Αγορά τηλεόρασης

chrisef83

New member
4 May 2015
8
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα την βοήθειά σας μιας και καινούριο μέλος και άσχετος στα θέματα της τηλεόρασης.
Αποφάσισα να αγοράσω τηλεόραση και μπορώ να διαθέσω μέχρι 900 ευρώ.
Θα ήθελα να είναι 3D, Smart και όσο το δυνατόν καλύτερη για την χρήση που θέλω δλδ παιχνίδια σε παιχνιδομηχανή και ταινίες.
Στο έπιπλο της τηλεόρασης παίρνει μέχρι το πολύ 1,10μ μήκος τηλεόραση και περίπου είμαι στα 3 μέτρα απόσταση.
Πήγα το πρωί μια βόλτα στα τοπικά καταστήματα της περιοχής μου και μου πρότειναν αυτές τις 2 : LG 49UB830V και την Panasonic TX-48AX630E.
Είδα στο site σας τα σχόλια για την Lg UB850v είναι ίδια?γιατί δεν λέγατε και τα καλύτερα.
Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάποια?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων καλή συνέχεια

Καλωσόρισες. Το έπιπλο έχει πλάτος 110 εκ. ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στην τοποθέτηση της τηλεόρασης ? Με μια 55" θα έχεις μερικά εκατοστά (7-8) εκτός επίπλου σε κάθε πλευρά.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης

ναι δεν θέλω να ξεπερνάει τα 110εκατοστά γιατί θα βγεί εκτός επίπλου (δεν πέφτει καλά στο μάτι της γυναίκας) κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο άλλο θέμα. τοίχος είναι από πίσω και έχει αρκετό βάθος το έπιπλο

Καλύτερα να δεις για 55" για την απόσταση θέασης σου και εφόσον θέλεις και 3D. Αγορά μικρότερου μεγέθους θα είναι απλά λανθασμένη.

Από ότι είδα η 55αρες και βγαίνουν αρκετά πιο ακριβές και δεν με παίρνει οικονομικά αλλά και δεν γίνεται λόγω του επίπλου.Για να το λέτε προφανώς η πιο μικρή είναι λάθος επιλογή αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.Έχετε να μου προτείνετε κάποια στις 49 ή το πολύ 50 ίντσες?

Δες κυρίως για Samsung σειρά 6, όπως η H6400. Αν προτιμάς passive 3D, τότε κοιτάζεις για LG, οι οποίες υπερτερούν σε γωνίες θέασης, υστερούν όμως σε μαύρο και αντίθεση.