αγορα turbox τηλεορασης 32ιντσων

faniskriti

New member
18 October 2012
35
ηρακλειο κρητης
γεια και χαρα σε ολους σκεφτομαι να αγορασω μια 32αρα τηλεοραση για τους γονεις μου led μεχρι 300ευρω και σκεφτομαι να παω σε μια turbox του πλαισιου εχει καποιος αγορασει καμια για να μας πει και την γνωμη του; :huh2:πηγα στο πλαισιο για να παρω την samsung ue32eh5000 την οποια ειχε σε καλη τιμη 300ευρω ενω η turbox στοιχιζει 280 τις ειδα διπλα την μια απο την αλλη να παιζουν το ιδιο blue ray και παρατηρησα οτι η turbox επαιζε καλυτερα ειχε πιο φυσικα χρωματα καλυτερες γωνιες θεασης και ειναι σε περισσοτερα hertz.τι λετε να κανω θα ηθελα γνωμες ευχαριστω..:aktion033:

Βασικά στις εκθέσεις των καταστημάτων, βλέπεις ότι ρυθμίσεις έχουν βάλει.... Κοινώς πολύ εύκολα μπορούν να κάνουν κάθε TurboX να παίζει καλύτερα απο μια Samsung.

300 για τουρμπο χ δεν ειναι λιγα...
με 300 σημερα περνεις samsung και lg
μπολικες επιλογες
http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?from=catspan&keyphrase=samsung+32''
http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?from=catspan&keyphrase=lg+32''
και αν πας μια βολτα στα media ακομα περισοτερες
γενικα δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις ουτε εμπειριες με την εν λογο μαρκα. προσωπικα δεν θα πεταγα ουτε 1ευρω ξανα για αγορες τουρμποχ.

Φιλε μου τα turbox ειχαν ξεκινησει ως φτηνες επιλογες
Μετα το καψιμο του πλαισιου στην Στουρναρη οι τιμες ανεβηκανε και φτασανε τα επωνυμα εκμεταλευομενοι την ασχετοσυνη των αγοραστων
ταυτοχρονα πολλα επωνυμα στις φτηνες σειρες εξαφανιστηκαν ετσι ωστε σε πολλα ειδη μονο turbox υπαρχουν σαν επιλογη
Αγοραζω λογω πιστωσης αρκετα πραγματα στην δουλεια που ειμαι και εχω να σου πω οτι τα περισσοτερα που εχουμε παρει turbox εχουν χαλασει !
Εσυ με τα μετρητα η την καρτα φυσικα και θα παρεις επωνυμη τηλεοραση και οπως ειπε ο ποιο πανω με τις ρυθμισεις δειχνεις οτι θες !
Επωνυμο ναχεις το κεφαλι σου ησυχο ειδικα σε ιδια χρηματα

Φιλε μου τα turbox ειχαν ξεκινησει ως φτηνες επιλογες
Μετα το καψιμο του πλαισιου στην Στουρναρη οι τιμες ανεβηκανε και φτασανε τα επωνυμα εκμεταλευομενοι την ασχετοσυνη των αγοραστων
ταυτοχρονα πολλα επωνυμα στις φτηνες σειρες εξαφανιστηκαν ετσι ωστε σε πολλα ειδη μονο turbox υπαρχουν σαν επιλογη
Αγοραζω λογω πιστωσης αρκετα πραγματα στην δουλεια που ειμαι και εχω να σου πω οτι τα περισσοτερα που εχουμε παρει turbox εχουν χαλασει !
Εσυ με τα μετρητα η την καρτα φυσικα και θα παρεις επωνυμη τηλεοραση και οπως ειπε ο ποιο πανω με τις ρυθμισεις δειχνεις οτι θες !
Επωνυμο ναχεις το κεφαλι σου ησυχο ειδικα σε ιδια χρηματα

ν' αγιασει το στομα σου!:laugh:
συμφωνω

επισης η samsung ue32eh5000 που ειπες εχει 3 αξιολογησεις
ολλες με 5 star

Υπέρ : 1) Ποιότητα εικόνας (ευκρίνεια, απόδοση χρωμάτων, φωτεινότητα, αντίθεση) 2) Ποιότητα ήχου (πολύ καλή-ικανοποιητικό μπάσο και άριστη απόδοση μεσαίων & υψηλών συχνοτήτων) 3) Κατανάλωση ρεύματος 4) Χαμηλό βάρος 5) Όμορφος σχεδιασμός
Κατά : Δεν εντόπισα

Άλλα σχόλια : Η καλύτερη value for money τηλεόραση σήμερα. Αγοράστε ΆΦΟΒΑ. Ποιότητα Samsung στη σωστή τιμή.

για turbox δεν υπαρχει ακομα

Turbo X όταν βλέπεις είναι προϊόντα made in China με τιμές 30-200% πάνω από όσο πωλούνται αντίστοιχα Κινέζικα προϊόντα στο ebay.

Με λίγα λόγια μακρυά.

Συν οτι αμα τελειωσει η εγγυηση και πχ θελεις να παρεις το τηλεκοντρολ σου λενε δεν υπαρχει.

Μα είναι δυνατόν να πάρεις τηλεόραση Turbo-X; Τις ρυθμίζουν όπως θέλουν αυτοί και τις βάζουν δίπλα δίπλα για να φαίνονται καλύτερες οι δικές τους. Μη τσιμπάς από κάτι τέτοια κόλπα.

σας ευχαριστω για τις απαντησεις με καλυψατε πληρως τελικα αγορασα την samsung ue32eh5000 η τηλεοραση τα σπαει για 300 ευρωπουλα(οτι καλυτερο για αυτα τα χρηματα) ευχαριστω και παλι...