Αγορά ΤV 32"

-Vasilis-

New member
22 June 2016
4
Καλησπέρα,

Σκέφτομαι για αγορά 32άρας TV και είμαι ανάμεσα σε δύο μοντέλα: SONY KDL-32W705C και SAMSUNG UE32K5500. Τις έχω βρει και τις δύο στα 400 ευρώ.

Κυρίως ψάχνω για full HD, smart για ταινίες και μπάλα, οπότε αν έχει κανείς να προτείνει και κάποια άλλη έστω και λίγο πιο ακριβή, ευχαρίστως.

Καλησπερα. Εχω το προηγουμενο μοντελο SONY KDL-32W705B και ειναι τρομερη (στο whathifi και avforums εχει αποσπασει διθυραμβικες κριτικες). Φανταζομαι και το νεοτερο μοντελο, το c αντιστοιχει στο ετος δηλαδη 2015 θα ειναι παρομοιο. Οποτε θα επελεγα sony στη θεση σου. Samsung μονο απο 7000 σειρα και πανω...

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα παιδιά!

zisisrock0, σ' ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου.

Όσον αφορά την απόσταση θέασης, αυτή είναι γύρω στα 3m. Είναι για το δωμάτιο. Οπότε 32" πιστεύω πως είναι ΟΚ.

Σε όποιο δωμάτιο και να την έχεις, 32" για 3μ είναι σαν να βλέπεις απ το κινητό.
Έχεις διαλέξει ακριβά fullhd μοντέλα τα οποία προορίζονται για θέαση απο τα 2μ max.
Κανονικά θες 55" για την απόσταση αλλά το budget σου φτάνει για 43"
Αν μπορείς ανέβα λίγο στις 48"

Λοιπόν. Το ξανασκέφτηκα, τα ξαναμέτρησα και κατέληξα στις 40" και 600 ευρώ max. Την 48" την αποκλείω λόγω όγκου.

Τώρα βέβαια, θα πρέπει να αλλάξω και thread, εκτός κι αν κάποιος admin μπορεί να αλλάξει τον τίτλο.

Οπότε, φτου κι απ' την αρχή. Τώρα θέλω προτάσεις για μοντέλα. ;)

Last edited:
Μια 48" έχει πλάτος περίπου 10 εκατοστά μεγαλύτερο από μια 43" και σχεδόν 25 % μεγαλύτερη επιφάνεια. Ειδικά για ταινίες, ακόμα και μια τηλεόραση με διαγώνιο 48" είναι μικρή για θέαση στα τρία μέτρα.

Τα 3m είναι το μέγιστο της απόστασης και κυρίως θα ναι 2-2,5m. Οι 48"+ για την γωνία που θέλω να βάλω την TV, δεν με βολεύει. Οι 40 ίντσες είναι οκ και δεν νομίζω να πάω για περισσότερες.