50hz bug (παραμένει) αν και απότι διαβάζω είναι μειωμένο. αυτό λύνεται όμως με το ifc που έχουν αυτές που σε ενδιαφέρουν.
δεν υπάρχουν αναφορές για floating blacks στα φετινά μοντέλα. οι φετινές είχαν πρόβλημα floating brightness αρχικά όταν κυκλοφόρησαν αλλά από αναφορές κατόχων λύθηκε με firmware update.
επίσης οι περσινές είχαν πρόβλημα αύξησης μαύρου μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας. φέτος αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχουν αναφορές για κάτι τέτοιο (δεν έχω δεί κάτι) όμως δεν είμαι σίγουρος.
και καλά κάνεις. αν δεν βλέπεις τα όποια προβλήματα έχει μια τηλεόραση (και έχουν όλες - τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει όπως καταλαβαίνεις) είσαι ευτυχής.
Τί ήθελες και ρώτησες και εσύ iant?
Με λίγα λόγια αν δε βλέπεις bugs και bees να κυκλοφορούν στην οθόνη είσαι OK!
Μου φαίνεται το πολυζάλισες το θέμα, όποια και να πάρεις μεταξύ των τριών δε θα σε δυσαρεστήσει.
Μετά την άρνηση του Public πάλι είμαι στους δρόμους!
Η 42G30 κοντεύει να εξαφανιστεί.
Από ένα μαγαζί μου πρότειναν την 42VT20(του κουτιού, όχι έκθεση) με 2 γυαλιά δώρο στα 925 με την παράδοση!
Πολλά τα λεφτά, …
Αξίζει όμως; Σε σχέση με την πιο καινούρια G30 αλλά άλλης κατηγορίας?
Η διάφορα με την VT30 λέει πως η VT20 δεν μπορεί να γράφει σε SD!
Τι λέτε;
Και πάλι σας ευχαριστώ!
Κατάλαβα... Η διάφορα VT20 με G30 δεν αξίζει αυτά τα λεφτά .... 50-αρα απλά δεν θα χωράει!
Η 46-αρα άμα μπει στο σύνθετο και κολλητά αριστερά - δεξιά 2 ηχεία και sub-buffer μένει κενό μόνο των 7 εκατοστών!!!!
Για αυτό κατά 95% θα πάρουμε την 42-αρα ....
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.