Re: Απάντηση: Re: Αγορά TV από 55'' και πάνω.....
Ευχαριστώ πολύ τους φίλους του Forum.
Όσον αφορά τώρα το Active 3D vs Passive 3D υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές υπέρ του 2ου? Τα περισσότερα forum του εξωτερικού ήταν υπερ του πρώτου και κυρίως λόγο της ανάλυσης της οθόνης...
Eγώ πάλι πάντα έβλεπα πολύ περισσότερες λεπτομέρειες στο Passive παρά στο active....
Σε πολυ φωτεινά και κοντινά πλάνα στα active έβλεπα έστω και αμυδρό cross-talk, ενώ στα μακρινά αντικείμενα τα έβλεπα κάπως θολά λόγο cross-talk αλλά και Flickering...
Οπότε δεν "ευχαριστήθηκα" FULL 3D HD με passive , και να μην ξεχνάμε το τσούξιμο στα μάτια..
Το passive από την άλλη ήταν μια ξεκούραστη - αξέχαστη εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειάς μου που τα δοκίμασε με τέλεια προβολικότητα..
Μάλιστα το αστείο ήταν με τον μικρό μου γιό (6 Χρονών) που πέταξε τα γυαλιά από τα μάτια του γιατί νόμιζε πως το σπασμένο ξύλο που ερχόταν πάνω του από το Demo της LG θα τον χτυπούσε στο πρόσωπο. :firstprize:
Εκείνο ήταν και το λάθος μου, γιατί μετά κανείς τους δεν ήθελε πλέον να πάμε σε SONY που ήθελα εγώ....
Κι αν διαβάζει το φόρουμ μας;
Δεν μπορούσα να του πώ τίποτα γιατί καθ''ολη την δειάρκεια της ταινιας είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και μου έλεγε κάθε τόσο "πόσο πλάκα έχει πάθει με αυτή την τηλεόραση"....
Περιτό να σας πώ πόσο αστείο ήταν να βλέπεις κάποιον να προσπαθεί με την φωνή να πείσει την τηλεόραση να ανεβάσει το Volume ή να αλλάξει κανάλι και να παίζει παντομίμα με τα χέρια για να σκρολάρει την σελίδα στον Browser....
Εγώ πιστεύω πως την πήρε για τα gadget της παρά για την εικόνα της....