Αγορά tv 46-50

ksp123654

New member
18 November 2010
5
Από το Σεπτέμβριο παρακολουθώ καθημερινά το Φόρουμ , έχω μάθει αρκετά πράγματα και σας ευχαριστώ όλους. Έχω στο νου από τότε την αγορά μιας τv για παρακολούθηση τηλεοπτικού κατά το πλείστον αλλά και ταινιών (ματρόσκες). Με δελεάζει η δυνατότητα της samsung να παίζει dts. Ένα τηλεκοντρόλ λιγότερο. Αγόρασα το Νοέμβριο μια 26c450 που με ικανοποεί για την κρεβατοκάμαρα. Στο σαλόνι έχω τώρα μια 29 sony crt. Είναι φωτεινό και έχω απόσταση θέασης 2,5-3μ.Είχα καταλήξει στις 46c650 και στη 50c 6500. Η εικόνα και των δύο με ικανοποεί αλλά δεν αγόρασα στις γιορτές περιμένοντας καλύτερες τιμές στις εκπτώσεις που δεν ήρθαν ποτέ. Τώρα βλέπω προς 46d5000 (λογικά παίζει dts) ή pv 350 (50'' καλή τιμή αλλά όχι player) ή pz550 (καλύτερη; player αλλά παίζει τώρα dts;το 3d της δε με ενδιαφέρει) ή την περσινή πλέον 50c 6500. Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 1000-1100 . Τι να κάνω ; έχετε κάποια άλλη πρόταση; να περιμένω κι άλλο; Είμαι πολύ μπερδεμένος.

Μια εναλλακτική θα ήταν η Panasonic G30, η οποία επίσης παίζει τα περισσότερα από τα πιο δημοφιλή format εικόνας από τον player της, μάλλον χωρίς DTS, ενώ για τους υπότιτλους δε γνωρίζουμε ακόμα αν υποστηρίζονται οι ελληνικοί. Καλό θα ηταν να περιμένεις λίγο για περισσότερες πληροφορίες τόσο για αυτή, όσο και για τις καινούργιες LCD της Samsung και τις Plasma της LG που αναφέρεις.

η pv 350 νομίζω ότι είναι 1024χ768 που σε 50άρα είναι πρόβλημα. καλό είναι να την απορρίψεις. η pz550 έχει καλη τιμή (είναι και 3d) αλλά λογικά θα έχει αντανακλάσεις και ο χώρος σου είναι φωτεινός.
σε 46 μπορείς να δείς και την πανασονικ g30 (1000κάτι) αν και κάποιοι χρήστες έχουν πετύχει τιμές 1170 στην 50g30.