Αγορά TV για Gaming και Ταινίες

manuel

New member
28 March 2009
73
Καλησπέρα και απο εμένα

Έχω αποφασίσει να ξεφορτωθώ την 29 CRT Philips που έχω και να λιώσω με μια νέα πακέτο με xbox 360 + Kinect οπότε θέλω την βοήθεια σας

Από το καναπέ μέχρι την οθόνη έχω 3-3,5 μέτρα απόσταση. σκεφτόμουν για 40άρα αλλά απ ότι διαβάζω είναι μικρή για τέτοια απόσταση

Με ενδιαφέρει να υποστηρίζει LAN, Internet, 3D για μελλοντική χρήση.
Οι philips τι λένε (γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτην που έχω)...για Sony δεν ακούω καλά λόγια.... για τις Samsung ακούω θετικές απόψεις.

maximum badget για TV τα 1500 ευρώ (με τίποτα παραπάνω).

οποιαδήποτε άποψη καλοδεχούμενη -bye-

Καλησπέρα και απο εμένα

Έχω αποφασίσει να ξεφορτωθώ την 29 CRT Philips που έχω και να λιώσω με μια νέα πακέτο με xbox 360 + Kinect οπότε θέλω την βοήθεια σας

Από το καναπέ μέχρι την οθόνη έχω 3-3,5 μέτρα απόσταση. σκεφτόμουν για 40άρα αλλά απ ότι διαβάζω είναι μικρή για τέτοια απόσταση

Με ενδιαφέρει να υποστηρίζει LAN, Internet, 3D για μελλοντική χρήση.
Οι philips τι λένε (γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτην που έχω)...για Sony δεν ακούω καλά λόγια.... για τις Samsung ακούω θετικές απόψεις.

maximum badget για TV τα 1500 ευρώ (με τίποτα παραπάνω).

οποιαδήποτε άποψη καλοδεχούμενη -bye-
Για τα χρήματα που διαθέτεις μια πάρα πολύ καλή επιλογή είναι η Samsung 46c750, και θα είναι ικανοποιητική για την απόστασή σου οι ίντσες της.
Καλλύτερα βασικά για την απόστασή σου θα ήταν τουλάχιστον 50 ίντσες που για τα χρήματα που διαθέτεις θα έβρισκε πολύ καλές τηλεοράσεις σε πλάσμα, αλλά δε κάνουν για τη χρήση που θες.

Ή και η Samsung PS50C6900,εάν παίζεις μέχρι 2-3 ώρες συνεχόμενα.Αλλιώς η 750 είναι η καλύτερη επιλογή.

δηλαδή λέτε προς Samsung να κοιτάξω ε?
Η 46c750 φαίνεται να είναι όντως πολύ καλή. Η οποία όμως είναι LCD και όχι LED

Βέβαια κάποιο λένε ότι είναι το ίδιο.

παραπάνω απο 46 πολύ δεν θα είναι....εδώ την παλεύω μέχρι τώρα με την 29άρα crt

Last edited:
και για games θα είμαι οκ ?

χωρίς lag και τέτοια?

sorry αν ξαναέχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις μου....

Εδώ έχουμε πρόβλημα...lag 40ms περίπου έχει η 750,και αυτό στο game mode που όλες οι επεξεργασίες είναι κλειστές.

οπότε εδώ έχουμε πρόβλημα...
με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το gaming . υπάρχει κάποια άλλη τηλεόραση που μπορώ να κοιτάξω ?

πχ Philips 46PFL8605H 3D LED TV 46

thanks

Αυτή έχει μεγαλύτερο lag...Το μικρότερο το έχουν οι Panasonic Plasma,τα 40ms δεν είναι υπερβολικά πολλά σε σχέση με άλλες.Βέβαια η Samsung βγάζει και τηλεόραση με 14ms lag.

η philips αναφέρει Χρόνος Απόκρισης 1 ms

πόσο δηλαδή πρέπει να κοιτάξω για να είμαι οκ?

οπότε εδώ έχουμε πρόβλημα...
με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το gaming . υπάρχει κάποια άλλη τηλεόραση που μπορώ να κοιτάξω ?

πχ Philips 46PFL8605H 3D LED TV 46

thanks
Φίλε μου επειδή πρόσφατα ψάχτηκα και εγώ με το lag, είμαι πλέον βαίβεος οτι πουθενά δεν θα σε επηρεάσει, με αυτή τη τηλεόραση.
Υπάρχουν φανατικοί gamers με αυτή τη τηλεόραση και είναι ενθουσιασμένοι. Μπες στο thread της c750 σε αυτό εδώ το forum και θα καταλάβεις. Ένας από αυτούς που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό είναι ο Sold out, θα τον δεις να ποστάρει συχνά εκεί. Είναι φανατικός gamer, και δεν έχει πρόβλημα.
Επίσης και εγώ έχω τη 46c8000, και ψάχνοντας γαιτί θέλω να λιώσω το GT5 ( όταν βγεί ), δοκίμασα άλλα παιχνίδια που έχω και δεν είδα κανένα θέμα.
Οπότε δε πιστεύω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Πραγματικο response time τοσο χαμηλο δεν υπαρχει σε καμια τηλεοραση LCD.

Επισης αλλο χρονος αποκρισης και αλλο output lag.

