ΑΓΟΡΑ ΤV 46-50 ιντσών μέχρι το ψυχολογικό φράγμα των 1000 TOP ΜΟΝΤΕΛΑ

xlemp21

Senior Member
9 November 2006
680
Αγια παρασκευη
Καλησπέρα παιδιά θέλω να προχωρήσω σε αγορά τιβι μέχρι το ποσο που ανέφερα για θέαση hd ταινιών απο media player,και απο blue ray ,καθώς άντε κ λίγο video games και κανάλια απο digea....απόσταση θέασης στα 3 μέτρα αλλά δυστυχώς όχι πάνω απο 50 ίντσες ...3d δεν με ενδιαφέρει ....τώρα sto smart κομμάτι δεν με ενδιαφέρει κ ιδιαίτερα καθώς εχω και set top box για XBMC αλλά και το media player για mkv files....αυτο που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα με φτιάχνει θα μπορούσα να πω καθώς είμαι λάτρης απο πολύ παλιά ( crt Philips pixel plus) ειναι η κίνηση να ειναι σούπερ ΟΜΑΛΟΤΑΤΗ....οπότε το frame interpolation να ειναι στο on...πια απο τις γνωστές μάρκες έχει την καλύτερη υλοποίηση σε αυτο το θέμα; Το ποσο ειναι μέχρι 1000ρικο + - 100 και σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα τα TOP μοντέλα που υπάρχουν....οι ειδικοί παρακαλώ ας με διαφωτησουν με μοντέλα κ τιμες ...σε ευχαριστώ πολύ κ περιμένω τις απαντήσεις σας για να ξεκινήσει αυτή η όμορφη συζήτηση...κάποια μοντέλα ίσως ειναι τα 46h7000 η w805; Δεν γνωρίζω κ πολλά ...

Καλησπέρα παιδιά θέλω να προχωρήσω σε αγορά τιβι μέχρι το ποσο που ανέφερα για θέαση hd ταινιών απο media player,και απο blue ray ,καθώς άντε κ λίγο video games και κανάλια απο digea....απόσταση θέασης στα 3 μέτρα αλλά δυστυχώς όχι πάνω απο 50 ίντσες ...3d δεν με ενδιαφέρει ....τώρα sto smart κομμάτι δεν με ενδιαφέρει κ ιδιαίτερα καθώς εχω και set top box για XBMC αλλά και το media player για mkv files....αυτο που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα με φτιάχνει θα μπορούσα να πω καθώς είμαι λάτρης απο πολύ παλιά ( crt Philips pixel plus) ειναι η κίνηση να ειναι σούπερ ΟΜΑΛΟΤΑΤΗ....οπότε το frame interpolation να ειναι στο on...πια απο τις γνωστές μάρκες έχει την καλύτερη υλοποίηση σε αυτο το θέμα; Το ποσο ειναι μέχρι 1000ρικο + - 100 και σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα τα TOP μοντέλα που υπάρχουν....οι ειδικοί παρακαλώ ας με διαφωτησουν με μοντέλα κ τιμες ...σε ευχαριστώ πολύ κ περιμένω τις απαντήσεις σας για να ξεκινήσει αυτή η όμορφη συζήτηση...κάποια μοντέλα ίσως ειναι τα 46h7000 η w805; Δεν γνωρίζω κ πολλά ...

η 46h7000 ειναι παρα πολυ καλη τηλεοραση αλλα μονο 46 ιντσες ...αφου εχεις βαλει εως 50 ιντσες(θα προτεινα 55) τοτε πηγαινε στην 50w805b και εισαι μια χαρα...εαν πηγαινες σε 55 θα προτεινα την samsung ue55h6***...

Εάν θελουμε να συγκρίνουμε αυτές τις 2 πέρα απο την διάφορα των ιντσών ,που υπερτερεί κ που όχι η καθεμιά ; Τα πάνελ τι ειναι ; Απο hertz ;

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΤV 46-50 ιντσών μέχρι το ψυχολογικό φράγμα των 1000 TOP ΜΟΝΤΕΛ

Εάν θελουμε να συγκρίνουμε αυτές τις 2 πέρα απο την διάφορα των ιντσών ,που υπερτερεί κ που όχι η καθεμιά ; Τα πάνελ τι ειναι ; Απο hertz ;

η 7000 ειναι ανωτερη εχει καθαρα 200hz(η σονυ 100)πολυ καλυτερο 3d,καλυτερες σμαρτ λειτουργιες και ποιοτητα κατασκευης...σε τηλεοπτικο ειναι κοντα ενω σε hd η ψαλιδα μεγαλωνει.απο την αλλη η σονυ εχει καλυτερη σχεση τιμης αποδοσης ενω εχει καλυτερο input lag για παιχνιδια και φυσικα 4 ιντσες παραπανω....

Είχα την εντύπωση oti ειναι κ οι δυο 100hertz...στο 3d δεν με ενδιαφέρει ...όπως κ οι smart δυνατότητες....στο hd δηλαδή η σαμμυ καλύτερη; Στο θέμα που με ενδιαφέρει η κίνηση δηλαδή

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΤV 46-50 ιντσών μέχρι το ψυχολογικό φράγμα των 1000 TOP ΜΟΝΤΕΛ

Είχα την εντύπωση oti ειναι κ οι δυο 100hertz...στο 3d δεν με ενδιαφέρει ...όπως κ οι smart δυνατότητες....στο hd δηλαδή η σαμμυ καλύτερη; Στο θέμα που με ενδιαφέρει η κίνηση δηλαδή

σε θεμα κινησης τα παει πολυ καλα και η σονυ...αλλα σε εικονα ειναι ανωτερη η 7000...εαν σου περισσευουν παρε την αλλιως την σονυ

Σε ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις....οπότε σε αυτά τα λεφτά κ σε αυτές τις διαστάσεις το κορυφαίο μοντέλο ειναι η 46 άρα h7000.... Τώρα αν μπορεί να ανεβώ λίγο σε χρήματα αλλά όχι σε διαστάσεις αυστηρώς 50αρα υπάρχει καποιο άλλο τόπ μοντέλο;

Για κίνηση δεν ξέρω να σου πω, δεν βλέπω τηλεοπτικό σήμα. Το panel είναι VA και όχι IPS, ενώ είναι 100Hz πραγματικά (η Panasonic την διαφημίζει ως 1200).

H κίνηση δεν έχει να κάνει με τηλεοπτικό σημα...άμα το έχει το frame interpolation η όπως αλλιώς το ονομάζει θα το δείχνει σε ότι σήμα παίζει ....απο τηλεοπτικό μέχρι hd
Να υποθεσω ότι την έχεις;

Η πανασονικ έχει το ψηφιακό καλούδι που θέλω στην κίνηση; Ειναι 100 hertz η παραπάνω; Έχει καλό πάνελ η ips?

100 hz πραγματικα και καλο πανελ...(ips δεν σημαινει κακο πανελ...χειροτερο μαυρο σε σκοτεινες σκηνες και μικροτερη αντιθεση,αλλα εχει πολυ καλη χρωματικη ακριβεια και καλυτερες γωνιες θεασης)

Και τελικά ποια πάνελ πρέπει να προτιμούμε;

συνηθως πανελ va(samsung/sony οχι ολα τα μοντελα) διοτι η αντιθεση και η σταθμη μαυρου ειναι αυτο που ζηταμε στην εικονα σαν κυριο χαρακτηριστικο...εαν παλι δεν καθεσαι στην ιδια ευθεια η θες παθητικο 3d τοτε πας σε πανελ ips lg

Να υποθεσω ότι την έχεις;

Ναι αλλά δεν χρησιμοποιώ το frame interpolation. Ποιος ο λόγος αλήθεια όταν βλέπεις μια ταινία;

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΤV 46-50 ιντσών μέχρι το ψυχολογικό φράγμα των 1000

Ναι αλλά δεν χρησιμοποιώ το frame interpolation. Ποιος ο λόγος αλήθεια όταν βλέπεις μια ταινία;
Προσωπικά είμαι φαν τις βιντεηλας..... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικά η τιβι θα μπει σε μεγαλύτερη απόσταση απο τα 3 μέτρα στα 5 και το μπατζετ μπορεί να ανεβεί για 55 ίντσες...
Ακούω προτάσεις παιδιά...σας ευχαριστώ τα τόπ στις 50-55 μέχρι το 1500

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΤV 46-50 ιντσών μέχρι το ψυχολογικό φράγμα των 1000

Προσωπικά είμαι φαν τις βιντεηλας..... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικά η τιβι θα μπει σε μεγαλύτερη απόσταση απο τα 3 μέτρα στα 5 και το μπατζετ μπορεί να ανεβεί για 55 ίντσες...
Ακούω προτάσεις παιδιά...σας ευχαριστώ τα τόπ στις 50-55 μέχρι το 1500

Κάποιος παιδιά να μπορεί να απάντηση ... Επίσης υπάρχει σκέψει αφού θα πάμε σίγουρα σε 50αρα η και σε 55 άρα μπας κ επερνα μεταχειρισμένη καμία kuro 8090h ....η όχι επειδη ειναι παλιά....;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΤV 46-50 ιντσών μέχρι το ψυχολογικό φράγμα των 1000

Κάποιος παιδιά να μπορεί να απάντηση ... Επίσης υπάρχει σκέψει αφού θα πάμε σίγουρα σε 50αρα η και σε 55 άρα μπας κ επερνα μεταχειρισμένη καμία kuro 8090h ....η όχι επειδη ειναι παλιά....;
Αν δε τη ξέρεις τη κούρο από δικό σου άνθρωπο, με τίποτα.. Αν και πάλι, είναι πολύ παλιά και μπορεί να σου βγάλει προβλήματα. Επίσης αν εξαιρέσεις το μαύρο της, που και αυτό θα έχει πέσει κάπως τόσα χρόνια μετά, στα άλλα είναι πίσω. Βέβαια για αυτούς που τη πήραν τότε και την έχουν ακόμα σε καλή κατάσταση , είναι κορυφή. Όχι όμως για μεταχειρισμένη.....