Αγορά TV 40-46"

schris

New member
17 December 2010
9
Γεια σας , είναι το πρώτο μου post οπότε συγχωρέστε με εάν υπάρξουν λάθη.
Τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι αρκετά για αγόρα TV 40-46" μέχρι 1500euro ,να είναι 3D , full hd , να υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τον υπολογιστή . Η χρήση θα είναι γενική , από απλή θέαση τηλεοπτικών καναλιών μέχρι ταίνιες blue ray και χρήση xbox/pc.Η απόσταση κυμαίνεται από 2 εως 4 μέτρα.

Οι Tv που είχαν επικρατήσει στο μυαλό μου μετά τα όσα διάβασα και εδώ ήταν
α) Η Σονυ 40HX800 + ps3 προσφορά πλαισιού 1349euro(που όμως σήμερα βλέπω ότι την βγάλανε από το site τους την TV.
β) Samsung U40C7000 1430ευρο πλαίσιο.

Τώρα κάποιες αποριες .
Αξίζει η διαφορά χρημάτων(170ευρο) για αγορά της U40C8000 σε σχέση με την 7000?
Βλέπω πολλοί να προτείνουν την C750 Samsung.Υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα μεταξύ LCD και Led ?
Επίσης παρατήρησα σε κάποια ποστ προβλήματα με την εμφάνιση ελληνικών υποτίτλων από αρχεια mkv,avi.Υπάρχει περίπτωση να έχει καποιά TV πρόβλημα σε αυτό το θέμα?

Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας , ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Όχι ουσιαστική διαφορά μεταξύ LED και απλής LCD δεν υπάρχει, σωστά το έθεσες. Η απόσταση θέασής σου είναι μέχρι 4 μέτρα οπότε πας στην Samsung LE46C750 που να φανταστείς θα τη βρείς περίπου στα ίδια χρήματα με την 40 LED, αλλά 6 ίντσες είναι μεγάλη διαφορά πίστεψέ με. Η διαφορά στην κατανάλωση μεταξύ LED και απλής LCD είναι απειροελάχιστη, οπότε οι LED είναι απλά πιο ακριβές και έχουν διαφορετικό design. Όλες οι Samsung τρέχουν κανονικά ελλην. υπότιτλους, στις υπόλοιπες ίσως να διαφέρει ανά μοντέλο οπότε πρέπει να ρωτήσεις.

Τελικά λόγω κάποιων πρακτικών προβλημάτων δεν μπορώ να αγοράσω 46" TV.Επίσης το πλαίσιο έβγαλε την προσφορά της hx800 με το ps3 και αυτην την προσφορά την βρίσκω στα 1500ευρο.Οπότε ανάμεσα στις παραπάνω που έχω αναφέρει ποια προτείνεται ? Αν έχετε καμιά προτίμηση που δεν αναφέρεται πιο πάνω είστε ελεύθεροι να πείτε την πρόταση σας :)

Τελικά λόγω κάποιων πρακτικών προβλημάτων δεν μπορώ να αγοράσω 46" TV.Επίσης το πλαίσιο έβγαλε την προσφορά της hx800 με το ps3 και αυτην την προσφορά την βρίσκω στα 1500ευρο.Οπότε ανάμεσα στις παραπάνω που έχω αναφέρει ποια προτείνεται ? Αν έχετε καμιά προτίμηση που δεν αναφέρεται πιο πάνω είστε ελεύθεροι να πείτε την πρόταση σας :)

Samsung LE40C750