Αγορά τηλεόρασης

Kolo

New member
29 January 2019
6
Καλησπέρα σας ,είμαι νέος στο φόρουμ και θελω την βοήθεια σας . Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για το δωμάτιο μου . Η τηλεόραση θα μπει σε βάση στο τοίχο , απέναντι από το κρεβάτι (3 μέτρα απόσταση ) . Η χρήση που πρόκειται να κάνω στην τηλεόραση είναι να βλέπω φουλ ταινίες, αγώνες,και να παρακολουθώ κάποιες διαδικτυακές εκπομπές.
Έπεσε το μάτι μου πάνω σε αυτή την τηλεόραση,και θα ήθελα τις γνώσεις,τις γνώμες και τις προτάσεις σας . Ευχαριστώ πολύ

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/185016-lg-55uk6100-55

Πιο είναι το ανώτερο που μπορεί να διαθέσεις; Η τηλεόραση θα είναι σε ευθεία με τη θέση που θα βλέπεις ή θα είναι σε ψηλότερο σημείο; Θα τη συνδέσεις με εξωτερικό media player, PC;

Αν εκεί είναι το budget σου, τότε θα πρέπει να περιμένεις να ξαναβγεί σε προσφορά η Hisense H55U7A στα 489

Με βάση τις χρήσεις που περιγράφεις χρειάζεσαι μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τηλεόραση με panel τύπου VA και με 100Hz

Κάτι αντίστοιχο σε 55' Samsung ας πούμε, έχει πάνω απο 750

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης

Πιο είναι το ανώτερο που μπορεί να διαθέσεις; Η τηλεόραση θα είναι σε ευθεία με τη θέση που θα βλέπεις ή θα είναι σε ψηλότερο σημείο; Θα τη συνδέσεις με εξωτερικό media player, PC;[/QUOTE

500-700.Θα είναι σε λιγο ψηλότερο σημείο.Δεν νομίζω να την συνδεσω με κάτι άλλο .

Η τηλεοραση που εβαλα στην δημοσίευση δεν κανει ε ;; Το μπατζετ μου είναι 500-700 ευρώ

Από τη στιγμή που θα βλέπεις περισσότερο ταινίες θα σου πρότεινα την LG 60UK6200 στα 629 ευρώ η οποία είναι 60 ίντσες, διαθέτει VA Panel, Wifi, Bluetooth, και έχει πολύ καλό media player με υποστήριξη DTS.

Την έχουν σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες.

Από τη στιγμή που θα βλέπεις περισσότερο ταινίες θα σου πρότεινα την LG 60UK6200 στα 629 ευρώ η οποία είναι 60 ίντσες, διαθέτει VA Panel, Wifi, Bluetooth, και έχει πολύ καλό media player με υποστήριξη DTS.

Την έχουν σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες.

Θα συμφωνήσω. Έχω την ίδια σε 43" με IPS Panel. Την πήρα βέβαια για μόνιμα φωτεινό χώρο κουζίνας αλλά δεν πάυει να είναι εξαιρετική γι' αυτό που προσφέρει. Πολύ καλός Player, παίζει αρχείο και μέσω δικτύο με DLNA και με υπότιτλους ελληνικούς απροβλημάτιστα και έχει εξαιρετικό μενού - smart λειτουργίες.

Εάν θέλεις να κοιτάξεις την Hisense H55U7A που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, τσέκαρε στο public.
Το περασμένο Σάββατο στο κατάστημα του Mall την είχε 489 παρά το γεγονός ότι στο site την είχε (και εξακολουθεί) 899 .

Μήπως 60 ιντσών είναι υπερβολή;; 55 δεν είναι καλά ;

Αν σε ενδιαφέρει το υλικό σε 4Κ ανάλυση, για τρία μέτρα απόσταση, μια 60" είναι μικρή...