Αγορα TV 40'' ~ 450 ευρω

Kyros_G

Established Member
13 January 2013
164
Καλησπερα σας.

Οπως λέει και ο τίτλος, ψάχνω TV στις 40'' με budget έως τα 450 ευρώ.
Εχω πάρα πολυ καιρό να παρακολουθησω την αγορά της τηλεόρασης, έχω χάσει την μπάλα γι αυτο απευθύνομαι σε εσάς.

Δεν με ενδιαφέρει να ειναι οπωσδήποτε SMART TV, 3D κτλ, αλλά με "καίει" να έχει ενσωματωμένο media player (ο οποίος αποδεδειγμένα να παιζει απροβλημάτιστα) και αν έχει και 100ΗΖ για κανέναν αγώνα θα ηταν ευπρόσδεκτο.

Κάποια πρόταση;;

Re: Απάντηση: Αγορα TV 40'' ~ 450 ευρω

κλείνω προς τη toshiba αλλά έχω διαβάσει και για τις δύο τηλεοράσεις ότι έχουν θέμα lag όταν συνδέσεις 360/ps3??
θα υπάρχει πρόβλημα??

Για το καλύτερο αποτέλεσμα στο gaming καλύτερα πάρε μια τηλεόραση με 50 Hz πραγματικά όπως ήταν πέρυσι η Samsung EH5000 και η LG LS5600.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα TV 40'' ~ 450 ευρω

κλείνω προς τη toshiba αλλά έχω διαβάσει και για τις δύο τηλεοράσεις ότι έχουν θέμα lag όταν συνδέσεις 360/ps3??
θα υπάρχει πρόβλημα??

Η TL938 έχει lag κοντά στα 30 ms. Αν δεν ασχολείσαι εντατικά με διαδικτυακά παιχνίδια θα είσαι μια χαρά.

ευχαριστώ παίδες...
ήθελα να πάρω κάτι καλό για τηλεόραση,όχι ότι δεν είναι καλή η eh5000 αλλά η toshiba είναι smart tv,wifi κτλ 100Hz,
αλλά επειδή σκοπεύω να πάρω το xbox one(έχω το 360) ή ps4 , θα ξενερώσω αν έχω lag με τέτοιες παιχνιδομηχανές,
επομένως η UE5000 ή LG είναι μονόδρομος ..

Δυστυχώς όσο ακριβότερη μια τηλεόραση , τόσο πιο περίπλοκη η επεξεργασία εικόνας και τόσο χειρότερο το lag.

Μόνη εξαίρεση η Sony φέτος που στις σειρές W9 και W8 έχει lag ανάλογο με τηλεόραση 50 Hz (16 ms).

Αν σε ενδιαφέρει το θέμα και γνωρίζεις Αγγλικά μπορείς να δεις και εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53970-Επιλογή-τηλεόρασης-για-gaming/page5

κατατοπιστικά και τα δύο site αλλά από την άλλη απογοητευτικά...
δίνεις ένα αξιοπρέπεστατο ποσό για τηλεόραση και όταν συνδέσεις το xbox/ps3 βλέπεις ότι είναι πατάτα...
ευτυχώς που βοηθήσατε γιατί θα είχα αγοράσει είτε τη 6030 είτε τη toshiba και θα έτρωγα ξενέρα..

Αν παίζεις online απαιτητικά παιχνίδια FPS (Call of Duty , Battlefield) τότε και τα 15-20 ms μπορεί να κάνουν διαφορά (μαζί βέβαια και με το lag λόγω σύνδεσης).

Από την άλλη για παιχνίδια FPS (singleplayer) , στρατηγικής , arcade κτλ. και μια τηλεόραση με 40-45 ms σου κάνει.

Από εκεί και πάνω είναι tragic , ουσιαστικά δεν μπορείς να παίξεις τίποτα.

για FPS έχω το pc,στο xbox ασχολούμαι με παιχνίδια τύπου forza,fifa,grand theft auto κτλ. ,με online δεν ασχολούμαι γιατί πληρώνεις συνδρομή στο xbox,αλλά αν πάρω κάποιο απο το xbox one/ps4 φοβάμαι να μην έχω κανένα θέμα...
απλά η τηλεόραση θα μπει στο σαλόνι και εκεί θα μείνει για καμιά δεκαριά χρόνια(αν δεν χαλάσει) ,επομένως θέλω κάτι <<καλό>> μέχρι 450 για να αντέξει σε βάθος χρόνου...
γι`αυτό έκλεινα προς τη toshiba γιατί έχει πολλές θύρες,wifi,smart-tv,100Hz ,έχει επίσης D-Sub που δεν έχουν πολλές tv για να συνδέω ένα παλιό laptop που έχω ,αν έχω θέμα με το internal media player...βέβαια αν βρω τη 40EH5000 θα τη χτυπήσω και ότι κάτσει..

Για 10 χρόνια δεν ξέρω αν θα αντέξει καμία από τις σημερινές τηλεοράσεις. Βασικά αν βγάλεις την 5ετία χωρίς βλάβη πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός.

με αυτά που μου λες ...θα παω σε κάτι <<φθηνό>> και όσο αντέξει...
έχουμε μια Sony 24-25 ίντσες από το 2000 δεν έχει πάθει τπτ...κτήνος είναι...δεν χαλάει με τπτ
Ευχαριστώ πάντως ,συγχαρητήρια για το φόρουμ,πολύ καλή δουλειά...

Τότε δεν ήταν όλα τα προϊόντα "Κινέζικα" (σαν ποιότητα κατασκευής και όχι σαν χώρα προέλευσης μιλάω).

Καλές αγορές πάντως.

τελικά αγόρασα τη samunsg ue40eh5000 σήμερα...έβαλα μια ταινία ωραία έδειχνε...xbox δεν έχω συνδέσει ακόμα
αυτό που εντυπωσίασε ήταν ο ήχος,μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια..