Αγορά TV 37"

wolfmandim

Established Member
4 September 2007
292
Ανω Γλυφάδα
Σκέφτομαι να πάρω μια LCD TV για τον τοίχο στην κρεβατοκάμαρα στις 37" (απόσταση γύρω στα 3 περίπου μέτρα) και κλείνω προς την Panasonic TX-37LZD70F που την έχω βρεί στα 1150 ευρώ. Ξέρω πως σαν μοντέλο αντικαθίσταται... ίσως από εκεί πηγάζει και η τιμή προσφοράς.
Είμαι κάτοχος μιας 42άρας Philips LCD (από τις πρώτες που κυκλοφόρησαν) και αρκετά ικανοποιημένος μάλιστα, η τιμή της αντίστοιχης 37άρας στην μάρκα αυτή είναι όμως αρκετά τσουχτερή.
Εχω δεί σε κατάστημα την νέα Panasonic TH-37LZD70F στα 1570 ευρώ και ομολογώ ότι με εντυπωσίασε η καθαρότητα της εικόνας της.
Εχω προβληματισθεί, τι προτείνετε να κάνω;

κατ' αρχάς η 37LZD70 αντικαθίσταται τώρα ήδη το πλαίσιο παίρνει προ-παραγγελίες.Θα υπάρχουν 3 σειρές 37" Panasonic LCD δεν ξέρω αν θα ρχουν όλες στο ελλαδιστάν.Το πλαίσιο έφερε την 37LZD85 που είναι η μεσαία σειρά(η μικρή λεγεται 37LZD80 και η μεγάλη 37LZD800).Από κει και πέρα δεν υπάρχει και λόγος να περιορίζεσαι στις 37" γιατί από τα 3 μέτρα ανετα παίρνεις 40" ακόμα και 42" μην πω και 46".Πιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που δίνεις?

Δεν θέλω να πάω σε plasma. Εχω πλέον μάθει σε LCD.
.

Sorry για το offtopic.

1) Δεν ξέρεις τι χάνεις.
2) Δεν χρειάζεται να ''μάθεις'' κάτι διαφορετικό για να πας σε plasma.
3) Έκανα για τους ίδιους λόγους με τους δικούς σου την αγορά της 37px80.
Πραγματικά έχω εκπλαγεί με την εικόνα της τηλεόρασης, με την ανυπαρξία ''προβλημάτων plasma'' και βέβαια έχω ευχαριστηθεί πολύ για τα κοντά 1000 euro που γλύτωσα από την επιλογή μιας LCD της αρεσκείας μου.

Καλά ψώνια.

Κατ' αρχάς ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Οπως προείπα η τηλεόραση θα κρεμασθεί στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας. Εκανα αγώνα για να πείσω την σύζυγο να πάρουμε 37άρα (επέμενε στην 32άρα). Αρα υπερισχύει το στοιχείο του συμβιβασμού. Αρχικά βάδιζα για την 9732 της Philips, πλην όμως κοστίζει σχεδόν 1900 ευρώ. Πολλά λεφτά κι ας προσφέρει τόσα καλούδια. Θεωρώ ότι μέχρι τα 1300 ευρώ για 37άρα καλά είναι!
Φίλε Preve, δεν θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί η εικόνα της κάθε τηλεόρασης "χτυπάει" στην υποκειμενικότητα του καθενός μας. Δεν σου κρύβω ότι όταν είχα δεί πλάϊ-πλάϊ την LCD που αγόρασα και μια plasma "στράβωσα" με την plasma. Μπορεί από τότε να έχουν αλλάξει πολλά..δεν αντιλέγω. Οταν είχα αγοράσει την 42άρα μου (τα πέτρινα χρόνια που πρωτοκυκλοφόρησαν οι LCD) την είχα πληρώσει 7500 ευρώ (φαντάσου, φιλική τιμή, όταν η Philips ζητούσε 9700 ευρώ). Εν πάσει περιπτώσει, ήταν μια τρέλλα που δεν επαναλαμβάνεται!
Στα δικά μας πάλι, γνωρίζει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμες οι καινούριες Panasonic?

ήδη είναι διαθέσιμες έξω,το πλαίσιο παίρνει παραγγελιες οπότε μεσα στον μήνα υποθέτω

Sorry για το offtopic.

