αγορά τηλεόρασης Phillips σε προσφορά

vandamme18aj

New member
10 April 2018
32
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλημέρα σας,
Σαν νέος χρήστης δεν έχω και μεγάλη εμπειρία με τις τηλεοράσεις γι´αυτό θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά τηλεόρασης που σκοπεύω να κάνω.Έχω κατά νου την 65pus6162 της Phillips που αυτές τις μέρες είναι σε προσφορά .Ποια η γνώμη σας ;Μήπως να προτιμήσω την 65uj620v της Lg;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Απάντηση: αγορά τηλεόρασης phillips σε προσφορά

Θα προτιμουσα την πρωτη λογω VA ενω η LG εχει IPS αλλα και οι δυοδεν ειναι κατι το σπουδαιο.
Πες μας και σε τι τιμη τις εχεις βρει χρηση αποσταση που τις θελεις.

Απάντηση: αγορά τηλεόρασης phillips σε προσφορά

Ευχαριστώ για την άμμεση απόκριση .Η απόσταση είναι γύρω στα 290cm .Τις βρήκα 650 τη phillips και 700 την lg.Κυρίως για προβολή ταινιών την προορίζω και αν τύχει και κανένα παιχνίδι από το Pc.Έχω ήδη μια samsung 4k 40'' 6000 οπότε σίγουρα θέλω να ανέβω επίπεδο στην ποιότητα εικόνας

Οχι εγω πηρα για μια 55 Sony 9305 για να το τσεκαρω και ειναι αυτες που παιζουν μερα νυχτα.

νομιζω οτι οταν ειναι εκθεσιακο κομματι το γραφουν στο σαιτ. Επισης, δεν την εχει διαθεσιμη σε καταστημα, αλλα μονο για αποστολη, κατι το οποιο μειωνει την πιθανοτητα (πιστευω) εκθεσιακου κομματιου. Για καποιο λογο ο κοτσος κανει αυτες τις εκπτωσεις τωρα (μηπως δεν υπολογισε καλα το στοκ που θα κινουσε το πασχα;) και εχει βγαλει σε αυτην την προσφορα παρα πολλα ειδη.

Οπότε θα συνεχίσω να κοιτάω νυχθιμερών για να δω την τιμή της 55xe9005 να πέφτει κάτω από τα 1400 .Είχα μια ελπίδα όταν είδα τη νέα σειρά xf αλλά αντί να ρίξουν το παλιό μοντέλο τιμολόγησαν την καινούρια πιο ψηλά .Άτιμη sony

Οπότε θα συνεχίσω να κοιτάω νυχθιμερών για να δω την τιμή της 55xe9005 να πέφτει κάτω από τα 1400 .Είχα μια ελπίδα όταν είδα τη νέα σειρά xf αλλά αντί να ρίξουν το παλιό μοντέλο τιμολόγησαν την καινούρια πιο ψηλά .Άτιμη sony

Απάντηση: Re: αγορά τηλεόρασης Phillips σε προσφορά

νομιζω οτι οταν ειναι εκθεσιακο κομματι το γραφουν στο σαιτ. Επισης, δεν την εχει διαθεσιμη σε καταστημα, αλλα μονο για αποστολη, κατι το οποιο μειωνει την πιθανοτητα (πιστευω) εκθεσιακου κομματιου. Για καποιο λογο ο κοτσος κανει αυτες τις εκπτωσεις τωρα (μηπως δεν υπολογισε καλα το στοκ που θα κινουσε το πασχα;) και εχει βγαλει σε αυτην την προσφορα παρα πολλα ειδη.

Εγω πηρα για αυτη και μου ειπαν οτι ειναι απο αυτες που παιζουν με τις ωρες

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/171555-sony-kd55xe9305-55

Οταν σε λιγους μηνες θα αγοραζεις OLED με 1300 δεν αγοραζεις με τιποτα εκθεσιακη LCD στα 1000 ευρω.

Ηδη η 55B7 ειναι σε προσφορα βαση του δωρου

http://www.easlanidis.gr/tv-55-oled-oled55b7v-lg.html

Μολις πηρα και οντως η Philips ειναι εκθεσιακη. Ακομα κι αν ειναι σ'αυτα τα λεφτα θα ηταν καλη αγορα? Επειδη παραπανω δυσκολα θα ανεβουμε οσον αφορα το κοστος και η 65αρα μαλλον ειναι must στα 4 μετρα αποσταση. Σκεφτομαι και για την επεκταση της εγγυησης αν ειναι εφικτη φυσικα.
Υπαρχει τροπος να δει καποιος ποσες ωρες εχει γραψει το πανελ στο ιδιο το καταστημα χωρις να χαθει η εγγυηση?
Ευχαριστω παιδες

Μολις μιλησα και εγω με συνδεσαν με ολα τα καταστηματα που την εχουν και σε ολα ειναι εκθεσιακη.

Μιλησα παλι με διευθυντη καταστηματος και μου ειπε πως οτι βλεπω να γραφει στην εικονα stock clearance ειναι εκθεσιακες.
Μου ειπε ακομα οτι εχουν κομματια σφραγισμενα αλλα δεν τα δινουν γιατι προσπαθουν να διωξουν τις εκθεσιακες και φυσικα τα σφραγισμενα θα τα βγαλουν σε κανονικη τιμη οχι της προσφορας.
Οποτε οταν βλεπετε στην φωτογραφια να γραφει stock clearance προσπεραστε ειδικα σε τηελοραση γιατι κια εγω πηρα φακο εκθεσιακο απλα ηταν μεσα σε μια κλειδωμενη βιτρινα.

fbed2fe3-4d91-4206-b5aa-a0652022e4ff.png

Τελικα το https://www.displayspecifications.com/en/model/79d2aba γραφει οτι θελει γιατι η 65αρα με τα 650 που παλι καλα που ηταν εκθεσιακη γιατι θα την αγοραζα εχει IPS panel

Philips 65PUS6162/12 - IPS with Direct LED backlight

Εκτος και αν η philips βαζει οτι βρει πανω και αλλες εχουν VA αλλες εχουν IPS

Αφού πέρασα από το κατάστημα και με ενημέρωσαν ότι όλα τα μοντέλα με την ένδειξη παραπάνω είναι τα εκθεσιακά και είδα και την 55xe9305 (αχ κορυφαία ),επανέρχομαι και ρωτώ .Γιατί να μην επιλέξω ένα εκθεσιακό κομμάτι στα 1000 +200 πενταετή επέκταση εγγύησης αντί μιας ολοκαινουριάς 55xe9005 στα 1400 με πενταετή εγγύηση .

Γιατι απο οσο ξερω η ποιοτητα της εικονας σε μια LCD με την χρηση πεφτει κατι που δεν το αναγνωριζει σαν βλαβη καμια εταιρια οποτε και επεκταση να εχεις αν δεν παθει ζημια δεν μπορεις να τους πεις οτι εχιε πεσει η εικονα οτι και μετρησεις να κανεις.

Σκεψου αν ειναι ενα χρονο εκει στην βιτρινα σε λειτουργια που καλα καλα ουτε το βραδυ δεν τις κλεινουν ειναι σαν να εχει δουλεψει 5 χρονια στο σπιτι σου.

Στα 1500 ειχε βγαλει την OLED με 5 χρονια εγγυηση το Public μην βιαζεσαι εχρονται νεα μοντελα και μουντιαλ και εγω με τον τοιχο αδειο εχω μεινει στο σαλονι.

Αν σε τρωει τοσο πολυ η τσεπη σου τρεχα και παρει την 65αρα και σε δυο τρια χρονια την πουλας για κατι καλυτερο θα σου φυγει πολυ ποιο ευκολα απο την 55αρα.

Σε ευχαριστώ πολύ με βοήθησες αρκετά για να μην κάνω το ΛΑΘΟΣ .Ο τοίχος μένει άδειος λοιπόν προς το παρόν και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου πάρω μια 65 που από την αρχή σκεφτόμουν .Νομίζω στα 3 μέτρα περίπου δεν θα έχω θέμα