αγορα τηλεορασης

johnyman247

New member
5 February 2015
3
παιδια θελω τη βοηθεια σας!θελω να παρω μια τηλεοραση για το σπιτι μου η οποια είναι το πολύ 48 inch(δε χωραει πιο μεγαλη).πηγα στα media για να δω αρκετες και μου αρεσε πολύ η Panasonic TX-48AS640 η οποια εχει 1200 hz και πραγματικα σε κατι βιντεακια που επαιζαι εκει ηταν απιστευτη!εσεις τι λετε για αυτην την τηλεοραση?αξιζει μηπως να παρω τη Samsung h6400 ?και τελος διαβασα καπου για την panasonic οτι εχει θεματα με τα hz και οταν το ifc(?) ειναι κλειστο τρεχει στα 50 hz?(εγω τις ταινιες θελω να τις συνδεω με hdmi απο το laptop)ευχαριστω!!!

Καλωσόρισες. Είναι στα 100 Hz από το panel η συγκεκριμένη, όπως και η H6400, ενώ όλες οι LCD, εφόσον απενεργοποιηθεί το motion interpolation, λειτουργούν στα 50 Hz. Το μεγαλύτερο αρνητικό ίσως της AS640 είναι το υψηλό της lag, το οποίο μπορεί όμως να μην σε επηρεάζει, αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για gaming.

Re: Απάντηση: αγορα τηλεορασης

Καλωσόρισες. Είναι στα 100 Hz από το panel η συγκεκριμένη, όπως και η H6400, ενώ όλες οι LCD, εφόσον απενεργοποιηθεί το motion interpolation, λειτουργούν στα 50 Hz. Το μεγαλύτερο αρνητικό ίσως της AS640 είναι το υψηλό της lag, το οποίο μπορεί όμως να μην σε επηρεάζει, αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για gaming.
ευχαριστω πολυ για την απατηση!απλ ειδα την panaonic στα media market και μυ αρεσε πολυ η πολυφυσικη οη εικονας!για ταινιες κι ποδοσφαιρο αναμεσα σε αυτην και τη Samsung ποια μου προτεινεις?(με τη λογικη της πιο καλης εικονας)

Για ποιόν λόγο να βλέπεις ταινίες από το laptop όταν μπορείς να συνδέσεις σκληρό ή στικάκι στο usb και να δεις από εκεί χωρίς χαμένο κόπο και χρόνο?

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι μέθοδοι να βλέπεις ασύρματα τον σκληρό δίσκο (Allshare , Plex κτλ) αλλά δεν είναι το ίδιο αξιόπιστοι.

Re: Απάντηση: αγορα τηλεορασης

ευχαριστω πολυ για την απατηση!απλ ειδα την panaonic στα media market και μυ αρεσε πολυ η πολυφυσικη οη εικονας!για ταινιες κι ποδοσφαιρο αναμεσα σε αυτην και τη Samsung ποια μου προτεινεις?(με τη λογικη της πιο καλης εικονας)

η smasung έχει πολύ φωτεινά χρώματα . Δες τη και από κοντά και θα καταλάβεις