Αγορά tv Lcd 32 samsung b650 η lg sl8000?

nioubis

New member
8 April 2008
19
Καλησπέρα σας.

Συγχαρητήρια για το forum.

Έχοντας διαβάσει το forum είμαι σε δίλημμα την samsung b650 η την lg sl8000 η tv προορίζεται για δωμάτιο θέαση στα 1-2,5m λόγο pc το 1m.
Κύριος για hd σειρές ταινίες ps3 και για μπαλίτσα και ίσος στο μέλλον και σαν monitor.

ps:Yperion δώσε μας τα φώτα σου :)

ευχάριστο για την απάντηση αλλα 40άρα kdl40d3500 έχω ήδη και θα γίνει η τράμπα να την παο σαλόνι και να βάλω την 32άρα στο δωμάτιο μου...

οποτε από τις 2 προτείνεις την samsunng έριξα μια ματια σήμερα στα καταστήματα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την b650 σε αναλογικά κανάλια είχε πολύ ωραία εικόνα την sl8000 την είδα μονο σε hd ωραία ήταν και αυτή.

τέλος πάντων θα το σκεφτώ είμαι σε πολύ μεγάλο δίλημμα.

thanks και πάλι Yperion respect :)

H B650 ειναι απο τα best seller του forum , δηλαδη εχουμε παρα πολλους κατοχους και ουσιαστικα δεν εχει βγαλει καποια προβληματα...αντιθετως ακουσα απο πωλητη υπερκαταστηματος στην Αθηνα οτι η SL8000 ειχε καποια προβληματα ποιοτητας και καποιες ειχαν επιστραφει...αν και δεν εχω διασταυρωσει την ειδηση λαβε το υποψην σου και αυτο...

Η b650 είναι δοκιμασμένη και σίγουρη αξία. Ανήκω στους ευτυχείς κατόχους της. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα δίλημμα, ούτε χρειάζεται δεύτερη σκέψη, απλά η διαφορά τιμής μεταξύ 32" και 40" είναι πραγματικά πολύ μικρή και πιστεύω ότι αξίζει να πας στις 40". Νομίζω ότι χθες είδα την 40" στον Λημναίο στα 780 ευρώ ενώ η 32" παίζει γύρω στα 650. Σε χαλάει να έχεις ... δύο σαραντάρες (=4 εικοσάρες)?!:laugh:

Γεια σας και πάλι.

Ρε παιδιά έχω φάει τον κόσμο αυτή η 32b650 έχει εξαντληθεί από παντού?
Με τα πολλά έκανα μια παραγγελια από εδώ http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=28536 είπαν την τρίτη θα είναι διαθέσιμη αλλα έχω τις επιφυλάξεις μου πραγματικά έχω ξενερώσει με το όλο θέμα...

Καλησπέρα παλικάρια.

Τελικά μου ήρθε η 32B650 δοκίμασα και με εξωτερικό δίσκο τούμπανο τα hd μια χαρά.
Το μονο παράπονο είναι ότι πχ στο λογότυπο του mega έχει κάτι σαν σκιά από πίσω...απότι διάβασα ίσος φταίει το σήμα τις κεραίας να μην είναι τόσο δυνατό η να επηρεάζεται από κάποια πρίζα που έχω διπλα?
Υπερίων αν θα μπορούσες να προτείνεις κάποιες ρυθμίσεις για αναλογικά και για ps3 θα σου ήμουν υπόχρεος.Δυο τελευταίες ερωτήσεις -
1)Στα hd τα subs πως μπορούμε να τα κάνουμε πιο έντονα η να είναι κάπως σε στιλ bold?Διότι σε μερικά σημεία δεν μπορείς να διακρίνεις τι γραφει.
2)Σε μερικές ταινίες το aspect ratio τους είναι cinema scope δηλαδή έχουν πάνω και κάτω μαύρες λωρίδες αυτό μπορεί να αλλάξει κάπως ώστε να είναι full screen?

thanks