Αγορά τηλεόρασης μέχρι 400

karnaoubas

New member
17 November 2012
7
Αθήνα
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ορισμένα θέματα.

Ενδιαφέρομαι για νέα τηλεόραση μεχρι 400 , κατά προτίμηση LED γιατί το δωμάτιο νομίζω έχει λίγο παραπάνω φως για Plasma.

Η απόσταση θέασης είναι 2-2,5 μέτρα. Γνωρίζω ότι είναι λίγα τα 400 για τέτοια απόσταση καθώς απ' ότι κατάλαβα οι 32-40" που παίζουν σε αυτή την τιμή είναι λίγες. Δέχομαι τον συμβιβασμό και τις απώλειες γιατί απλά παραπάνω δε με παίρνει να πάω αυτή την περίοδο. Ήδη το έχω καθυστερήσει αρκετά και δε βλέπω να αλλάζει κάτι τραγικό στις τιμές των μεγαλυτέρων TV.

Υπάρχει περίπτωση να βρω κάποια μεγαλύτερη TV, παλιότερο μοντέλο, σε αυτή την τιμή; Αν είναι για +50 , προφανώς και μπορώ να τα δώσω.

Ευχαριστώ

Την Phillips 32pfl3517H γιατί δεν την αναφέρει κανέις;
Γενικά ουτε reviews υπάρχουν, ούτε γνώμες. Με τιμη 330 και με τα χαρακτηριστικα που έχει νόμιζω ότι είναι καλύτερη των 32ls 5600 και 32e5000

εκος αν μου διαφευγει κάτι;

Εκτος αυτα τα 50Hz που γίνονται 100Hz έστω και με software, έχει περισσότερες συνδέσεις (3 hdmi, 2 usb, ethernet), DLNA, wifi ready και είναι και οριακά φθηνότερη.
Τουλάχιστον σε σύγκριση με την Samsung δείχνει πληρέστερη. Με την LG μόνο στο wifi και την τιμή διαφέρουν
Υστερεί μόνο ήχο (dolby digital και srs) και στο media player που έτσι και αλλιώς όλες οι Phillips υστερούν.

Τώρα για την εικόνα δεν ξέρω. Στα αντίστοιχα θέματα για τις άλλες δυο πάντως υπάρχουν αρκετά παράπονα. Πόσο χειρότερα μπορεί να έιναι;

Last edited: