Αγορά TV 55''

user100

New member
25 January 2019
19
Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για την αγορά TV 55''. Απόσταση θέασης περίπου 2,5 μέτρα. Χρήση gaming (ps4), αθλητικά, netflix και digea.

Στο budget μου βρίσκεται αυτή https://www.skroutz.gr/s/16337083/Sony-KD-55XF7077.html και η αντίστοιχη της https://www.skroutz.gr/s/15960940/Sony-KD55XF7096.html.

Το budget κυμαίνεται στο ποσό των ανωτέρω tv και σημαντικό είναι πως θα χρησιμοποιηθεί το -20% των yellows. Ίσως να αυξανόταν αν υπήρχε κάτι καλύτερο.

Κοιτάζω τις παραπάνω τηλεοράσεις λόγω va και καλής εικόνας digea. Με προβληματίζουν όμως τα 60hz λόγω των αθλητικών και του ps4 που θα χρησιμοποιώ.

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ή να το προχωρήσω; Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να περιμένω μέχρι τέλος εκπτώσεων μήπως βρεθεί κάτι καλύτερο αλλά δε ξέρω αν θα ξαναπαίξει αντίστοιχο των yellows -20%

Ευχαριστώ

Απάντηση: Αγορά TV 55"

Με χαλάει λίγο το θέμα του dts. Επίσης η sony που έγραψα πιο πάνω πως πάει στο θέμα gaming? θα γινει αναβάθμιση απο 6ετίας hd 32'' και δε ξέρω κατά πόσο θα "προσέξω" το 50 vs 100 hz ή θα μου είναι αδιάφορο.

Οι κονσόλες, ούτως ή άλλως, στέλνουν έως 60 fps στην τηλεόραση. Από την άλλη, η δυνατότητα χρήσης motion interpolation σε αθλητικούς, racing και λοιπούς τίτλους, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη, για μείωση της "θολούρας" (αν είναι αντιληπτή) στη γρήγορη κίνηση.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επομένως η Sony μάλλον με καλύπτει.
Ξέρω δεν είμαστε μαντεις, αλλά επειδή δε γνωρίζω την αγορά τηλεοράσεων, υπάρχει περίπτωση να παίξουν κι αλλες προσφορές μέχρι τα τέλη των προσφορών; Ή κάτι αντίστοιχο των yellows; (μια εκτίμηση )

Καλύτερη τιμή (για τις Sony) από 520 (650-130) ευρώ, δύσκολα. Παραπλήσια τιμή, μαζί με πενταετή εγγύηση, μπορεί.

Ευχαριστώ.
Όχι, γενικότερη ήταν η ερώτηση όχι αποκλειστικά για τη sony. Έλεγα μήπως βλέπαμε στα 600-700 100hz επώνυμη TV

Μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας, με την ισχύουσα προσφορά, η NU8000 ουσιαστικά τόσο στοιχίζει. Ίσως προκύψουν αντίστοιχες προσφορές και στις επόμενες ημέρες των εκπτώσεων.