αγορα τηλεορασης μεχρι 700 ευρω

parigoritis

New member
1 April 2014
7
Ψαχνω για τηλεοραση μεχρι 700 ευρω , 46 ιντσες τουλαχιστον .δεν εχω προβλημα για led ή plasma αρκει αν ειναι plasma να ειναι και panasonic .
Aυτο το μοντέλο πως σας φαίνεται ?
[h=2]Toshiba 50L7363DG[/h]

αποσταση θεασης?

Plasma εφοσον θες μονο panasonic δε γινεται να παρεις αφου μονο 42" ειναι στα λεφτα σου, 46" δεν υπαρχει και για 50" πας στο 1000ρικο...

Αν θες να σε βοηθησουμε πρεπει να μας πεις αποσταση θεασης και τι χρηση θα κανεις, (και για το θεμα plasma, κατα ποσο βλεπεις μερα/νυκτα, και ποσο ελεγχομενος ειναι ο φωτισμος στο δωματιο)...

αποσταση θεασης?

Plasma εφοσον θες μονο panasonic δε γινεται να παρεις αφου μονο 42" ειναι στα λεφτα σου, 46" δεν υπαρχει και για 50" πας στο 1000ρικο...

Αν θες να σε βοηθησουμε πρεπει να μας πεις αποσταση θεασης και τι χρηση θα κανεις, (και για το θεμα plasma, κατα ποσο βλεπεις μερα/νυκτα, και ποσο ελεγχομενος ειναι ο φωτισμος στο δωματιο)...

Απόσταση θέασης είναι 3 μέτρα . Plasma φοβάμαι λίγο γιατί απ ότι διάβασα δεν έχει μέλλον οπότε αν υπάρξει πρόβλημα γιοκ ανταλλακτικά. Η χρήση ναι θα είναι πολύωρη θα την πάρω για να την λιώνω μέρα-νύχτα. Με τον φωτισμό νομίζω είναι σχετικά δυνατός αλλά εχουμε και πατζουρια και κουρτινες οπότε ειναι ελεγχομενος

Last edited:
Η συγκεκριμένη τηλεόραση βλέπω ότι είναι διαθέσιμη μόνο σε ένα κατάστημα (πιθανότατα παραεισαγωγή από άλλη χώρα) , ψάξε πρώτα το θέμα της εγγύησης μην βρεθείς ξεκρέμαστος. Γενικά δεν πήρες απάντηση γιατί είναι ένα μοντέλο αρκετά σπάνιο στην αγορά ενώ και στο avclub δεν νομίζω να υπάρχει κάτοχος ώστε να μας πει εντυπώσεις.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας σε πιο δοκιμασμένη λύση πχ. αυτήν...

https://www.skroutz.gr/s/3838398/Sony-KDL-50W685.html

Μάλιστα πολύ καλη φαινεται οντως .Απ οτι ειδα θα βγουν νεες τηλεορασης μεχρι το πασχα προτεινεις να περιμενω λιγο ?Αυτη η sony ξερεις πως τα παει σε επιπεδο media player (εξωτερικοι υποτιτλοι)?Απ οτι βλεπω το Panel αυτο ειναι 50hz ισως ειναι προβλημα αυτο?

Last edited:
Στα λεφτά που δίνεις πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς , τα 50 Hz είναι ένας από αυτούς χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλή για τα λεφτά της συνολικά, πάντως αν έχεις κάποιες απορίες υπάρχει νήμα για την Sony εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/110025-Sony-W65xA-W68xA-series-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια