αγορα τηλεόρασης μεχρι 800 ευρω

mousakac

New member
11 May 2011
4
Καλησπέρα παιδιά είμαι και εγώ στο δίλημμα για αγορά νέας τηλεόρασης και θα ήθελα την γνώμη σας..
Απόσταση θέασης περίπου στα 2,5 με 3 μέτρα. Κατά κύριο λόγο ταινίες πολλές ταινίες :) cinema room :)
(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά μου αρέσει να παρακολουθώ ταινίες χωρίς φως του δωματίου)
Είμαι στα εξής μοντέλα
PANASONIC TX-50CX670 799
PHILIPS 49PUH4900 649
Samsung UE48J6200 699
Samsung UE50H6400 689
LG 49UF6907 679

Δεν έχω σκοπό στο άμεσο μέλλον να την αλλάξω με κάτι καλύτερο.. οσο παει€:pΑν έχετε κάποιο άλλο μοντέλο να προτείνετε μέχρι 800ευρώ καλός.
Eυχαριστω για το χρονο σας!!

Αφού βλέπεις ταινίες πρέπει να πάρεις μεγαλύτερη οθόνη..

Για λίγες μέρες έχασες την προσφορά της Samsung 55J6200 στα 750. Καλό είναι να περιμένεις να επαναληφθεί, ή να βγούν σε προσφορά κάποια απο τις Sony 55W755-756 και 55W805-807 ή και η Panasonic 55CS630.
Ακόμα καλύτερο θα ήταν να βρείς προσφορά σε κάποια 60" αν και λογικά θα πρέπει να ανεβάσεις λίγο ακόμα το budget σου.

Σε κάθε περίπτωση περίμενε λίγες μέρες γιατί ολο και κάτι θα βγεί στις εκπτώσεις που έρχονται.

Από ότι ξανά είδα βγήκανε σε προσφορές Samsung UE55J6200 749 και η Sony KDL55W755C 850
Η sony αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω??

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, αλλά ψάχνω 55+. Η τωρινή είναι 46 οπότε θα ήθελα ποιοτική και "ποσοτική" αναβάθμιση.

Πιθανοτατα αυριο ο Κωτσοβολος θα εχει τη 55J6200 σε προσφορα στα 699 και προφανως θα υπαρξει και price match απο τους αλλους οποτε θα εχεις και καλη αναβαθμιση και μεγαλο vfm

Επειδη ειδα οτι το ανεφερε και αλλος φιλος πιο πανω αυτο, που το εχετε δει; κυκλοφορει φυλλαδιο; υπαρχει σε ηλεκτρονικη μορφη;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, αλλά ψάχνω 55+. Η τωρινή είναι 46 οπότε θα ήθελα ποιοτική και "ποσοτική" αναβάθμιση.

ουπς.. εχω ανοιξει παραπλησιο νημα και νομιζα οτι απαντουσες στο δικο μου :)

Επειδη ειδα οτι το ανεφερε και αλλος φιλος πιο πανω αυτο, που το εχετε δει; κυκλοφορει φυλλαδιο; υπαρχει σε ηλεκτρονικη μορφη;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ουπς.. εχω ανοιξει παραπλησιο νημα και νομιζα οτι απαντουσες στο δικο μου :)

Σε φυλλάδιο ήταν, αλλά ήδη στο πλαίσιο την έχει στα 699

Καλησπέρα παιδιά λοιπόν αγόρασα τη Samsung ue55j6200 είμαι αρκετά ικανοποιημένος το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι κάπως αργό το menu έχει το τελευταίο firmware..
Nα ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος όταν βλέπω ταινία μέσω Wi-Fi από το desktop με πόσα Hz παίζει?
Πάντος με το Mirror screen από το κινητό μου βγάζει 30Hz http://imgur.com/iSuWrc9