Κοιτα και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53970

Ειναι αλλο ενα κολπο του μαρκετινγκ. Οπως βεβαια και το κολπο του αιωνα με τις "LED" που ειναι απλα LCD με φωτισμο απο λεντακια και οχι κατι νεο.

Η Philips καποτε εβγαζε καλες CRT τωρα ειναι μαρκα δευτερης-τριτης διαλογης και σιγουρα πολυ πιο πισω απο την Samsung η την Sony. Eξαιρουνται μονο καποια μοντελα σειρας 9.

Last edited:

πόσο δηλαδή πρέπει να κοιτάξω για να είμαι οκ?

το 1 που γραφει ειναι για το μονιτορ... 200 ειναι στην πραξη οι phillips εχουνε το χειροτερο lag

Οπως καταλαβαίνεις αυτό που λες είναι αστείο ..........:BDGBGDB55: 1 ms απλά δεν υπάρχει .... σε όποιον στο είπε :slapface:.
Έχεις κολλήσει με τις Phillips ..... άντε να στο πω ... αυτή που αξίζει είναι η 9705 αλλά θα την πληρώσεις ....χονδρά .... και δεν τα αξίζει ....... με τόσι διαφορά από άλλα αντάξια μοντέλα κάποια μάλιστα καλύτερα και σε χαμηλότερη τιμή

Ορίστε κάποιες από τις επιλογές που έχεις .....

Μην πας με τίποτα κάτω από τις 46'

Αν τελικά πας για 40άρα αυτή ... LE40c550 ... έχει το μικρότερο lag , κάπου στα 15-20ms αλλά είναι 50Hz.

Επιλογές όπως

Samsung
- LCD - LE46C650 , LE46C750 (3D) , UE46C6500 , UE46C8000 (3D)
- Plasma - PS50C6900 (3D) , PS50C7000 (3D).

Sony
-LCD- 46EX700 , 46EX710 , 46NX705 , 46HX700

Sharp
-LCD- 46LE705E , 46LE825

LG
-LCD- 47LE8500 , 47LX6500 (3D)
-Plasma- 60PK950 ,

Panasonic
-Plasma- 50G20 , 50V20

Επιλογή για hardcore game μάλλον δεν θα βρεις .

Kαλημέρα σε όλους.
Έχω αποφασίσει και εγώ να ξεφορτωθώ την 25" CRT Sony 100 Hz που έχω και θέλω την βοήθεια σας

Από το καναπέ μέχρι την οθόνη έχω 2,5-3,0 μέτρα απόσταση για ταινείες & psp. Σκεφτόμουν για 37άρα αλλά απ ότι διαβάζω μάλλον είναι μικρή για τέτοια απόσταση.

Με ενδιαφέρει να υποστηρίζει LAN και να είναι 100 Ηz.
Για τις Samsung ακούω θετικές απόψεις αν και είναι αρκετά πάνω, και στην τιμή και στην ποιότητα, σε σχέση με τις LG. Τωρα τελευταία έχω προσέξει την LG LE7500. Σε Samsung τι προτείνετε;
badget 800-1000 ευρώ (με τίποτα παραπάνω).
Kαι κάτι άλλο:
Oσες TV έχουν είσοδο ethernet (LAN) αυτό σημαίνει ότι έχουν και υποστηριξη WebTv; π.χ. αυτή τη στιγμή μόνο από το Youtube.

οποιαδήποτε άποψη καλοδεχούμενη.

να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά τις LE46C750 με την UE46C7000?

και η δύο 3d είναι , σειρά 7000 , 46 ίντσες .... γιατί τόση διαφορά στην τιμή?
για gaming ποια προτείνετε από τις δύο?

επίσης διαβάζω ότι το 2011 η Samsung βγάζει νέα μοντέλα. Ξέρουμε ποίες θα καταργηθούν και αν αξίζει να περιμένουμε να βγουν τα νέα μοντέλα.

Σκεφτόμουν πριν τα Χριστούγεννα να αγοράσω tv. Γενικά απ ότι κατάλαβα για Samsung κοιτάμε για σειρά 7000 και πάνω.

Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το gaming κομμάτι....

led lcd η μια ccfl lcd η δεύτερη.Στην πραγματικότητα η 750 έχει καλύτερη εικόνα από την 7000!

Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου Ανδρέα. Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός πάνω στο θέμα οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη

οπότε με βλέπω για την 750 (υποθέτω ότι έχει λιγότερο ή το ίδιο lag από την 7000)... και να μην προβληματιστώ για τα νεα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν την νέα χρονιά?

Τα νεα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν κατά τον Μάρτιο,και οι τιμές με το που βγουν θα είναι αρκετά υψηλές.Η 750 είναι ccfl lcd,δηλαδή κλασικός φωτισμός με τις λάμπες πίσω από το πανελ.Η 7000 πάλι φωτίζεται με led,αυτό συμβάλει στο μικρότερο πλάτος,αλλά εννοείται κάνεις παραχωρήσεις για αυτό όπως πχ clouding(ανισοκατανομή φωτισμού στο πανελ).Εγώ θα σου πρότεινα την 750 ανεπιφύλακτα ως μια από τις καλύτερες τηλεοράσεις του 2010(εάν όχι η καλύτερη LCD).