Αγορα τηλεορασης

darky299

New member
25 May 2016
11
Γεια σας , θέλω να αγοράσω τηλεόραση 40-43 ιντσών full hd..Για ταινίες περισσότερο και gaming με μπάτζετ 400 με 600..Τη προτείνεται ?

Εγω λεω να μη πάρεις 4Κ κυρίως επειδή είναι νωρίς αλλά και επειδή δεν παίρνεις και τίποτα καλό σε αυτά τα χρήματα.

Παντως η samsung που εστειλες απο οτι βλεπω ειναι πολυ καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα :)

Ναι είναι από τις πολύ καλές σε αυτά τα χρήματα. Περίμενε αν θες να σου προτεινουν και άλλα μέλη για να έχεις μια πιο σφαιρική εικόνα και μετά αν βρεις τον χρόνο πήγαινε με το φλασακι σου με καλό 1080p υλικό σε ένα μαγαζί να τις δεις και με τα μάτια σου.

Ναι ειδικα στις 48 ιντσες μονο 519 ειναι πολυ καλη ευκαιρια για τετοια τηλεοραση..να δουμε λιγο και τη θα προτεινουν και οι αλλοι και βλεπουμε..ελπιζω να την εχει καποιο καταστημα εδω για να την τσεκαρω απο κοντα

Αν η απόσταση θέασης είναι περίπου δύο μέτρα, καλύτερα να προτιμήσεις κάποια με διαγώνιο άνω των 43", ειδικά για θέαση full HD υλικού. Η J6200 σε αυτό το μέγεθος είναι καλή λύση.

Δεν έχω ακόμα τακτοποιηθεί γιατί μετακομίζω αλλά απο ότι υπολογίζω η απόσταση θα είναι 1,5 μέτρο και παραπάνω

Τελικα αποφασισα να παρω την samsung ue48h6400 λογο 3D..δεν μου ειναι απαραιτητη αλλά ποτε δεν ξερεις ισως που και που να θες να παρακολουθησεις καμια 3D ταινια οποτε πιστευω ειναι καλο να υπαρχει,μιας και η διαφορα στα χρηματα με την 48J6200 ειναι στο 50ρικο :)

Τελικα αγορασα την j6200 50αρα και ειμαι ευχαριστημενος,ευχαριστω για την βοηθεια :operator: