Αγορα TV 42" - 50" για τηλεοπτικο

τελικα μεταξυ αυτων εχετε κατι να προτεινετε..???

http://www.skroutz.gr/s/265251/Samsung-LE46C530-46%22.html
http://www.skroutz.gr/s/264673/LG-47LD750-47%22.html
http://www.skroutz.gr/s/253549/Sony-KDL-46EX402-46''.html

να υπενθυμισω οτι προοριζεται για παρακολοθηση τηλεοπτικου προγραμματος σχεδον ολη μερα γι'αυτο εχω αποκλεισει Plasma αν και οι τιμες τους ειναι προκλητικες....

Αφου ειναι για παρακολουθηση προγραμματος (ολη μερα η ολη νυχτα δεν εχει σημασια) γιατι εχεις αποκλεισει τις πλασμα?!!!

Ειδικα με αυτες τις επιλογες που βλεπω (οι δυο δεν εχουν καν 100 Hz) θα βγαλεις τα ματια σου.

Γιατι φοβαμαι το burn in...φοβαμαι οτι θα γεμισει με τα λογοτυπα των καναλιων σε ολες τις γωνιες... και αντε να εξηγησεις μετα στον πατερα μου "τι και πως" ???

Αν ηταν να παθαινουν τοσο ευκολα burn in οι πλασμα κανενας δεν θα τις αγοραζε.

Εγω ετσι οπως το βλεπω δεν εχεις και επιλογη.

Χωρις 100 Hz στις 46" θα βγαλουν τα ματια τους. Εδω με 100 Hz και παλι αθλητικα σε τοσο μεγαλη LCD δεν βλεπονται.

Last edited:
δλδ αν παιζει κανα διωρο το ιδιο καναλι χωρις ζουμ δε θα αφησει σημαδι?? μονο στην αρχη θελει προσοχη??? πραγματικα προβληματιζομαι γι αυτο και τπτ αλλο.. τιμη-εικονα ξεχωριζουν και το ξερω αλλα αυτο με κολλαει...ακομα και η καταναλωση που δεν εχει μεγαλη διαφορα απο μια LCD δε με νοιαζει τοσο

για κοίτα και την 46c650 που έχει 100hz - δεν ξέρω αν είναι εντός budget σου.

σε αυτά τα χρήματα που δίνεις υπάρχουν πλάσμα με καλύτερη ποιότητα εικόνας αλλα καταλαβάινω τον προβληματισμό σου γιαυτές . τι να πείς ότι σκάσαμε κοντά στο χιλιάρικο και τις 200 ώρες θέλει στρώσιμο - μην βλέπεις πολύ ώρα το κανάλι - κάνε ζοομ να μην βλέπεις τα λογότυπα. από την άλλη μεριά έχουν πάρει πάμπολοι χρήστες πλάσμα τηελοράσεις και ούτε στρώσιμο έχουν κάνει - βλέπουν τηλεόραση 12 ώρες την ημέρα και δεν έχει πάθει τίποτα.

δλδ αν παιζει κανα διωρο το ιδιο καναλι χωρις ζουμ δε θα αφησει σημαδι?? μονο στην αρχη θελει προσοχη??? πραγματικα προβληματιζομαι γι αυτο και τπτ αλλο.. τιμη-εικονα ξεχωριζουν και το ξερω αλλα αυτο με κολλαει...ακομα και η καταναλωση που δεν εχει μεγαλη διαφορα απο μια LCD δε με νοιαζει τοσο

2 ώρες είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας προς θεού - και ir να μείνει θα φύγει σε dt άμα αλλάξεις κανάλι.

αν τελικά σκεφτείς για πλάσμα πήγαινε προς 50u30 μεριά. απότι έχω δεί σε εντυπώσεις κατόχων για τις καινούργιες πλάσμα της παννυ (st30) είναι σκυλιά σε ir (κάποιος την παλούκωσε σε call of duty από τις πρώτες ώρες και έμεινε έκπληκτος).

O πεθερος μου εχει μια 42U10 εδω και 1,5 χρονο.

Παιζει απο την αρχη 10 ωρες τηλεοπτικο την ημερα (τουλαχιστον) χωρις zoom και καμια αλλη προφυλλαξη.

Οσες φορες εχω παει επισκεψη απο τοτε και την εχω τσεκαρει δεν φαινεται να υπαρχει κανενα μονιμο ιχνος απο λογοτυπο.

Μονο image retention μπορεις να δεις που εξαφανιζεται μετα απο 5-10 λεπτα το πολυ.

Γι'αυτο λεω οτι να παθει καποιος Burn in δεν ειναι ευκολο.

για κοίτα και την 46c650 που έχει 100hz - δεν ξέρω αν είναι εντός budget σου.

ξεπερναει λιγο το budget μου αλλα οπως το κοβω αναγκαστικα θα το ξεπερασω...
γαμ.. το burn in μου γαμ..

Που το ειδες το burn in? Eχει παθει και κανενας?

Ξαναλεω οτι αν ηταν τοσο ευκολο να παθει καποιος burn in τοτε κανεις δεν θα αγοραζε πλασμα.

Ασε που ο διαχειριστης (JL_?) θα ειχε παθει πρωτος απο ολους μας με τοσες ωρες που βλεπει σε 4:3.

Που το ειδες το burn in? Eχει παθει και κανενας?

Ξαναλεω οτι αν ηταν τοσο ευκολο να παθει καποιος burn in τοτε κανεις δεν θα αγοραζε πλασμα.

Ασε που ο διαχειριστης (JL_?) θα ειχε παθει πρωτος απο ολους μας με τοσες ωρες που βλεπει σε 4:3.

Πολύ κόλλημα με τον JL βλέπω και θα εφαρμόσει την τακτική του Φίλιππου με τα φάουλ έτσι όπως το πας :flipout:

Ετσι οπως το λες ειναι σαν να τον εβρισα.:p

Απλως εχει κανει την τηλεοραση του πειραματοζωο με τοσες ωρες που βλεπει 4:3.