Καλησπέρα παιδιά θέλω να προχωρήσω σε αγορά τιβι μέχρι το ποσο που ανέφερα για θέαση hd ταινιών απο media player,και απο blue ray ,καθώς άντε κ λίγο video games και κανάλια απο digea....απόσταση θέασης στα 3 μέτρα αλλά δυστυχώς όχι πάνω απο 50 ίντσες ...3d δεν με ενδιαφέρει ....τώρα sto smart κομμάτι δεν με ενδιαφέρει κ ιδιαίτερα καθώς εχω και set top box για XBMC αλλά και το media player για mkv files....αυτο που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα με φτιάχνει θα μπορούσα να πω καθώς είμαι λάτρης απο πολύ παλιά ( crt Philips pixel plus) ειναι η κίνηση να ειναι σούπερ ΟΜΑΛΟΤΑΤΗ....οπότε το frame interpolation να ειναι στο on...πια απο τις γνωστές μάρκες έχει την καλύτερη υλοποίηση σε αυτο το θέμα; Το ποσο ειναι μέχρι 1000ρικο + - 100 και σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα τα TOP μοντέλα που υπάρχουν....οι ειδικοί παρακαλώ ας με διαφωτησουν με μοντέλα κ τιμες ...σε ευχαριστώ πολύ κ περιμένω τις απαντήσεις σας για να ξεκινήσει αυτή η όμορφη συζήτηση...κάποια μοντέλα ίσως ειναι τα 46h7000 η w805; Δεν γνωρίζω κ πολλά ...