1) Δεν ξέρεις τι χάνεις.
2) Δεν χρειάζεται να ''μάθεις'' κάτι διαφορετικό για να πας σε plasma.
3) Έκανα για τους ίδιους λόγους με τους δικούς σου την αγορά της 37px80.
Πραγματικά έχω εκπλαγεί με την εικόνα της τηλεόρασης, με την ανυπαρξία ''προβλημάτων plasma'' και βέβαια έχω ευχαριστηθεί πολύ για τα κοντά 1000 euro που γλύτωσα από την επιλογή μιας LCD της αρεσκείας μου.

Καλά ψώνια.
Επειδή για ταινίες θα έχω προβολάκι άρα δεν παιρνω μεγάλη TV ούτε fullHD από που και πόσο η 37px80??????
Έχω πεισθεί από αυτά που ακούω - μόνο διαστάσεις θα τσεκάρω...

Ευχαριστώ

....................Οταν είχα αγοράσει την 42άρα μου (τα πέτρινα χρόνια που πρωτοκυκλοφόρησαν οι LCD) την είχα πληρώσει 7500 ευρώ (φαντάσου, φιλική τιμή, όταν η Philips ζητούσε 9700 ευρώ). Εν πάσει περιπτώσει, ήταν μια τρέλλα που δεν επαναλαμβάνεται! ....

:flipout::flipout::flipout:και τωρα φυσας και το γιαουρτι εεε?

Δυστηχως ετσι ειναι οταν αγοραζεις μια νεα και ανωριμη τεχνολογια.
Φαντασου οτι πηρες 42 ιντσες - κορυφη σε μεγεθος και ειδος ισως τοτε- σχεδον 3 φορες επανω απο την καλυτερη 46ara LCD της αγορας αυτη τη στιγμη.
Ριξε μια ματια και σε κατι τετοιο.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1072161

Επειδή για ταινίες θα έχω προβολάκι άρα δεν παιρνω μεγάλη TV ούτε fullHD από που και πόσο η 37px80??????
Έχω πεισθεί από αυτά που ακούω - μόνο διαστάσεις θα τσεκάρω...

Ευχαριστώ

Από Πλαίσιο...για σιγουριά.
Στα 949 € από το κατάστημα.
899 € μέσω website.

Από Πλαίσιο...για σιγουριά.
Στα 949 από το κατάστημα.
899 μέσω website.

Αυτα ειναι μ@λ@κιες με το συμπαθειο , μεσω website και παπαριες .
Το πολυ πολυ , τους λες δωσε εναν υπολογιστη να μπω να την παραγγειλω και να την παρω τωρα:flipout::flipout::flipout::flipout:

Αυτα ειναι μ@λ@κιες με το συμπαθειο , μεσω website και παπαριες .
Το πολυ πολυ , τους λες δωσε εναν υπολογιστη να μπω να την παραγγειλω και να την παρω τωρα:flipout::flipout::flipout::flipout:

Η λες στον πωλητη "μπες στο site να μου την παραγγειλεις για να την παρω φθηνωτερα".:BDGBGDB55:

Tελικά κλίνω προς την Philips 37PFL9732D. Η φθηνότερη τιμή που έχω βρεί είναι 1750 ευρώ μέσω του skroutz.gr Εχει κανείς καμμιά άκρη να την βρούμε πουθενά φθηνότερα;

Tελικά κλίνω προς την Philips 37PFL9732D. Η φθηνότερη τιμή που έχω βρεί είναι 1750 ευρώ μέσω του skroutz.gr Εχει κανείς καμμιά άκρη να την βρούμε πουθενά φθηνότερα;

Ρε συ θα δωσεις τοσα λεφτα για μια τιβι που πρεπει να απομακρυνεις τις φωτογραφιες του γαμου απο διπλα .........για να την ξεχωριζεις στο χωρο ?

Ρε συ θα δωσεις τοσα λεφτα για μια τιβι που πρεπει να απομακρυνεις τις φωτογραφιες του γαμου απο διπλα .........για να την ξεχωριζεις στο χωρο ?

Ο κουμπάρος είσαι;

1750 ευρω ειναι πολλα για 37" , οταν μαλιστα η συγκεκριμενη δεν ξερουμε καν αν ειναι καλυτερη απο την Panasonic που ειναι αρκετα φθηνωτερη.

1750 ευρω ειναι πολλα για 37" , οταν μαλιστα η συγκεκριμενη δεν ξερουμε καν αν ειναι καλυτερη απο την Panasonic που ειναι αρκετα φθηνωτερη.

Αυτο ακριβως εννοω , ειναι τοσο πολλα για μια τοοσο μικρη τιβι.
Αν εχεις μεγενθυνει τις φωτογραφιες............ δυσκολα θα ξεχωριζει ποια ειναι ποια -bye-