Αγορά τηλεόρασης

tito7gr

New member
4 September 2007
42
Παιδιά γεια χαρά. Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση 55-60 ίντσες. Είμαι ανάμεσα στις πλάσμα: LG PK950 ή Panasonic(δε ξέρω αν έχει τώρα κάτι σε αυτή τη διάσταση) και σε Samsung LED (δε ξέρω μοντέλο). Δύο σημεία: για το κόστος, διαθέτω μέχρι και 3500-4000€ και μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση με ανοιχτά όλα τα φώτα στο σαλόνι.Δε με ενδιαφέρει προς το παρόν το 3D.
Κάθε συμβουλή δεκτή.Ευχαριστώ.

Ειναι υπερβολικα πολλα τα λεφτα που δινεις με δεδομενο πως οτι και να παρεις σε 6 μηνες με 1 χρονο θα θεωρειται ξεπερασμενο.

Ειδικα οι LCD ειναι πχ. σαν τις καρτες γραφικων που βγαινει καινουργιο μοντελο καθε μηνα (και αρα οποια και να παρεις θεωρειται παλια).

Παρε μια 60Pk550 και με τα 2 χιλιαρικα που περισσευουν αγοραζεις ξανα τηλεοραση σε 2-3 χρονια.

Ειναι υπερβολικα πολλα τα λεφτα που δινεις με δεδομενο πως οτι και να παρεις σε 6 μηνες με 1 χρονο θα θεωρειται ξεπερασμενο.

Ειδικα οι LCD ειναι πχ. σαν τις καρτες γραφικων που βγαινει καινουργιο μοντελο καθε μηνα (και αρα οποια και να παρεις θεωρειται παλια).

Παρε μια 60Pk550 και με τα 2 χιλιαρικα που περισσευουν αγοραζεις ξανα τηλεοραση σε 2-3 χρονια.

+1
και ρίξε καμία ματιά και εδώ.
http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=9

Είναι αμαρτία να πληρώσεις τόσα πολλά χρήματα όταν μπορείς να κάνεις θαυμάσια τη δουλειά σου με τα μισά! Ξέχνα τις LED, ειδικά σε τέτοιες διαστάσεις, και προχώρα σε μια plasma να χορτάσει εικόνα το μάτι σου χωρίς όμως να πονέσει και η τσέπη σου ...

Συμφωνώ.. Πολλά λεφτά για τηλεόραση, δεν αξίζουν καθώς σε 1 χρόνο το πολύ θα θεωρείται ήδη "παλιό" μοντέλο.

Προσανατολίσου προς την 60PK550 ή αν θες κάτι ελαφρώς καλύτερο και design-άτο προς την 60PK950.

Παιδιά ευχαριστώ. Για πανασόνικ δεν είδα καμμιά αναφορά.Μήπως γιατί είναι ακριβή, άρα δεν συμφωνεί με τις διαπιστώσεις σας; Πάντως και γω της ίδιας άποψης είμαι: λιγότερα χρήματα, γιατί οι αλλαγές τρέχουν. Άλλωστε γι αυτό και δε με ενδιαφέρει το τρισδιάστατο, αφού και σ´αυτό έχουμε πολλά να δούμε ακόμα.

Παιδιά ευχαριστώ. Για πανασόνικ δεν είδα καμμιά αναφορά.Μήπως γιατί είναι ακριβή, άρα δεν συμφωνεί με τις διαπιστώσεις σας; Πάντως και γω της ίδιας άποψης είμαι: λιγότερα χρήματα, γιατί οι αλλαγές τρέχουν. Άλλωστε γι αυτό και δε με ενδιαφέρει το τρισδιάστατο, αφού και σ´αυτό έχουμε πολλά να δούμε ακόμα.

Είναι επειδή ουσιαστικά η panasonic σταματά στις 50", εκτός πια και εάν μιλάμε για αυτή:

http://www.skroutz.gr/s/277114/Panasonic-TX-P65VT20-65.html?keyphrase=panasonic+65vt

Ακριβώς.Αν και έχω ακούσει ότι αναμένονται καποια μοντέλα και σε 60 ίντσες. Και σε κάπως καλύτερες τιμές,αλλά δε ξέρω το πότε θα είναι εδώ.Αν και γω θα βολευόμουνα και με παλιότερα μοντέλα της πάνυ, αλλά που να βρεις.