Αγορα tv για ομορφους υπνους!!!

jpcupra

New member
31 March 2008
80
καλησπερα και χρονια πολλα...
εδω και καιρο θελω να βαλω μια τηλεοραση στο υπνοδωματιο και ολο το αναβαλλω...
σημερα λοιπον περασα μια βολτα απο κωτσοβολο media markt saturn και επεσε το ματι μου σε μια shaub lorenz 22'' στα 229 γιουργια (δυστηχως δεν θυμαμαι το μοντελο και εχασα και το χαρτακι που το εγραψα!!!:slapface: ) η οποια οπως μας ειπε ο πωλητης παιζει απο stickaki ταινιες divx και διαβαζει και ελληνικους υποτιτλους σε srt.. οντως ισχυει κατι τετοιο 'η μουφες μας ελεγε?? επισης σε αυτα τα χρηματα (200-300) εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο που να εχει mpeg4 και να μπορει να παιζει ταινιες διαβαζοντας και υποτιτλους??
συγνωμη για το μακροσκελες ποστ και αναμενω απαντησεις σας..

Το θέμα είναι φίλε μου ότι στις 22'', για να μπορείς να διαβάσεις υπότιλους θα πρέπει ή να έχεις το βιονικό μάτι ή θα σε πιάσει πονοκέφαλος από την προσπάθεια και αντί για όμορφους ύπνους θα κόβεις βόλτες από την αυπνία. :p

Σε πόση απόσταση θα βρίσκεσαι;

Το θέμα είναι φίλε μου ότι στις 22'', για να μπορείς να διαβάσεις υπότιλους θα πρέπει ή να έχεις το βιονικό μάτι ή θα σε πιάσει πονοκέφαλος από την προσπάθεια και αντί για όμορφους ύπνους θα κόβεις βόλτες από την αυπνία. :p

Σε πόση απόσταση θα βρίσκεσαι;

λες φιλε μου??? τι να πω... 3μ και 10εκ μετρησα την αποσταση απο το μαξιλαρι στον τοιχο... (διαγωνια ψηλα θα μπει η τηλεοραση)..
προτεινεις να παω σε κατι λιγο μεγαλυτερο και αν ναι τι???
δεν θελω να ξεφυγω απο το budjet ομως και να καλυπτομαι στα παραπανω...
ευχαριστω για την απαντηση σου...

3.10μ ε; Μόνο αν περιμένεις να βγει καμμια 32άρα σε προσφορά <300

Οσα και αν δωσεις για 22" σε 3,10 αποσταση , πεταμενα λεφτα θα ειναι ...
Ακομα και τις 32" μετα βιας θα τις αντεχα προσωπικα (τοσο ειναι το μονιτορ στον υπολογιστη μου , οπου βλεπω στο 1,2 μ)...

χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη παιδες.
υστερα απο συζητηση και με φιλους κατεληξα να μην παρω 22''.. οντως πεταμενα λεφτα θα ειναι και θα μου βγουνε τα ματια...
κοιταμε λοιπον κατι σε 32'' με το usb ψιψιψονι...
ακουω ιδεες... οσο γινεται να μεινουμε σε χαμηλα επιπεδα...

Last edited:
έχε το νου σου για LG LH σειρά, και Samsung Β350/Β450
όλο και κάποια από αυτές θα σκάσει σε προσφορά στις επόμενες 15 μέρες (αν δεν τη θες ΤΩΡΑ)

ακουσες κατι συγκεκριμενο και το λες?αν ειναι ετσι να περιμενω...:music-smiley-005::music-smiley-005:
απο τα λιγα που διαβασα παντως ολη η σειρα της lg lh 4000+ παιζουνε divx αρχεια και mkv με ξεκλειδωμα..σωστα?
με τις 2000 και 3000 γινεται το ιδιο? αν ειναι να παω σε κατι τετοιο που ειναι και πιο οικονομικο...
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας...

δεν έχω "inside info", αλλά οι συγκεκριμένες βγαίνουν πολύ συχνά σε τιμές προσφορών.. στατιστικά το είπα!

Μεταξύ LG 32LH2000/3000 και Samsung 32b450 να προτιμήσεις την δεύτερη. Έχει καλύτερο τηλεοπτικό σήμα, κίνηση και χρώματα. Μου φαίνεται ότι είδα στο νήμα των προσφορών ότι την Παρασκευή 9-4 θα την έχει κάπου προσφορά 320 ευρώ. Σπεύσε ...!