Αγορά TV 65" αποκλειστικά για ταινίες/σειρές 4Κ

thodoris9

New member
10 August 2025
3
Καλησπέρα παίδες!

Ψάχνω μια τηλεόραση 65 ιντσών (ίσως παραπάνω αλλά θα ξεφεύγει η τιμή) στην οποία με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η θέαση ταινιών και σειρών 4Κ ανάλυσης.
Δεν με απασχολεί η γωνία θέασης, θα είμαι μπροστά της στα 3 περίπου μέτρα πάνω κάτω.
Ίσως και streaming να κάνω 1 φορά στις 20 αλλά προτιμώ να έχω το αρχείο και να μην εξαρτώμαι από την ποιότητα του δικτύου.
Δε θέλω να ξεπεράσω τα 700-800€, λίγο αυθαίρετο το ποσό, δεν είναι δεσμευτικό γιατί δεν ξέρω τι τιμές παίζουν.
Έχω όλο το χρόνο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να περιμένω, δεν είναι απαραίτητο να είναι προσφορά κάτι τώρα.
Δεν χρειάζομαι android tv ή να έχει εφαρμογές κτλ, θα επενδυσω σε έναν καλό media player ή κάποιο mini pc.
Αν έχετε καποια μοντέλα να μου προτείνετε για αυτόν τον λόγο θα το εκτιμούσα!
Θα έχω το νου μου για τυχόν προωθητικές ενέργειες όταν ανα καιρούς βγαίνουν αλλά μην κοιτάω στα τυφλά.
Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να διευκρινήσω για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να κοιταω οπότε μπορείτε να με ρωτήσετε.
Ίιιιισως μελλοντικά να κουμπώσω κανένα ps5 πάνω αλλά αυτό αν γίνει θα γίνει σε βάθος χρόνου.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!

----

αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης : στα 3 περίπου μέτρα πάνω κάτω

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι): μπροστά

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : αποκλειστικά και μόνο η θέαση ταινιών και σειρών 4Κ ανάλυσης

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming): streaming να κάνω 1 φορά στις 20, αλλά προτιμώ να έχω το αρχείο και να μην εξαρτώμαι από την ποιότητα του δικτύου.

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός : Δε θέλω να ξεπεράσω τα 700-800€, λίγο αυθαίρετο το ποσό, δεν είναι δεσμευτικό γιατί δεν ξέρω τι τιμές παίζουν

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις:

---------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..

Καλημέρα Θοδωρή και καλώς ήρθες.

Καλό είναι το μέγεθος 65" για τις συνθήκες θέασης που λες. Εφόσον σ ενδιαφέρει μόνο η θέαση ταινιών το καλύτερο θα ήταν να πας σε OLED τεχνολογία. Επειδή όμως είναι ακριβές θα κοιτάξεις να πάρεις κάποια προηγούμενης χρονιάς για να γλυτώσεις χρήματα. Δεν είναι τόσο συνταρακτικές οι διαφορές από χρονια σε χρονιά.
Εξάλλου δεν σε ενδιαφέρουν τα features και τα μπλιμπλικια μιας και θα παίζεις με εξωτερικό media player όπως έγραψες.
Άρα, κοιτάς OLED και προηγούμενης χρονιάς. Θεωρώ ότι μπορεί να βρεις κάποιο μοντελο γύρω στα 1000 ευρώ.

OLED λοιπόν!
Πέρα από την τιμή, τι αλλο πρεπει να δώσω βάση;

Καλως σας βρήκα!

• Like
Reactions: adok13
καλησπερα...πας εδω"qled" LCD...
TCL 65c7k
με ευχαριστεις αργοτερα
ΥΓ μιλαω εκ πειρας....εχω την 75αρα....ειναι απλα απιστευτη
Θα συμφωνησω μαζι σου .Απλα επιδη δεν βιαζεται η καλυτερη τιμη ειναι πιθανο να υπαρξη (παραδοσιακα) στην βδομαδα black friday γυρω στα 800-850 κι αν αφαιρεσς κι το 15% επιστροφη θα σου βγει 680-715 € + επεκταση σε 5ετη εγγυηση για να εχεις το κεφαλη σου ισυχο.
Περιπου στις 20-30 Νοεμβριου .

Ευχαριστώ, παίδες!
Αλλά όπως είπα θα κοιτάξω το καλοκαίρι που σημαίνει μετά την μετακόμιση οπότε με βλέπω για την επόμενη BF.
Βεβαια, αν παίξει δυνατή προσφορά, μπορεί να την χτυπήσω από φέτος.
Ίδωμεν!