Αγορα TV 55" - 60" (65" καλα θα ηταν...)

elvetost

New member
22 June 2015
2
Καλημερα σε ολους.
Ειμαι σε διλημα τι να επιλεξω, επικρατεστεερες επιλογες μεχρι στιγμης η 55lb730v και Samsung 55UE6400 θα ηθελα μια μεγαλυτερη αλλα με 1000ευρω ταβανι, η μονη μεγαλυτερη που βρηκα ειναι η 60αρα της Samsung (UE60H6200AW).
Εαν εχετε οτιδηποτε αλλο να προτεινετε (οχι Plasma), η αποσταση ειναι 4+ μετρα και χρηση λιγο απ'ολα.
:ears:

Καλωσόρισες. Αν δεν έχεις πολύ φωτεινό χώρο, μια plasma θα είναι ιδανική λύση. Μπορείς να δεις και την Sony W605B.

Re: Απάντηση: Αγορα TV 55" - 60" (65" καλα θα ηταν...)

Καλως σας βρηκα!!
Ειναι φωτεινο το σαλονι, Σκεφτομαι πεσισσοτερο LG λογω και των 200hz εαν δεν κανω λαθος.Απλα λογω μεγαλης αποστασης ειμαι ετοιμος να θυσιασω καποια χαρακτηριστικα και να παω εστω και σε λιγες ιντσες παραπανω.Οσο για την Sony ειναι μια τιμια επιλογη Μιχαλη αλλα τα καταστηματα που την εχουν διαθεσιμη και οι ατοκες δοσεις περιοριζουν τις επιλογες μου.Μαλλον κλεινω αναμεσα σε LG και Samsung.Περιμενω να ακουσω και αλλες αποψεις.

Ευχαριστω!!

PS. Για την 60αρα 6200 Samsung τι λετε?

Αν βλέπεις αθλητικά, ίσως να είναι χρήσιμος ο μεγαλύτερος ρυθμός ανανέωσης. Απλά, με τις LG, θα έχεις χειρότερο μαύρο και μικρότερη αντίθεση, σε σύγκριση με Sony και Samsung.