Αγορά τηλεόρασης

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη.

Τελικά αρχίζω και αποφασίζω σιγά σιγά. Πάμε για Panasonic plasma. Αν και ακόμα δεν κατάλαβα ποια η διαφορά μεταξύ των μοντέλων. Κατάλαβα ότι όσο ποιο μεγάλος ο αριθμός τόσο ποιο καινούριο μοντέλο, αλλά τι γίνεται με την U20, S20?

Και τώρα ας πάμε και σε κάτι άλλο που με προβληματίζει. Πιστεύεται ότι είναι ασφαλές να μπει μια τηλεόραση στον τοίχο. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα ενδοιασμό, αλλά μόλις μίλησα με άτομο που έπεσε η τηλεόραση μπροστά του ξηλώνοντας κομμάτι από τον τοίχο:angel: Δεν είναι ράδιο αρβύλα, είναι άτομο της εμπιστοσύνης. Να τονίσω ότι η βάση περάστηκε από συνεργείο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξω περί αυτού?

Μηπως ο τοίχος ηταν απο γυψοδανιδα? Μηπως ειχε βαλει πολυ μικρες βιδες?

Τα διαφορα μοντελα της Panasonic μπορεις να τα δεις εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54660

Η σειρα απο την φθηνοτερη στην ακριβοτερη ειναι C20/X20/U20/S20/G20/V20/VT20...

C και Χ δεν ειναι Full HD...

Που είχαμε μείνει? Ότι έχω αποφασίσει. Ναι καλά.

Έχω πάρει σβάρνα όλα τα μαγαζιά που έχουν τηλεοράσεις, και μπερδεύομαι ακόμα ποιο πολύ. Διάβαζα σχεδόν όλα τα νήματα που έχουν σχέσει με plasma και μου μπήκαν δαίμονες. Διάβασα και για την LG PK550 και έμεινα προβληματισμένος. Με ποσό γύρω στα 800 δεν ξεφεύγω από τα όρια που έθεσα, και με βάση τα reviews παίρνεις μια πολύ καλή τηλεόραση. Είδα όμως και την Panasonic TX-P50U10 από κοντά και μου άρεσε πολύ. Είναι καλύτερη από την LG? (απ' ότι καταλάβατε αθέτησα το όριο 46 ιντσών που είχα βάλει). Όταν βλέπεις από κοντά 50αρα αλλάζεις γρήγορα γνώμη.

Σαν κατοχος της 50U10 κατα την αποψη μου αξιζει το καθε ευρω που κοστιζει με το παραπανω...αλλωστε 120+ κατοχοι σε χρονο ρεκορ (4 μηνες) δεν μπορουν ολοι να κανουν λαθος...

Την PK550 δεν την εχω δει αλλα τα πρωτα τεστ μιλανε για αριστη εικονα για την τιμη της (και οχι μονο)...