Αγορα τηλεορασης μεχρι 600 Ευρω

ambageo

New member
26 August 2010
4
Καλησπερα σε ολους! Αυτο ειναι το πρωτο μηνυμα μου στο φορουμ.Ψαχνω -τι αλλο;- για μια τηλεοραση. Η αποσταση θεασης ειναι 3 μετρα και προοριζεται κυριως για να βλεπω nova και δευτερευοντως για gaming με ενα playstation 2 που εχω. Υπαρχουν τηλεορασεις της προκοπης οι οποιες να φτανουν μεχρι το ποσο αυτο; Εχω διαβασει καποια πραγματα σχετικα με τις προδιαγραφες που καλο ειναι να εχει μια τηλεοραση αλλα εχω ψιλοζαλιστει...

Πηγαινοντας μια βολτα μεχρι το SATURN βρηκα τις εξης: SONY KDL 40 BX 400 : 600Euro, SAMSUNG LE 40C630 : 700 Euro, SAMSUNG LE 40C530: 570 Euro, LG 42LD450: 650 Euro. Εχει κανεις καποια απο αυτες ωστε να με κατατοπισει;

Ξεκινωντας απο το thread στο οποιο με παρεπεμψες και διαβαζοντας κι αλλα στο φορουμ, καταλαβα -αν δεν κανω λαθος- οτι oi plasma εχουν καλυτερη ποιοτητα εικονας απο τις LCD,σωστα; Απλα οι plasma δεν προτεινονται αν καποιος θελει να συνδεει pc. Σχετικα με τα παιχνιδια, δε μπορω να πω οτι παιζω παρα πολυ, υπαρχει περιπτωση να παιζω 1-2 ωρες τη μερα για καποιο καιρο αλλα μετα μπορει να περασουν και βδομαδες χωρις να παιξω. Την τηλεοραση τη θελω για να βλεπω nova -και ταινιες και ποδοσφαιρο- και αυτη θα ειναι η κυρια χρηση της.

Τοτε πας καρφι για πλασμα γιατι ειναι τζαμπα για την εικονα που προσφερουν ενω οι καλες LCD κοστιζουν ο κουκος αηδονι και μαλιστα (χωρις να δικαιολογουν την τιμη τους).

Πηγα στο Saturn Γερακα και προς μεγαλη μου εκπληξη βρηκα 2-3 plasma μονο! Ηρθε καποια στιγμη και ενας πωλητης διπλα μου και μου ειπε οτι δε θα προτεινε τις plasma... αδυνατωντας, βεβαια να μου δωσει μια σαφη εξηγηση...

Πλασμα βγαζουν μονο 3 εταιρειες: Panasonic/LG/Samsung

Aν ψαξεις ομως λιγο στο forum θα δεις οτι εχουμε καμια 700 κατοχους πλασμα.

Το οτι δεν σου προτεινει καποιος πωλητης πλασμα δεν παει να πει οτι ειναι χειροτερες , ισα ισα συμβαινει ακριβως το αντιθετο , απλως παει να πει οτι δεν εχουν μεγαλα περιθωρια κερδους.

Το θεμα ειναι οτι στα λεφτα που δινεις δεν εχεις επιλογες σε LCD.

YΓ. Αυτη την τεραστια πλασμα Panasonic 103" την εχουν ακομη διπλα στην εισοδο στο Saturn Γερακα? Ρωταω γιατι εχω να παω απο εκει κανα διμηνο...