Αγορά της μεγαλύτερης δυνατής διάστασης στην καλύτερη δυνατή σχέση απόδοσης τιμής

gorath

Senior Member
16 August 2006
633
Alimos, Greece
Καλησπέρα σε όλους. Με ενδιαφέρει να πάρω μια τηλεόραση μεγάλη. Η 46άρα SONY X3500 που έχω είναι καλή αλλά ψάχνω πλέον κάτι μεγαλύτερο. Όσο πάει... Και φυσικά να έχει διαδικτυακές δυνατότητες (το wifi δε με ενδιαφέρει και τόσο). Η θέαση θα είναι δορυφορική τηλεόραση HD (μπορεί και 3D) και αναπαραγωγή HD υλικού από media player. Με ενδιαφέρει φυσικά και η σχέση απόδοσης τιμής. Από μάρκες είμαι λίγο κολλημένος με τη SONY αλλά μετά από μια αγορά μιας SAMSUNG 40C650 (άξια τα λεφτά της) δεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Επίσης δεν έχω πρόβλημα εάν είναι LCD ή Plasma. Ακούω προτάσεις...

Η απάντηση στον τίτλο του thread είναι η LG PV350. Τώρα, ανάλογα με το ποσό που σκοπεύεις να δώσεις, κοιτάζεις ανάλογα μοντέλα. Αν δεν σε παίρνει για την Panasonic VT30, υπάρχει και η GT30 στα 1500 ευρώ .

Το θέμα με την LG PZ250 είναι πως δεν έχουμε κανένα review μέχρι τώρα. Δεν έχω καταλάβει προσωπικά αν είναι ενεργό 3D που υποστηρίζει ή παθητικό. Πάντως με την τιμή της είναι πολύ καλή πρόταση, εφόσον έχει ανάλογα καλή εικόνα.

Για να είμαι ειλικρινής Μιχάλη πίστευα ότι είναι 2d. γιαυτό πρότεινα και την sony. έχω δει την 50άρα pz550 και είναι μια χαρά για την τιμή της.

Λογικά θα πρέπει να είναι κάτι αντίστοιχο και η PZ250. Από ότι βρήκα, ενεργό 3D είναι που υποατηρίζει.

Από 46'' να πας σε 50'' είναι πεταμένα λεφτά. 1-2 μέρες και θα σου φαίνεται το ίδιο μεγάλη με την προηγούμενη. Μετά τις 50'' για μένα πας σε projector, αλλά αν δε γίνεται αυτό ίσως να σε ικανοποιήσει κάπως μια 60'' σαν την LG που λένε τα παιδιά.

Όσον αφορά στο μέγεθος όμως, γιατί στην ποιότητα εικόνας μάλλον θα είναι πολύ πιο πίσω από τη X3500.

Re: Απάντηση: Αγορά της μεγαλύτερης δυνατής διάστασης στην καλύτερη δυνατή σχέση απόδ

Από 46'' να πας σε 50'' είναι πεταμένα λεφτά. 1-2 μέρες και θα σου φαίνεται το ίδιο μεγάλη με την προηγούμενη. Μετά τις 50'' για μένα πας σε projector, αλλά αν δε γίνεται αυτό ίσως να σε ικανοποιήσει κάπως μια 60'' σαν την LG που λένε τα παιδιά.

Όσον αφορά στο μέγεθος όμως, γιατί στην ποιότητα εικόνας μάλλον θα είναι πολύ πιο πίσω από τη X3500.

60άρα SONY ή SAMSUNG?

Re: Απάντηση: Αγορά της μεγαλύτερης δυνατής διάστασης στην καλύτερη δυνατή σχέση απόδ

Πολυ πιο πισω απο μια τηλεοραση 4ετιας??!!?

H x3500 ηταν η κορυφαια της γενιας της, ενω η LG απλα ειναι μεγαλη. Οσες μεγαλες LG εχω δει, ειχαν πολυ φτωχο μαυρο (γκρι).

Παντως μετα την 46αρα μου x3500, ολες οι tv σε μεγεθος 55 ιντσων μου φαινονται μικρες. Για εμενα δεν αξιζει η μεταβαση σε ιντσες κατω των 60.

Θα συμφωνήσω πως στην περίπτωση σου οτιδήποτε κάτω από 55 δεν θα σου δώσει αισθητή διαφορά.

Αυτή δείχνει καλή περίπτωση για τα χρήματα που ζητάει αλλά δεν έχει την πλατφόρμα Smart Hub:

http://www.skroutz.gr/s/331723/Samsung-PS59D550-59.html

Η σειρά PS D6900 που έχει το Smart Hub υπάρχει μόνο στις 51" και δεν γνωρίζω αν θα έρθει και στις 59', αλλά μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.

Οι σειρές PS D7000/D8000 (πλάσμα) έχουν θέμα με τα φίλτρα που ξεκολλάνε οπότε μέχρι να λυθεί δεν προτείνονται.

H x3500 ηταν η κορυφαια της γενιας της, ενω η LG απλα ειναι μεγαλη. Οσες μεγαλες LG εχω δει, ειχαν πολυ φτωχο μαυρο (γκρι).

Και το μαυρο της X3500 με τα σημερινα δεδομενα γκρι ειναι και μαλιστα ουτε καν σκουρο.

Εχουμε μελος που ειχε αλλαξει X3500 με Panasonic U10 και ελεγε οτι η δευτερη ειναι πολυ καλυτερη σε εικονα.

Φαντασου να ηταν και καμια VT30.

Διαβασα Χ3500 και γελάω καθώς θυμάμαι πόσο καλύτερα έδειχνε η SXRD 55A2000 δίπλα της με τα μισά λεφτά....

Εννοείται πως πήρα την προβολική....

Για πλάσμα δεν το συζητάμε καν...

Διαβασα Χ3500 και γελάω καθώς θυμάμαι πόσο καλύτερα έδειχνε η SXRD 55A2000 δίπλα της με τα μισά λεφτά....

Εννοείται πως πήρα την προβολική....

Για πλάσμα δεν το συζητάμε καν...

Η συγκεκριμενη προβολικη δεν ηταν αυτη που χαλουσε σε ολο τον κοσμο οπως και σε ενα μελος μας τον polakis; Στην αμερικη ακομα τις αποσυρουν με προγραμματα επιστροφης+εκπτωση για αγορα νεας tv?

Μιλάμε για ποιότητα εικόνας.

Όσον αφορά την αξιοπιστία η δική μου χαίρει άκρας υγείας και παίζει με καινούρια λαμπα εδώ και λίγο καιρό!

Σε οτιδηποτε παραγεται απο ανθρωπινα χερια υπαρχει η πιθαντοτητα αστοχιας υλικου. Οι τηλεορασεις δεν αποτελουν εξαιρεση. Τωρα Yperion αν συγκρινεις τις προβολικες τις sony, που ακομα και τωρα αν μπεις στο avforum θα δεις οτι τις επιστρεφουν και παιρνουν εκπτωση για αγορα νεας tv, με ενα μοντελο lcd της ιδιας εταιριας που εβγαλε και αυτο προβλημα καποια στιγμη τι να πω. Δεν νομιζω να εγινε ποτε ανακληση στη x3500 για κατασκευαστικο ελλατωμα.
Ευτυχως που υπαρχουν οι panasonic που δεν παθαινουν το παραμικρο......