Αγορα tv απο Expert (αποκλειστικοτητα) !!!!

drnikos13

New member
25 May 2010
32
Καλημερα σε ολους ..... πηγαινωντας να αγορασω τν c6500 της samsung απο τα Expert μου ειπαν οτι στο συγκεκριμενο μοντελο θα κανει παραλαβες η επισημη αντιπροσωπεια την επομενη εβδομαδα !!!!!!
Μου ανεφεραν ομως οτι εχουν ετοιμοπαραδοτη την c6600 ( + PVR + καλυτερο πανελ +επεξεργαστη εικονας ...) κ οτι τα Expert εχουν την αποκλειστικοτητα σε αυτο το μοντελο ............
σε ερωτηση μου οτι ειναι promotion μοντελο μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο ,αλλα οτι ειναι επισημο μοντελο κ οχι promotion.... σε ολη την ευρωπη κ παγκοσμια .... απλα εχουν παρει αυτοι την αποκλειστικοτητα ......
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ????????????
Οντως θα πρεπει να τα φοβομαστε αυτα τα μοντελα (με τις αποκλειστικοτητες ) , ειναι δηλ promotion μοντελο κ κοροιδευουν ??--- γιατι δεν υπαρχει αλλου στην αγορα !!!!!!!!..... θα υπαρξουν προβληματα στην εγγυηση ???????
Σας Ευχαριστω εκ των προτερων ..............!!!!!!!

Φίλε μου σε άλλα ηλεκτρονικά που ήταν επί μακρών η επαγγελματική μου ασχολία όταν έβλεπα αποκλειστικότητα, ήταν συνήθως παραεισαγωγή...:ernaehrung004:

δηλαδη ..... συγνωμη .... τι σημαινει αυτο ??????????????
ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ !!!!!!!!!!!!! δηλ. μου λες να μην ασχοληθω καθολου.....
μου ειπαν αν θελω το 6500 να περιμενω μεχρι να γινει η παραλαβη στην Ελλαδα (την επομενη Τριτη) κ μεχρι τοτε θα μου δωσουν ενα αλλο μοντελο να κανω την δουλεια μου ..... να στραφω προς αυτη τη λυση !!!!!!!!!!!!??

Υπαρχουν ορισμενα μοντελα που κυκλοφορουν (με ελαχιστα διαφορετικο κωδικο) μονο απο συγκεκριμενες αλυσιδες...

Αν σου πουν οτι εχει εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπιας (που λογικα θα εχει) τοτε προχωρα αφοβα...

μου τα δινουν κ τα δυο στην ιδια τιμη 1030 Ε (λογω γνωστου)παρολο που η 6600 ειναι πιο ακριβη (1430Ε) σε σχεση με την 6500 (1380Ε) .... τι λετε ρε παιδια αξιζει ή οχι ???????????????
δεν θελω να την πατησω ..... κ οπως ειπα η πρωτη εχει επιπλεον PVR κ απο οτι μου ειπαν κ ενα επιπλεον φιλτρο εικονας + οτι ειναι λιγο πιο μεγαλη σε μεγεθος ...........δεστε εδω στο επισημο
1.http://www.samsung.com/gr/consumer/...dex.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

2.http://www.samsung.com/gr/consumer/...dex.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Επειδη το εψαχνα για εναν αλλο φιλο πριν 2-3 ημερες η διαφορα 6500 με 6600 που ειχα δει ηταν το PVR , στο πανελ επισημως δεν φαινεται να υπαρχει διαφορα...

Παντως για την ιδια τιμη εννοειται οτι συμφερει η 6600 οποτε αν το ειχες αποφασισει προχωρα...

Οντως φαινεται καλυτερη απο την 6500 (αν και εχω δει κραυγαλεα λαθοι στα site των εταιρειων οσον αφορα τα specs) ....

Αν σε διαβεβαιωσουν οτι εχει εγγυηση ελληνικης προχωρα...αν εχεις οποιαδηποτε αμφιβολια παρε και ρωτα τον ΦΟΥΡΛΗ.

δεν ειναι promotion μοντελο,απλα ειναι αποκλειστικο της Expert,οχι μονο στην ελλάδα,αλλα πανευρωπαικα.καλυτερο πανελ/επεξεργαστη δεν εχει,αλλα εχει USB PVR.Προχώρα αφοβα!

δηλ μπορει η εγγυηση μπορει να μην ειναι ελληνικη ??????
ειδα κ το post στα tv reviews για την c6000 μονο που εχει κανει λαθος ο φιλος κ αναφερουν για την 6600 ,,,,,,,,,
στην οποια μιλανε για clouding κ θορυβηθηκα γιατι για την 6500 δεν εχω ακουσει κατι .... θα μου πειτε ομως οτι μπορει να ειναι τυχαια περιστατικα .... κ οτι μπορει να το εμφανισει οποιαδηποτε led ...
δεν ξερω τι να πω .........

και συμφερει σε μια εταιρια οπως ειναι η samsung να δινει ενα μοντελο το οποιο θεωρητικα ειναι καλυτερο απο την 6500 ...... αποκλειστικοτητα σε ενα μονο καταστημα .... ???????? μπορει ομως απο την αλλη να εδωσε προσφορα το ΕXPERT κ να πηρε την αποκλειστικοτητα .............

οσον αφορα την εγγυηση δεν υπαρχει προβλημα κανενα,ελληνικοτατη,η εισαγωγη δεν γινεται απο την expert,αλλα απο τη samsung,απλως σε οποια χωρα στην ευρωπη υπαρχει expert παιρνει και σαν αποκλειστικο την 6600.αυτη ειναι πρακτικη των εταιριων πολυ συχνη με πολλά μαγαζια

Αυτες ειναι συμφωνιες που κανουν οι εταιρειες κατευθειαν με τις αλυσιδες , και το Media Markt πολυ συχνα εχει Samsung/Sony/LG με λιγο διαφορετικο κωδικο...

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε .....
την εκλεισα (40c6600) κ θα παω αυριο να την παραλαβω ..... με το που την συνδεσω θα γραψω περισσοτερα για αυτο το μοντελο κ τις εντιπωσεις μου ..... να εισται καλα κ παντα να ενημερωνετε εμας που δεν ξερουμε ......