρακολουθησει το νημα απο την αρχη θα εχουν μαλλον διαπιστωσει οτι καποιες απο τις παραπανω επιλογες μου εχουν υποδειχθει απο του αναγνωστες του φορουμ. Καποιες αλλες παλι, οχι. Οι πιο παρατηρητικοι θα εχουν διαπιστωσει οτι απο τηλεορασεις των 2000 εχω φτασει να κοιταζω τηλεωρασεις των 2500 (μη μοθ πειτε οτι δε το περιμενατε?). Παρακαλω, οποιος εχει καποια αποψη για τις παραπανω να βοηθησει γιατι εχω πραγαματικα πελαγωσει. Εαν καποιος εχει να προτεινει (τεκμηριωμενα αν ειναι δυνατον) καποια αλλη τηλεοραση περα απο τις παραπανω, μετα χαρας να προσθεσει την αποψη του στο νημα, αλλα παρακαλω να εχει υποψη του οτι τιμες πανω απο τις 2500 (εστω κ κατα 1 ευρω) δε θα συμπεριληθφουν στην τελικη αποφαση.

Να ευχαριστησω προκαταβολικα ολους οσους δωσουν τα φωτα τους να με ξεστραβωσουν.:ears:

Κανεις ρε παιδια??

Οι υποψηφιες αγορες ειναι οι
SONY KDL-55NX810
SAMSUNG UE55C8000
LG 60PS7000
PANASONIC TC-P50VT20

Ο φιλος μας παραπανω προτεινε την LG 550 αντι της PS7000, αλλα βλεπω οτι η τιμη της ειναι ε χιλιαρικο κατω! ειναι σιγουρα στην ιδια ποιοτικη κλιμακα?

Εγώ θα έβγαζα τελείως την LG και για να το κάνω ενδιαφέρον θα έβαζα την Samsung 63C7000...που στην προτείνω μετά από την Panny.

ευχαριστω για το σχολιο, αλλα η τηλεοραση που λες ειναι ακριβοτερη κατα 100 εθρω, κ το budget ειναι ηδη πιεσμενο. Εβαλα λοιπον ανωτατο οριο τα 2500, μονο κ μονο για να μην αφησω καποια καλη τηλ εξω απο το (φαινομενικα ανωτατο) οριο των 2000 του τιτλου. Οτιδηποτε πανω απο αυτο το ποσο ειναι απλα αφταστο...

Κοιτα τις Sony 55ΕΧ710 , LG 55LE7500 , Samsung 55C6000

Eιναι κοροιδια για ελαχιστα καλυτερη εικονα (πχ. διαφορα C6000 με C8000) να πληρωνεις 1000 ευρω διαφορα.

Με εβαλες σε σκεψεις... Κ εκει που ελεγα οτι ειμαι στο σωστο δρομο, φτου κ απτην αρχη... Γιατι ετσι οπως το θετεις, αν οντως οι διαφορες ειναι μικρες, τοτε τα 1000 ειναι πολλα.

Με βαση τα παραπανω ομως, η 50VT20 εχει αρχισει να μου φανταζει πολυ ακριβη κ πολυ... μικρη!!

Αν η ποιοτητα της πλασμα αξιζει τα 1000 εθρω παραπανω, τοτε ποιες αλλες πλασμα να κοιταξω??

Το δωμάτιο είναι πολύ φωτεινό?Αν ναι τότε δεν θα μπορείς να βλέπεις τίποτα τις περισσότερες ώρες της ημέρας,με οποιαδήποτε τηλεόραση διαλέξεις.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Λετε να παω σε plasma οι περισσοτεροι. Πιστευετε οτι για τις απαιτησεις του gaming θα ειναι πολυ καλυτερες οι επιδοσεις αυτης της τεχνολογιας? (κλασσικα παιχνιδια οπως PS3-GT5, first person shoot them up, κ συνδεση με το PC)

Και εγώ plasma έχω για να παίζω παιχνίδια και είναι super!Καθόλου lag.

Και εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις 2-3 μήνες,αν μπορείς,που θα βγουν τα καινούργια μοντέλα τηλεοράσεων.Με τα ίδια χρήματα μπορεί να πάρεις μια panasonic στις 60"(st30 ή gt30) και θα είναι και καλύτερο μοντέλο(πιο καινούργιο) και 3d.

Last edited: