Αγορα tv 55' η' παραπανω 3d...βοηθεια!

periptero72

New member
29 July 2009
73
Ειμαι κατοχος της samsung 55B650 εδω και ενα χρονο.
Ψηνομαι να την πουλησω και να παρω μια 3d.
Για παρακατω απο 55' δεν το συζητω, θα μου φαινεται πολυ μικρη.
Και ρωταω βρε παιδια ...αξιζει τον κοπο ?
Η χρηση της θα ειναι: οι ελαχιστες ταινιες 3d μεχρι στιγμης που υπαρχουν και το Ps3 Move που πηρα για την κορουλα μου αλλα φυσικα αρεσει και σε μενα :FSGSFGS4:

Απ' οτι εχω διαβασει, λεω να προτιμησω Lcd Led και οχι Plasma.
Υπαρχουν 2 στο πλαισιο αυτην την στιγμη, Samsung UE55C700, και LG55LX9500.Τι λετε γι αυτες? Καποια αλλη ?
Μεχρι 3500 ευρω, νομιζω οτι μετα θα ειναι υπερβολη.
Εχετε να μου προτεινετε κατι? Δεν πιστευω να εχω lag στο Ps3 παραπανω απ' οτι εχω τωρα ? Και γενικως μια τετοια 3D τηλεοραση, υπαρχει περιπτωση να ειναι χειροτερη στην εικονα 2d απο την B650 που εχω ηδη ?
Μην παω για μαλλι και βγω κουρεμενος.
Ευχαριστω εκ των προτερων :grinning-smiley-043

50VT20,5 ίντσες δεν είναι τίποτα...αλλά η εικόνα είναι πολλές φορές καλύτερη από τις παραπάνω που παράθεσες.

Μη τις περιφρονουμε τις 5", παιζουν το ρολο τους. Οταν ειχα δει πρωτη φορα διαφορα 50" με 52" δε το πιστευα.
Βεβαια η vt20 ειναι η καλυτερη επιλογη. Υπαρχει και η 65" :grinning-smiley-043

Μη τις περιφρονουμε τις 5", παιζουν το ρολο τους. Οταν ειχα δει πρωτη φορα διαφορα 50" με 52" δε το πιστευα.
Βεβαια η vt20 ειναι η καλυτερη επιλογη. Υπαρχει και η 65" :grinning-smiley-043

5''...αλλά καλύτερη ποιότητα εικόνας.Η 65άρα ''φεύγει'' από το budget.Βέβαια δεν μας είπε πόσες ώρες παίζει κάθε μέρα ps3....

Καταρχην ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
Το ps3 το πηρα πριν 1 εβδομαδα, και ειμαι ακομα επανω στον ενθουσιασμο. Ελπιζω να μην ειναι φωτοβολιδα και σβησει γρηγορα.Μου αρεσε ομως οτι εχει αρκετους τιτλους 3d. Συν καποιες ταινιες 3d + οτι 3d βγαινει στο μελλον. Αυτο ειναι ολο !!!
Δεν ειμαι πολυ ψειρας, την 55B650 που εχω 5-6 ταινιες εχω δει, τις υπολοιπες μπροστα σε 24'' στο pc λογο οτι καπνιζω στο γραφειο ελευθερα.
Ολο το "ψωμι" απλα ειναι το 3d για μενα, που θα ηθελα να δω.Γι αυτο και οπως ειπα και πριν, δεν θελω μια 3d καινουργια να εχει χειροτερη εικονα σε 2d απο την B650, και φυσικα το θεμα του lag στο ps3.

Βεβαια μιλατε για plasma !!! τι συμβαινει περι στρωσιματος-ακτινοβολιας κτλ κτλ....μυθος?

Last edited:
Το στρώσιμο μόνο για εμάς τους ''maniacs''αλλιώς με φυσιολογική χρήση δεν υπάρχει πρόβλημα.

οριστε παρε αυτη στις 63'' να γουσταρεις αν μπορεις βεβαια να δωσεις τα λευτα που ζηταει

http://www.skroutz.gr/s/264694/Sams...from=suggest&keyphrase=Samsung+PS63C7000+63''

ταινιες/ντοκυμαντερ 3D κυκλοφορουνε καμμια 30αρια αλλα αυτες του IMAX ειναι που ξεχωριζουνε.
Μετα ειναι τα δορυφορικα 3D και κατι αγωνες που μπορεις να κατεβασεις σε 3D.
Κυκλοφορουνε και διαφορα demos σε 3D..

Last edited:
Η 7000....άφαντη...63'' Με τίποτα δεν βρίσκεις.Μπορεί να βρείς την 6900 όμως.

Εάν πάρεις LCD πάντως, προτίμησε την Samsung 55C8000 και όχι την 7000.
Σου έχω στείλει pm.