Καλησπέρα παιδία και συγχαρητήρια για το forum και τις πληροφορίες που παρέχετε.Στο δια ταύτα τώρα.Αποφάσισα και εγώ εν μέσω κρίσης να πάρω τηλεόραση και θα ήθελα τα φώτα σας καθότι noob σε αυτόν τον τομέα.Εκεί που νόμιζα ότι είχα βρει την λύση στην LG 42LE5500 ή στην 42LE7500 διάβασα ότι ήταν προβληματικές. Θα μπορούσα να διαθέσω γύρω στα 800 ευρώ περίπου για μια 42αρα.Τι έχετε να μου προτείνετε?Διάβασα σε άλλα νήματα κάποιες προτάσεις σας αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις.Οι LED προσφέρουν από ότι είδα μεγάλη δυναμική αντίθεση σε σχέση με τις LCD; Αυτό είναι ορατό στο μάτι;Έχω στο pc μονιτορ LED και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος αρκετά. Επίσης ο χρόνος απόκρισης έχει νομίζω άμεση σχέση με to shadowing σε γρήγορες κινήσεις και παιχνίδια ετσί(ακόμα και πσιλοψεύτικο να είναι στα specs θεωρώ το 2,4 msec καλύτερο από το 10 άλλων); Πρόκειται στην τηλεόραση που θα πάρω να παίζω κανα pro και άλλα πιο απαιτητικά παιχνίδια καθώς και να βλέπω ταινίες (και blue ray). Τα 100+ Hz είναι απαραίτητο. Προτίμησα τισ LG λόγω της εγγύησης zero pixel και δεν είδα κάπου αν αναφέρεται αυτό αλλά το βρίσκω σημαντικό πλεονέκτημα της εταιρίας έναντι σε samsung panasonic κτλ. Συγνώμη αν κούρασα με το post μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Περιμένω μοντέλα τούμπανα:music-smiley-005: