Αγορά τηλεόρασης!!!

sternchen

New member
21 January 2011
8
Συγχαρητήρια για το τόσο ενημερωμένο σας φόρουμ το διαβάζω εδώ και κάτι ώρες και ενώ δηλώνω άσχετη, πήρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες.
Ίσως είμαι από τις ελάχιστε;, που στο σπίτι έχω ακόμη αυτές τις παλιές τηλεοράσεις :cool:!!!
Όμως νομίζω πως πρέπει να γίνω πιο σύγχρονη!!!
Τι προτείνετε αρχικά plasma ή LCD ;
Εαν κατάλαβα καλά οι Led τηλεοράσεις είναι κάτι το περιττό.
Εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να κατεβάζω καμία ταινία στον υπολογιστή και μετά να μπορώ να την βλέπω στην νέα μου τηλεόραση.
Δεν θέλω να διαθέσω περισσότερα από 500-600 ευρώ.
Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν καλοδεχούμενη :smile:!!!

Last edited:
Συγχαρητήρια για το τόσο ενημερωμένο σας φόρουμ το διαβάζω εδώ και κάτι ώρες και ενώ δηλώνω άσχετη, πήρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες.
Ίσως είμαι από τις ελάχιστε;, που στο σπίτι έχω ακόμη αυτές τις παλιές τηλεοράσεις :cool:!!!
Όμως νομίζω πως πρέπει να γίνω πιο σύγχρονη!!!
Τι προτείνετε αρχικά plasma ή LCD ;
Εαν κατάλαβα καλά οι Led τηλεοράσεις είναι κάτι το περιττό.
Εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να κατεβάζω καμία ταινία στον υπολογιστή και μετά να μπορώ να την βλέπω στην νέα μου τηλεόραση.
Δεν θέλω να διαθέσω περισσότερα από 500-600 ευρώ.
Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν καλοδεχούμενη :smile:!!!

Καλως ήρθες στην παρέα μας!

1.) Την τηλεόραση θα την χρησημοποιείς και σαν οθόνη για τον υπολογιστή? Η απλώς θα βλέπεις ταινίες σε αυτήν?
2.) Υπάρχει κάποιου είδους media player στο σπίτι η θα γράφεις τις ταινίες που κατεβάζεις σε ένα USB και θα τις βλέπεις?

Αν οι απαντήσεις είναι ναι και όχι αντίστοιχα τότε αυτή εδώ είναι ότι πρέπει για σένα για απόσταση θέασης από τον καναπέ περί τα 2.5 μέτρα

Samsung LE40C650 40''

Το θεμα ειναι να βρουμε μια τηλεοραση με οσο το δυνατον καλη εικονα και τιμη εως 600 ευρω.

Η 40C650 ειναι μια λυση (με τις εκπτωσεις ειχε και κατω απο 600 σε ορισμενα καταστηματα) , μια αλλη λυση ειναι η LG 42LD550...

http://www.skroutz.gr/s/262991/LG-42LD550-42.html?keyphrase=42LD550

Σε πλασμα που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες για θεαση τηλεοπτικου σηματος (πιο φυσικα χρωματα , μεγαλυτερη αντιθεση) κοιτα και αυτες...

http://www.skroutz.gr/s/263007/LG-42PJ550-42.html
http://www.skroutz.gr/s/265098/Panasonic-TX-P42U20E-42.html

Τελος σε κανα μηνα θα αρχισουν να εμφανιζονται απο ολες τις εταιρειες τα νεα μοντελα 2011 αν κανεις υπομονη.

Καλως ήρθες στην παρέα μας!

1.) Την τηλεόραση θα την χρησημοποιείς και σαν οθόνη για τον υπολογιστή? Η απλώς θα βλέπεις ταινίες σε αυτήν?
2.) Υπάρχει κάποιου είδους media player στο σπίτι η θα γράφεις τις ταινίες που κατεβάζεις σε ένα USB και θα τις βλέπεις?

Αν οι απαντήσεις είναι ναι και όχι αντίστοιχα τότε αυτή εδώ είναι ότι πρέπει για σένα για απόσταση θέασης από τον καναπέ περί τα 2.5 μέτρα

Samsung LE40C650 40''

Καλώς σας βρήκα!!!
Μπράβο για τις γρήγορες απαντήσεις και την τόση γρήγορη αντπόκριση :smile:!!
1) Την τηλεόραση θα την χρξσιμοποιώ μόνο για ταινίες και για να βλέπω nova.
2) Mου αρέσει που εδώ μέσα είστε όλοι εξικοιωμένοι με την τεχνολογία, εγώ κατάφερα να κατεβάζω ταινίες και να προσθέτω υπότιτλους και αίσθάνθηκα ότι έκανα μεγάλο κατόρθωμα......χα χα!!!
Media player υπάρχει μόνο στον υπολογιστή, αλλά από ότι καταλαβαίνω υπάρχουν και συσκευές.....μάλιστα, αρά θα περνάω τις τις ταινίες σε usb.

Ευχαριστώ και πάλι

Το θεμα ειναι να βρουμε μια τηλεοραση με οσο το δυνατον καλη εικονα και τιμη εως 600 ευρω.

Η 40C650 ειναι μια λυση (με τις εκπτωσεις ειχε και κατω απο 600 σε ορισμενα καταστηματα) , μια αλλη λυση ειναι η LG 42LD550...

http://www.skroutz.gr/s/262991/LG-42LD550-42.html?keyphrase=42LD550

Σε πλασμα που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες για θεαση τηλεοπτικου σηματος (πιο φυσικα χρωματα , μεγαλυτερη αντιθεση) κοιτα και αυτες...

http://www.skroutz.gr/s/263007/LG-42PJ550-42.html
http://www.skroutz.gr/s/265098/Panasonic-TX-P42U20E-42.html

Τελος σε κανα μηνα θα αρχισουν να εμφανιζονται απο ολες τις εταιρειες τα νεα μοντελα 2011 αν κανεις υπομονη.

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου και το χρόνο σου. Θα λάβω σοβαρά υπόψη μου ο,τι μου πρότεινες.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει καλά είναι την διαφορά των lcd και plasma, έχει να κάνει με την κατανάλωση ρεύματος και το πάχος της τηλεόρασης;
Αυτα που διαβάσα για τις led πάντως τα εμπέδωσα όλα.
Μπράβο και πάλι για τις γνώσεις σας και την διαθεσή σας να βοηθάτε :smile:!!

Η 40C650 Samsung έχει ενσωματωμένο media player που παίζει σχεδόν τα πάντα οπότε με τις ταινίες σε usb δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα

η LG 42LD550 είναι οικονομικότερη, έχει λίγο χειρότερη εικόνα από την Samsung με επίσης καλό media player.

H Panasonic U20E έχει την καλύτερη εικόνα από τις παραπάνω αλλά είναι και η ακριβότερη. μην φανταστείς τρελή διαφορά αλλά βγαίνουμε εκτός budget. Επίσης μπορείς να παίξεις από τον media player με usb τις ταινίες σου.

Την 50PJ550 δεν θα σου την πρότεινα γιατί είναι HD Ready και όχι Full HD. Στα τρία μέτρα απόσταση δεν βλέπεις διαφορά σε αυτές τις ίντσες αλλά γλυτώνεις την "ειρωνία" από τους φίλους σου όταν τους πείς το μοντέλο επειδή δεν είναι Full HD και καλά....Βγαίνεις και από πάνω δλδ!!

Οχι να μας την λένε κιόλας!!!

Your choice from here miss...

να σημειώσουμε εδώ και το θέμα του ήχου, νομίζω είναι χρήσιμο. με μια LED των κάτι χιλιοστών "σαν κάδρο" μην περιμένετε κανένα φοβερό ηχοσύστημα...
Τουλάχιστον μέχρι τώρα αυτό ισχύει.

Καλησπέρα σας!!!
Θέλω συμβουλή!
Ο κουνιάδος μου δουλεύει στην Αστρα-σερβις και από Δευτέρα θα παραλάβει το στοκ της philips, τι γνώμη έχετε;
Μου είπε ότι θα έχει τηλεοράσεις με 400 ευρώ από 1000, λέτε να αξίζει;
Η αστρα έχει πάρει επίσημα πια και το σερβις της Philips.

Καλησπέρα σας!!!
Θέλω συμβουλή!
Ο κουνιάδος μου δουλεύει στην Αστρα-σερβις και από Δευτέρα θα παραλάβει το στοκ της philips, τι γνώμη έχετε;
Μου είπε ότι θα έχει τηλεοράσεις με 400 ευρώ από 1000, λέτε να αξίζει;
Η αστρα έχει πάρει επίσημα πια και το σερβις της Philips.

Στην θέση σου θα έβλεπα τα μοντέλα που σου πρότειναν πιο πάνω
Οι φθηνές philips (<1000) είναι αρκετά μέτριες

Last edited:
Πες μας για ποια μοντελα προκειται.

Οταν λες "στοκ" εννοεις επισκευασμενες?

Ο κουνιάδος μου, μου μίλησε για καινούριες τηλεοράσεις, αλλά και καλά από ανοιγμένες συσκευασίες και είπε πως πριν μου προτείνει κάποιο μοντέλο, θα το ελέγξει για γρατζουνιές.
Πχ μου μίλησε για 32 ιντσών μοντέλο και καλά 400 ευρώ από 1000.
Αλλά μετά σας ανακάλυψα και είπα να σας συμβουλευτώ.
Η απόσταση του καναπέ από το τραπεζάκι της τηλεόρασης θα είναι 3-4 μέτρα και μάλλον πάω για 32 ιντσών τηλεόραση, έχω ένα μικρό αγοράκι 2 χρονών και δεν θέλω να είναι πολύ μεγάλη η τηλεόραση.
Σας ζάλισα!!!

3-4 μέτρα πρέπει να πας σε 46-52 ιντσών τηλεόραση τουλάχιστον!Όσο μεγαλύτερη τόσο πιο ευχάριστη και ξεκούραστη η θέαση.Philips καλές είναι μονάχα αυτές της σειράς 9.

Last edited:
3-4 μέτρα πρέπει να πας σε 46-52 ιντσών τηλεόραση τουλάχιστον!Όσο μεγαλύτερη τόσο πιο ευχάριστη και ξεκούραστη η θέαση.Philips καλές είναι μονάχα αυτές της σειράς 9.

δεν είναι πολύ μεγάλες αυτές οι διαστάσεις;

Καθόλου...για θέαση HD υλικού είναι οριακές εως ανεπαρκής θα έλεγα ακόμη και οι 46 ίντσες..

Επειδη σπιτι μου εχω 50" σου λεω οτι τα παιδια μου καθονται στα 2.5-3 μετρα και βλεπουν.

Αντιθετα σε γνωστους-φιλους βλεπω οτι "κολλάνε" πανω στην οθονη. Θυμαμαι σε συναδελφο με 29" CRT που καθοντουσαν τα παιδια του στο μισο μετρο για να "χορτασουν" εικονα.

Με λιγα λογια προσεξε γιατι με την μικρη τηλεοραση μπορει να εχεις το αντιθετο αποτελεσμα.

Yperion, για τις Philips τι γνώμη έχεις;

(Την χείριστη :smash::smash::smash:)

Υπερτιμημένες όσο δεν πάει,εικόνα κάτω του μετρίου σε όλα τα μοντέλα εκτός της σειράς 9,αλλά εκεί έχουμε το υπέρογκο ποσό που πρέπει να διαθέσει κάποιος για να τις αποκτήσει...Με λίγα λόγια,δες εάν υπάρχει καμιά 46'' της 9705..(βέβαια δεν λειτουργεί το epg...και μπορεί να αρχίσει να τρελαίνεται το local dimming,κατά τα άλλα μια χαρά :flipout:)

Yperion, για τις Philips τι γνώμη έχεις;

Βγαζει πολυ καλες ηλεκτρικες σκουπες , φριτεζες και πιστολακια για τα μαλλια.:2thumb22sup:

Σε τηλεορασεις αστο καλυτερα εκτος αν μιλαμε για καμια σειρα 9 (αν και αυτες εχουν τις "ιδιοτροπιες" τους).