AΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

gianmav

New member
30 October 2009
19
καλησπερα παιδια και απο μενα
σκεφτομαι να αγορασω τηλ για το σαλονι .Εχει μερες που διαβαζω το thread και με εχει πεισει κατα ενα μερος για τις νεες σειρες της πανασονικ.
Σκεφτομαι για 50" η θεαση θα ειναι για σημα τηλεορασης και για εργα μεσω usb stick ή sd card η οτιδηποτε αλλη. Οι καναπεδες θα ειναι ο ενας στα 3,5 μετρα απο την τηλεοραση και ο αλλος στα 4μ σε ανοιχτη γωνια σε σχεση με την τηλεοραση γυρω στις 60 μοιρες. Μπορειτε να προτεινετε κατι?

ΑΑΑ!!!
ξεχασα το σημαντικοτερο. Αν γινεται η τιμη να μην ξεπερναει τα 1200 euros ...

Σιγουρα πας για πλασμα ωστε να μην κλαις τα λεφτα σου .
Οι 50" επισης ειναι το ελαχιστο μεγεθος για την αποσταση σου κατα τη γνωμη μου , συνεπως με 1200 ευρω σιγουρα παιρνεις μια απο τις πιο χαμηλες σειρες της πανασονικ (ισως και με λιγοτερα)

Αποσταση θεασης και τιμη οδηγουν προς πλασμα...κοιτα ατα νηματα για τις νεες Panasonic και LG...πχ.

http://www.skroutz.gr/s/260435/Panasonic-TX-P50S20E.html

Σε παρομοια τιμη θα ερθει συντομα και η LG 50PK550....

http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/lg-plasma-tv/lg-50pk550.html

προηγουμενως εβλεπα τα χαρακτηριστικα της s20 σε σχεση με την g20. Αυτο που δεν μπορεσα να καταλαβω ειναι αν η s20 μπορει να αποθηκευσει σε σκληρο δισκο, usb ή sd card. Επίσης ξερεις αν η LG εχει κατι παρομοιο ή Media player? Από οτι καταλαβαινω η u20 θα αργησει να ερθει και δεν θα εχει τιποτα απο τα παραπανω...

Το πρωτο που θα κοιτας σε μια τηλεοραση ειναι η εικονα...τα media player και οι εξτρα δυνατοτητες μπορουν να καλυφθουν απο εξωτερικα μηχανακια (πχ. WD HD Live) αν ομως μια τηλεοραση υστερει σε εικονα δεν μπορει να γινει με τιποτα καλυτερη...

Το πρωτο που θα κοιτας σε μια τηλεοραση ειναι η εικονα...τα media player και οι εξτρα δυνατοτητες μπορουν να καλυφθουν απο εξωτερικα μηχανακια (πχ. WD HD Live) αν ομως μια τηλεοραση υστερει σε εικονα δεν μπορει να γινει με τιποτα καλυτερη...

εχεις απολυτο δικιο για αυτό και κοιταω τις panasonik γιατι παρόλο που μου ηταν αδιαφορες παλια, το thread μου αλλαξει γνωμη για τις plasma. Από οτι διαβαζω στο forum για αγορα νεας τηλεορασης η κύρια εταιρεια που προτεινετε ειναι η πανασονικ και μετα η samsung. Ξερεις yperion αν η s20 εχει τα καινουργια φιλτρα της πανασονικ (που αν δεν κανω λάθος εχει η g20), ωστε να μην υπαρχει προβλημα σε θεαση με αρκετο φως? Θα ήταν καλύτερα να περιμενω την υ20 ή μηπως η s20 αξίζει τα παραπανω λεφτά της? όσο για να τις δω να παιζουν ολες μαζι και να αποφασίσω, λίγο δυσκολο γιατι στην κομοτηνη τα καταστηματα δεν εχουν πολλες επιλογές...

Εγω πριν λιγο καιρο ημουν ορκισμενος εχθρος των πλασμα εως οτου ειδα τι μπορουν να κανουν σε οικιακο χωρο...

Στα καταστηματα αδικουνται απο τις ρυθμισεις , τις καλωδιωσεις και τα πολλα φωτα...

Η 50U10 που εχω αν και δεν εχει αντιανακλαστικα φιλτρα δεν με ενοχλει , φανατασου οτι ειναι παρομοια σε ανακλασεις με CRT οποτε αν εχεις ηδη CRT δεν θα σου φανει παραξενο...

Η S20 βεβαια εχει φιλτρο οποτε θα ειναι ακομη καλυτερη αλλωστε κανενα αντιανακλαστικο φιλτρο δεν ειναι τελειο...