Αγορά ΤV 40-42'' από Κωτσόβολο

lynch

New member
10 June 2011
16
Έχω ένα πιστωτικό κουπόνι 90 από τον Κωτσόβολο και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια Tv 40-42 με τιμή το πολύ 500 (χωρίς το κουπόνι) εν όψει Μουντιάλ.
Η αγορά θα γίνει κατά προτίμηση online, καθώς παρατήρησα χαμηλότερες τιμές στο site απ' οτι στα καταστήματα.
Πέρα από ποδόσφαιρο παρακολουθώ ταινίες (κάποιες hd) μέσω ξεχωριστού media player wd gen3, οπότε δε με νοιάζει να έχει player.
H απόσταση θέασης θα είναι περίπου 2.5 μέτρα.
Χαρακτηριστικά όπως 3d ή Smart Tv είναι καλοδεχούμενα, αλλά όχι απαραίτητα.
Θα ήθελα αν γίνεται η Tv να είναι τουλάχιστον στα 100Ηz πραγματικά.

Είδα από κοντά την Τoshiba 40L7335DG. Νομίζω έχει καλά χαρακτηριστικά και δίνει και 2 ζευγάρια γυαλία στην τιμή (354 με το κουπόνι). http://www.kotsovolos.gr/site/sound.../124227-toshiba-40l7335dg-&-2-ζευγάρια-γυαλιά
Έχετε κάποιες άλλες παρόμοιες προτάσεις; Προτείνεται να περιμένω μήπως γίνει ξεστοκάρισμα και πτώση τιμών στα επίπεδα που θέλω σε καλύτερα μοντέλα λόγω Μουντιαλ τις επόμενες μέρες;
Ευχαριστώ.

καλημερα, απ'οτι καταλαβα θες οπωσδηποτε 100 Hz για τους αγωνες οποτε μια επιλογη ειναι η SAMSUNG UE40F6400 (κ μενα αυτη μου προτειναν στο θεμα που ανοιξα)
δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει στον κωτσοβολο αλλα η τιμη της αρχιζει απο 492 ευρω νομιζω, τωρα για καποιες αλλες δεν γνωριζω κ γω αλλα περιμενω-ουμε κ αλλες προτασεις

Για 2,5 μέτρα απόσταση κοίτα καλύτερα για μεγαλύτερη...

Re: Απάντηση: Αγορά ΤV 40-42'' από Κωτσόβολο

Για 2,5 μέτρα απόσταση κοίτα καλύτερα για μεγαλύτερη...
Συμφωνώ, μια 46αρα θα ήταν ότι πρέπει όχι μικρότερη, βέβαια άνετα θα ήταν μια χαρά και μια 50αρα.

Re: Απάντηση: Αγορά ΤV 40-42'' από Κωτσόβολο

Δεν ανεβαίνει όμως κατά πολύ το κόστος για αντίστοιχων επιδόσεων μοντέλα; Εκτός αν αναμένετε μείωση τιμών...

Η εικόνα που θα βλέπεις είναι συνάρτηση του μεγέθους τηλεόρασης και της απόστασης θέασης...

Ναι. Συμφωνώ. Ήδη έχω αρχίσει να θεωρώ μικρή μια 42αρα που έχω σε άλλο χώρο με 3 περίπου μέτρα απόσταση θέασης. Απλώς επειδή έχω δει σε γνωστούς ποδόσφαιρο σε ''πολλές ίντσες'' αλλά σε ''μετριότατες τηλεοράσεις'', πχ φθηνές lg έχω ψιλοαπογοητευτεί. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. :operator:

Ναι. Συμφωνώ. Ήδη έχω αρχίσει να θεωρώ μικρή μια 42αρα που έχω σε άλλο χώρο με 3 περίπου μέτρα απόσταση θέασης. Απλώς επειδή έχω δει σε γνωστούς ποδόσφαιρο σε ''πολλές ίντσες'' αλλά σε ''μετριότατες τηλεοράσεις'', πχ φθηνές lg έχω ψιλοαπογοητευτεί. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. :operator:
Η αλήθεια είναι πως για να δεις καλό τηλεοπτικό σε μεγάλες ίντσες από 50 , 55 και άνω εννοώ θές να είναι πολύ καλή η τηλεόραση. Στις 46 σε 2,5μ απόσταση καλά είναι για τηλεοπτικό και ας μην είναι κορυφαία, καλύπτονται οι ατέλειες.

αν τη παρεις με μετρητα θα πετυχεις ακομα μεγαλυτερη εκπτωση.προσωπικα μου εκοβαν 100ε,απο τις τιμες που εβλεπα στο ραφι,οι οποιες ηταν οι τιμες ιντερνετ,κ μιλω για τηλεορασεις των 700-800ε.

πριν αγορασεις οτιδηποτε ομως,περιμενε να μπει η περιοδος του μουντιαλ καθως αναμενονται καλες προσφορες γενικα τοτε.

οπως λεν τα παιδια για τις διαστασεις μη το παρακανεις γιατι το τηλεοπτικο δεν ειναι για πολλα πολλα κ θα ξενερωσεις αν δε μπορεις να πας τον καναπε πιο πισω.για μενα 2,5μετρα και 46' ειναι το ανωτερο.