Aγορα Tv 32αρας

Toreto

Established Member
25 December 2010
163
Καλησπερα για αλλη μια φορα,φφφ παει καιρος που εχω να γραψω ..λοιπον τωρα θελω την γνωμη σας για μια tv στις 32" κ τιμη εως 350!!! Tην θελουμε για την δουλεια βασικα,η χρηση θα ειναι ps2-3 καναλια Digea KAI να εχει καλο media player ωστε να μην αναγκαζομαστε να κουβαλαμε το λαπτοπ μαζι...εχω δει την Samsung UE32EH5000,υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα η μεχρι τα 350?

Καλησπερα για αλλη μια φορα,φφφ παει καιρος που εχω να γραψω ..λοιπον τωρα θελω την γνωμη σας για μια tv στις 32" κ τιμη εως 350!!! Tην θελουμε για την δουλεια βασικα,η χρηση θα ειναι ps2-3 καναλια Digea KAI να εχει καλο media player ωστε να μην αναγκαζομαστε να κουβαλαμε το λαπτοπ μαζι...εχω δει την Samsung UE32EH5000,υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα η μεχρι τα 350?
Θελω κι'εγω να ερθω σ'αυτη τη δουλεια...:ADFADF1:

Ενδιαφέρομαι και εγώ για μια 32 φτηνή για χρήση απο γονείς. Ανάμεσα στην Samsung UE32EH5000 (339 euro Πλαισιο) και Toshiba 32LV933G (319 euro Πλαίσιο) ποιά να επιλέξω και γιατί. Υπάρχει καμμία άλλη αξιόλογη επιλογή κοντά σε αυτά τα ποσά . Απαραίτητα ψηφιακά κανάλια και Usb για ταινίες.

Την Toshiba δεν την έχω δει σαν εικόνα αλλά καθαρά λόγω απαράδεκτου σχεδιασμού δεν θα την αγόραζα...

168.jpg

H ES5500 είναι πιο λεπτή και smart tv αλλά 50 Hz , η ΕΗ6030 είναι 100 Hz αλλά πιο "χοντρή" και χωρίς smart , η ΕΗ5000 δεν έχει smart και είναι στα 50 Hz και επίσης "χοντρούλα".

Διαλέγεις και παίρνεις.